Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai szerint a megadott accounton nem vásároltál répás-almás csatnit.

2. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Bocsi, a címét nem jegyeztem meg! A jobb felső sarokban van egy 3 részből álló sáv, amely - gondolom én - azt mutatja, épp hol tartok a filmnézésben. Mikor a harmadikra rááll, akkor írja ki, hogy Gratulál. Akkor becsukom és nem történik semmi.

3. Andababa

Andababa Fórum-zöldfülű

Nem vásároltam, hanem a pajtából fogyasztottam el és nincs a bónuszok között, hogy megettem, de a pajtában is csak egy van

4. Laboviti

A általad említett videó 3 részre tagolódik.
    A felső sávban az alábbi szakaszok láthatók.
    1. Watch
    2. Like
    3. Reward
    - A feladat a mozipontokért végignézni a reklámot.
    - A like-hoz két út vezet: közösségi oldal (ez nehézkes), másik lehetőség a kép jobb oldalán Skip felirat kattintása= átugorjuk a közösségi oldalakat.
    - Várni a megszokott feliratokat: "Get your reward" ---> " Success" rákattintani ha bezöldülnek.

5. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Igen, pontosan ez volt a menet! Csak a végkifejlet maradt el! Meg a két juti FA!

6. Laboviti

Ellenőriztem, a bónuszrekesz gyémánt része tartalmazza a ma 08:30 órakor elfogyasztott terméket.

7. Andababa

Andababa Fórum-zöldfülű

Frisitettem és megvan. Köszönöm

8. Laboviti

Ha délutánig sem érkezik meg a mozipont, akkor kérlek itt jelezd. Ne feledd, a videók megtekintésért közvetlenül nem jár farmarany.

9. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Jó, délután ránézek! Azt tudom, hogy nem közvetlenül jár, de ennyit tudtam volna beváltani!
    Nagyon szépen köszönöm!

10. Bettus1985

Bettus1985 Járnitanuló

Most vetem vizet, azt irja ki, hogy nem vehetek csak a piacon, mert már vettem egyszer. Nem tudom másnál is ilyen nehéz a belépés és a játék? Nagyon lassú, nehézkes.

11. Laboviti

Szia!
    Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

12. Béke_MGTSZ

Béke_MGTSZ Fórum-zöldfülű

Teljesítettem a kék ernyőgomba leadását, de a Gombaálom, ami a nyeremény között van, nálam nem található. Ki-belépést csináltam, az eredmény ugyanaz, és a többi farmomon is.
    Gazda: Béke_MGTSZID: 44625995

13. Laboviti

Szia!
    Ellenőriztem, a keresett dekorációs elem a váza ikon alatt található a gazdaságodban. A kereső funkció hasznos találmány.:)

14. Larsza

Larsza Utánpótlás-írogató

Csatlakozom azokhoz, akik a "mozis néni" fukarságát panaszolják.
    Tegnap kétszer néztem mozit, valamely repülőtársaság reklámja volt, pattogtak a világon ide-oda, hol hóban, hol a trópusokon, mosolygó fiatalok.
    Egyszer sem kaptam meg a mozipontot. Igazából másodjára már azért mentem vissza, hogy hátha legalább egyszer megkapom.
    ID: 18021446
    Üdvözlettel
    Larsza

15. Laboviti

Szia!
    A általad említett videó 3 részre tagolódik.
    A felső sávban az alábbi szakaszok láthatók.
    1. Watch
    2. Like
    3. Reward
    - A feladat a mozipontokért végignézni a reklámot.
    - A like-hoz két út vezet: közösségi oldal (ez nehézkes), másik lehetőség a kép jobb oldalán Skip felirat kattintása= átugorjuk a közösségi oldalakat.
    - Várni a megszokott feliratokat: "Get your reward" ---> " Success" rákattintani ha bezöldülnek.

16. Béke_MGTSZ

Béke_MGTSZ Fórum-zöldfülű

OK, megtaláltam, de miért nem engedi a Kincses szigetre kitenni?
    Gombaálom, a Bahama szigetre és az Esőerdőbe nem lehet kitenni, és bárhol máshol is csak sima TP-t ad.

17. Laboviti

Azt ismertető tesztfázisban készült.
    Mivel az említett dekorációs elem sima Tp-t ad, így a kihelyezése is célszerűbb pl. a Kerge kertbe.

18. talpas12

talpas12 Fórum-zöldfülű

SZIA
    Vettem 50 db nektrint 95555,50 ért de nem jelenik meg ki be léptem stb. Kérlek nézd meg kb 15 perce volt
    ID 18577739 KOSZONOM

19. Laboviti

Szia!
    A pajtádban jelenleg 80 darab nektarin raktározódik.

20. 83Ramirez83

83Ramirez83 Utánpótlás-írogató

Udv!A tragya arat maximalizaltak 31 valamenyiben vagy csak en nme tudom tobbert kitenni a piacon?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.