Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mi továbbítjuk az ötleteket, utána már a Bigpointnak a játék fejlesztőin múlik hogy meg valósítja-e vagy sem. Nem a Mi feladatunk programozni, ami hát nem is olyan egyszerű dolog.

Süti törlést pedig javaslatra tudom mondani. Egyébként a Google Chrome böngészőt nem farmozásra találták ki, mert a játék készítői a Mozzila Firefox böngászőre optimalizálják a játékot, azzal működik hiba mentesen. Ajánlani tudom a Firefox letöltését.
    Saját véleményem az hogy Firefox fórumra és játékra, minden másra én is Google Chromot használok.

2. cseperke84

cseperke84 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nekem nem korlátlan internetem van, és ebben a hónapban 20 nap alatt elfogyott 10 GB-m, pedig csak itt használom a játékban a netet. Kérdezem, más is észlelt-e ilyen hibát (én teleorros vagyok), de a szomszédom t-... -os, neki is elfogyott a gigája, pedig ő sem tölt le filmeket...stb.
    Elképzelhető, hogy az a változások miatt nem letöltés nélküli lett a játék?
    köszi a választ előre is :)
    cseperke84
    ID29589235

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Továbbra sem kell letöltened semmit a játék használatához, de az adatforgalom elkerülhetetlen. Nem kell semmilyen filmet vagy mást letölteni ahhoz, hogy forgalmat generálj. Attól a pillanattól kezdve, hogy megnyitod az első weboldalt a böngésződben, már létre is jött bizonyos mennyiségű adatforgalom és ez minden kattintásra tovább fokozódik (e-mail olvasás-írás, weboldal elolvasása, youtube használata, csevegő-üzenő programok használata, programok frissítéseinek letöltése...stb.). Javaslom, hogy próbálj ki valamilyen adatforgalom-mérő programot, aminek segítségével figyelemmel kísérheted a történéseket.

4. bendi59

bendi59 Fórum-zöldfülű

Igen, ezt teszem, 3 év alatt havi 1,5 GB ment el eddig. Most mindent ugyanúgy csinálok, mégis "eltűnt" 10 GB. Figyelve az adatforgalom számlálót, minden ok. A gépemet átnézettem szakemberrel, nem fut semmilyen egyéb program, mikor nyitva a net és nem voltam nagy forgalmat generáló oldalon sem- Mint írtam, a másik szolgáltatónál lévő szomszédom is így járt, velem egy időben. Akkor valaminek csak lenni kel l:( Egyébként meg rém lassú időnként a játék, főleg eventekkor. Ez sem volt eddig. Most majd kapok részletes listát a szolgáltatótól és akkor talán okosabb leszek, addig is figyelem a számlálót. Köszönöm a választ.
    Csepi

5. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Most már sorozatos hibajelenség, hogy az üzenetküldésért járó pontot nem írja jóvá a mentorrendszer. Nem szisztematikus, mert ma pl. 5-ből 2-nél megadta, 3-nál nem, ez változó. Egyszer mondtátok, hogy nem tudjátok befolyásolni. Esetleg, ha a fejlesztőket lehetne befolyásolni, hogy nézzenek rá, aztán csinálják már meg rendesen. A játékban nem l'art pour l'"art csinálunk bármit, hanem azért, hogy megkapjuk a beígért ellenszolgáltatásokat. Mert ez játék, és az ember szeret nyerni. Újra felhívnám a figyelmet, a fejlesztőkét is, hogy ha az ÉLET igazságtalanságait akarjuk megélni, akkor nem ide jövünk, hanem ki az ÉLET-be. Itt igazságosan szeretnénk JÁTSZANI.

6. kovi1980

kovi1980 Fórum-zöldfülű

Szia kérdésem az lenne hogy terület törlés szinthez van kötve? Most kezdtem a játékot, megtaláltam és el is olvastam hogy tudok a földről törölni. De a bal oldali menüpontban nekem a legutolsó ikon a bevásárló kosár. Köszönöm a segítséget!

7. |Tamás|

Szia!

Tudunk a hiba jelenségről, de a mentorrendszer teljes átalakításán dolgoznak a fejlesztők, ezért nem történt még meg ennek a hibának a javítása. Addig pedig türelmedet kell kérnem míg átalakítják a mentorrendszert.

8. |Tamás|

Szia!

Próbáld meg a a "D" betű lenyomását, azzal előhozza a törlés funkciót aktívvá.

9. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Több alkalommal volt már, hogy Raczkó tortája nem mutatta a nyereményt, többek között ma sem. Hiába kattintottam a tortára, , majd a dobozra, ...annak fedele felnyilt, de hogy mit adott azt már nem mutatta.( eleinte azt hittem én nem figyeltem alaposan, de ma sem tudom mi volt a dobozban és ez egyre gyakrabban van) Végül ad ajándékot, mert a malom pörgetést megadta, de mit adott még? Jó lenne ha mindig mutatná, valami bibi van ezzel a programmal.

10. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Jó reggelt!
    Nálam olyan szinten lassan dolgoznak a farmmunkások, hogy az már elképesztő. Egy fél percig is gondolkodik hogy learasson e. Más is tapasztalt ilyen problémát, vagy csak nálam van így?
    Mi lenne a megoldás? Google Chrommal játszom.

11. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Kérlek, add meg a farmnevedet és ID számodat ahhoz, hogy meg tudjuk nézni, mit kaptál Rackótól.

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az első lépés minden esetben az legyen, hogy elvégzed a következő lépéseket:

13. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Nincsenek nagy igényeim,de azért 2x12órás melóskupon kijárna már ettől az alkotói gárdától, mert ez azért ááá nem írom le nehogy a főnököd kitiltson.:sleepy:

14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !

Mikorra várható az "ócsó gép" időpontja? (Mert ez a jelenlegi akció FA befektetéssel nem megy.., csak hitelkártyás fizetéssel..:()

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

16. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Köszönöm a választ,kb. erre számítottam.No további derűs napot:music:

17. -ElisaP-

-ElisaP- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Mi lehet a baj? A térkép nem visz sehová, hiába kattintgatok rá. Beengedett a főfarmra, de onnan sehová.

18. Cila52

Cila52 Járnitanuló

nyertem 24 órára vetőgépet ..van még 7 50 rajta de ha használni akarom azt jelzi hogy nem aktív és az idő egyre fogy rajta de ma még nem bírtam használni Mit tegyek?

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az ellenőrzéshez szükség van a farmnevedre és az ID számodra.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.