Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia -b.julia-!

Konkrétan minek kellett volna történnie?
    A supportra írtál egy levelet, amiben a Gombakert dekort keresed.
    A support a válaszlevelében megírta, hogy pontosan hol is találod a farmodon!
    Elolvastad a support válaszát, ami a mail fiókodba érkezik?
    A support levélben meghatározott helyen körül néztél, ahová a keresett dekort kitetted?
    Mindezen információkat megkaptad a supporttól 2015.11.19 21:29-kor!
    A Kerge kertedbe utoljára 2015.11.16-án léptél be, az összes ott kihelyezett dekorod 2015.11.17-én beérett, azóta le sem arattál ott semmit!
    Tehát hiába kaptad meg a support válasz levelét, be sem léptél arra a területre, ahová a tárgyat kihelyezted!
    Korrekt választ kaptál, nagyon sajnálom, hogy nem kerested a tárgyat ott, ahol mondtuk napokkal ezelőtt.
    bjulia.png

2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A piacon, és a napi bónuszban rengeteg állat neve helyett az ól név jelenik meg.
    Pl. hód helyett hódvár.
    Lehet, hogy már ismert a probléma, mert 2 napja is láttam ilyet.

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Többen tapasztalták az Általad is említett jelenséget a farmokon. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

4. Bordórózsa

Bordórózsa Junior szaki

Köszönöm a választ, közben én is rájöttem.

5. Tyúkanyó040457

Tyúkanyó040457 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! A farmunkásokról szeretnék többet tudni, hol találom az ismertetőt? köszi

6. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok, a szabad pörgetést nem adja a játék...- lehet, hogy ez csak az én problémám?? :wuerg:

Gazda: csillaglili55ID: 31659778

7. Bufla

Bufla Járnitanuló

Sziasztok!
    A retro felhősorvásár nem indult el?
    Vagy csak én nem látom? Mert nekem nincs meg a III.képregény event kitehetői.(úgy emlékszem),de a felhő meg van.
    Így nem tudok vásárolni?
    Köszi.

8. Laboviti

Szia!
    A mini akció jelenleg is tart.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/retró-felhősor-vásár.13313/

9. Laboviti

10. -banyák-tanyája-

-banyák-tanyája- Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Lehet figyelmetlen voltam de nem emlékszem,hogy olvastam volna az új elemet a party pörgetésnél. Megtudnátok mondani mit ad a Kőmadár kastély amit sajna nem sikerült kipörgetnem de kíváncsi vagyok mit ad.Előre is köszönöm.

11. Laboviti

Szia!
    Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel a Hivatalos közleményeket.
    Jós Jónás jóslatait is érdemes nézegetni, akár visszamenőleg is.

-banyák-tanyája- kedveli ezt.
  12. Cseni06

Cseni06 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Az ajándékba kapott "Téli szunya" már csak dekorációként van kint és kiszeretném szedni de nem bírom . Vajon miért ? Ugyanis addig nem tudok mást berakni mert tele van a terület. Köszi!! ID 37174800

13. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Sziasztok!
    Jól látom, hogy a játékban megszűnt a TP-k tizedes értékének mutatása?
    Csak infó képpen kérdem: Ilyenkor hogyan történik a kerekítés?

14. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, a Téli szunya törlése végleges abban az esetben is, ha még nem gyűjtöttük be a tp-t róla 5 alkalommal.

Ez azt jelenti, hogy törlés után nem kerül vissza a menübe!

15. Laboviti

Szia!
    A rendszer továbbra is tárolja tizedes értékeket és ez alapján számol.

16. Cseni06

Cseni06 Fórum-zöldfülű

Köszönöm gyors válaszodat. Ezt eddig értem csak és én szeretném is végleg törölni csak az a baj hogy ha rákattintok nem reagál semmit, tehát nem jön elő ez a tábla , hogy kipipálhassam.

17. Laboviti

A beállításoknál ellenőrizd az alternatív építési gomb helyzetét. Kikapcsolt állapotban legyen.

18. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Sziasztok.A piacon az állatoknál,nem az összesnél de jó néhánynál,az állat neve helyett az ól neve szerepel ?

19. Laboviti

Szia!
    Többen tapasztalták az Általad is említett jelenséget a farmokon. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

pormacska1 kedveli ezt.
  20. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Köszönöm:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.