Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

ReklámTábla név megjelölése forrásra váltott:

2. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Sziasztok,

úgy néz ki a hibát sikerült elhárítani, teszteljétek majd a vírusirtót és azt hogy jelez e a fórumnál.

bagira64 kedveli ezt.
  3. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Köszönjük a jelzést, továbbítjuk az illetékese felé.

4. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

5. -uborka15-

-uborka15- Utánpótlás-írogató

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

7. -uborka15-

8. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

9. -uborka15-

10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Köszönöm, bár nem felhőtlen a köszönet.
    ÁM, továbbra sem értem, mi a rációja a dolognak? Ha megmagyaráznád, megköszönném..

11. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

Megnyitod a linket, itt balról (ezt előbb elírtam, ne haragudj) a 2. fül van "nyitva". Ellenőrizd, hogy az alsó két sornyi szöveg előtti négyzetben pipa legyen.

12. -uborka15-

Köszi, az rendben van a 2 pipa ott van, mégis üres a panelem.

13. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Zárj be mindent, takaríts egyet, és próbáld újra.

14. -uborka15-

Köszönöm a segítséget, most már az egyik link ott van.

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nagyon egyszerű a magyarázat: itt egy másik fórum motor működik, aminek nem azonos a felépítése a régivel.
    Több olyan funkció van itt, ami ott például nem volt. (Naptár, kedvelés, stb.)
    A váltás legfőbb oka technikai: biztonságosabb legyen maga a fórum.

16. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello!
    - a belépésnél 1 percig megy a talicskás bárány és utána is csak oldal frissítés után jön be az oldal
    - a kerge kert minden belépés után az 1 alkalommal (legalább) füves és táblás 3 területen mintha nem lenne kiváltva (tegnap is ez volt)
    - a gép egyre jobban lelassul (pedig már elmúlt kettő) aratás, vetés, vizezés
    - 3 farmterület után a bahamán a gép már nem akar aratni csak ha vissza másik területre és utána megint bahama

Nekem az oldal frissítéses újrabetöltéses dolgok a gyengéim, hiszen sokan használnak időnként mobilnetet is és az ugye + adatforgalom amivel 4-5 frissítéssel akár 1 teljes farm aratás-vetés adatmennyiségét is elviszi.

No meg most már nem is beszélve a "lehetséges" NetAdóról ami "eddig" adatforgalomhoz kötött (persze szolgáltató fizeti, ami nem áthárítható xD - de a mobil percdíjakba is sikeresen bekerült, legalábbis a feltöltőkártyásoknak rendesen)...

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Konkrétan a bejelentésed mire vonatkozik?
    A hozzászólásod utolsó része még csak a jövőt vetíti előre. Senkinek sem lesz könnyű aki net alapon dolgozik, éli a mindennapokat.

18. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hiba: ami a jétékban észlelhető
    - a belépésnél 1 percig megy a talicskás bárány és utána is csak oldal frissítés után jön be az oldal
    - a kerge kert minden belépés után az 1 alkalommal (legalább) füves és táblás 3 területen mintha nem lenne kiváltva (tegnap is ez volt)
    - a gép egyre jobban lelassul (pedig már elmúlt kettő) aratás, vetés, vizezés
    - 3 farmterület után a bahamán a gép már nem akar aratni csak ha vissza másik területre és utána megint bahama
    Probléma: ami a jelenlegi mobil net esetén a játékosnak fontos
    Nekem az oldal frissítéses újrabetöltéses dolgok a gyengéim, hiszen sokan használnak időnként mobilnetet is és az ugye + adatforgalom amivel 4-5 frissítéssel akár 1 teljes farm aratás-vetés adatmennyiségét is elviszi.
    A problémából következő esetleges jövő: mivel rendszeres jelentkezik amit problémaként írtam és a megoldás látszata sem jelentkezik hosszú ideje
    No meg most már nem is beszélve a "lehetséges" NetAdóról ami "eddig" adatforgalomhoz kötött (persze szolgáltató fizeti, ami nem áthárítható xD - de a mobil percdíjakba is sikeresen bekerült, legalábbis a feltöltőkártyásoknak rendesen)...

Mivel igen régóta hibának tekinthető, hogy újra kell tölteni új adatmennyiségért a játék oldalát és semmiféle + jele sincsen annak, hogy ez megszüntetésre kerülne ez szerintem probléma. Arról nem is beszélve, hogy itt az okoskészüléket teljes térhódítása és a játék még látszólag sem kívánja ezeket támogatni, hiszen le van/volt írva, hogy asztali gépre van kitalálva.
    Volt ugye Harvest Time de megszünt, androidra meg talán sosem volt (mondjuk én találtam a neten egy régi kinézetű városi képest, így lehet volt ilyen) viszont maga a technika ezek felé megy el és valljuk be rengeteg a hasonló mechanikával rendelkező más vagy hasonló stílusú játék ami mindkét féle készülékre elérhető. A "cég" pedig mereven elzárkózik technikai hivatkozással a tablet és telefonos verzióktól, pedig lassan mindenkinél van legalább 1 ilyen.
    A készülékek nagy részére elég lenne egy egyedi Flash Player optimalizált adatkommunikációval a csökkentet adatforgalom miatt (esetleg a grafikai rész nem állandóan netről, hanem a készülékre telepítve történne a betöltés)...

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A problémák arra vezethetőek vissza, hogy az elmenettt adatokból ( sütik) dolgozik a gép, és még így is időbe telik neki hogy betöltse a farmot, és kiválogassa a "friss" adatokat.
    Ajánlani tudom, hogy töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

A problémából következő esetleges jövő részt pedig Kérlek itt "vesd papírra"

20. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Pl. most Chrome böngészőt (némiképpen muszályból) használok és a abban nincsen "csak" a farmra vonatkozó süti törlési lehetőség, ha pedig mindet törlöm akkor olyanok is törlődnek amit nem szeretnék törölni, mert ilyenkor elvesznek más oldalakhoz tartozó dolgok is.

A másik topicból való írás hiába lesz továbbítva, ha a "cég" hajlandósága konvergál a 0-hoz, hiszen már jó ideje sokan beírták és mégsincsen még csak a lehetősége sem annak, hogy esetlegesen megfontolnák a kérdést...
    Legközelebb majd inkább kivárom míg valami megjavul.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.