Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. edusch03

edusch03 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A bölcs tölgynél a 300 csillagos rúnát aktiváltam ( Élő Legenda) és nem jelzi, hogy megtörtént, továbbra is üres a zöld mezője, háromszöge. Azt elolvastam, hogy nem kell keresgélnem a szobrokat, mert mindenhova "hat". De így is? :)

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

3. edusch03

edusch03 Utánpótlás-írogató

4. dance750203

dance750203 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudom megépíteni a kutyaólat ha nincs dalmatám amit tenyészteni kell?Vagy honnan tudok kutyát szerezni mert ugye abból kell kitenyészteni.Olvasgattam a fórumot lehet elkerülte valami a figyelmem vagy én vagyok ennyire érthetetlen de sehol nem találtam és nem jövök rá.Pár napja nem játszottam így csak most láttam hogy kutyás event van.Köszönöm a segítséget.

5. Laboviti

Szia!
    A gazdaraktárban az állatok címszó alatt megvásárolhatók:

- Kutyaól (alap) ára: 2500 csengőpengő
    - Kutyaól 1. szint sárga ára: 10000 csengőpengő
    - Kutyaól 2. szint narancs ára: 250 farmarany

6. dance750203

dance750203 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm szépen a segítséget!Ez eszembe se jutott.

7. laclo70

laclo70 Junior szaki

Sziasztok!

Befejeztem én is az ebdalnokok eventet és nem kaptam meg felhősorra járó kitehetőt
    a birkanyáj a hölgy trambulinnal megvan, de harmadik hiányzik, hogy teljes legyen a felhősorom.
    Mi a teendő ilyenkor???

8. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, Kutyatenyésztés felhősor
    Amint látható, a felhősorra a 2 eventjutalom és egy 1 tetszés szerint kiválasztott (1x1-es méretű) tárgy helyezhető el!

.apa64. kedveli ezt.
  9. laclo70

laclo70 Junior szaki

Akkor ezt nagyon benéztem, pedig már nem ma kezdtem:(

Köszönöm a gyors választ:)

.apa64. kedveli ezt.
  10. Novák_Péter_[Mester]

Novák_Péter_[Mester] Járnitanuló

Köszönöm a türelmedet!

11. utasiné39

utasiné39 Utánpótlás-írogató

Na,az meg hol van,hogy találom meg?

12. Laboviti

A Start menüben a "keresés a programokban és fájlokban" sorban írd be, hogy Internet Exporer, majd kattints a nagyító ikonra.
    Másik megoldás: Minden program címszó megnyitásával keresd meg az érintett böngészőt.
    Ha nem boldogulsz, kérlek helyben kérj szakembertől segítséget.

13. trabicsekes

trabicsekes Junior szaki

Mozipont? Mikor el sem lehet érni a mozit,mert nincs számodra jelenleg van ki irva.

14. Laboviti

Szia!

Nincs rálátásunk arra, hogy a farmokon mikor kezdődik a vetítés. Nincs információnk a filmek időbeli megjelenéséről. Nem tudjuk befolyásolni a filmek adott farmon történő megjelenését/ vetítését/jutalmazását.
    Ha van reklámfilm nézhetjük, ha nincs várhatunk.

Az idézetben szereplő mondatomat egy olyan Játékosnak írtam, aki nem kapta meg a kérdőív kitöltése után járó mozipontot.

15. trabicsekes

trabicsekes Junior szaki

még egy dolgot szeretnék megkérdezni, olvasom fent,hogy a B.tölgynél a 300-as runa az mi akar lenni,mert nálam olyan nincs!
    Előre is köszi a segitséged!

16. utasiné39

utasiné39 Utánpótlás-írogató

Megpróbáltam...Nagy fehérség ahol mennie kéne a mozinak:(

17. Laboviti

18. Laboviti

Ellenőrizni kellene, hogy a reklámblokkoló program, mint kiegészítő bővítmény aktív-e a számítógépeden?

19. karesz

karesz Fórumprofi

Szép napot kívánok!
    Én is érintett gazda vagyok szombat óta várom az ebdalnok kütyüket a felhőre, de még mindig nem érkeztek meg! ID: 2813566 Karesz 2111 a farmom.

20. Laboviti

Szia!
    A keresett dekorációs elemek a Kerge kertedet díszítik.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.