Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Bufla!

Véleményed lejegyzésére a Panaszkönyvet használd, köszönöm!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/page-130#post-387509

Az akción belül nagyobb eséllyel jelennek meg a virágok a keréken, de az, hogy pont ott fog megállni, nem garantált.

2. Bufla

Bufla Járnitanuló

Az tudom hogy nem garantált,de egyszer sem volt a nyeremények között,ötből.
    Be írtam a panasz könyvbe is.
    Köszi

3. hevererika

hevererika Utánpótlás-írogató

Sziasztok!hevererika 1760359. Utána tudnátok nézni,hogyan lett -17 ab-m.Volt több mint 150 kiváltottam két rúnát és vettem két fát.ez nem lehet ennyi.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Tegnapi naptól az aranybanánok kijelzése hibásan működött a játékban. Hivatalos közleményekben közzétételre is került, és minden további információt ezzel kapcsolatban itt megtalálsz

5. hevererika

hevererika Utánpótlás-írogató

Köszönöm

6. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szia ! Örültem, hogy jó a felhősor, helyén minden, de eltünt 30 sor eddig 100 vagy 101 volt , most csak 61 asszem. ID 28744290, csak nálam vagy másnál is ? 69 megnéztem.

7. |Tamás|

Szia!

Kérlek ellenőrizd a felhősornál hogy a szűrő a "minden"kategóriára van-e állítva.

8. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Megnéztem , igazad van, nem volt beállítva, most már jó, köszönöm a gyors segítséget !

9. manocska0702

manocska0702 Fórum-zöldfülű

olyan problémám lenne hogy eltntek az aranybanánaim 95 volt most meg -1 mutat manocska0702 ID:26255527
    köszönöm a választ

10. |Tamás|

Szia!

Tegnapi napon egy hiba miatt tévesen jelentek meg az aranybanán mennyiségek. Akik elköltötték, azoknak meghagyták a kiváltott dolgot, viszont az aranybanánt mindenkitől visszavették, ezért fordulhat elő hogy mínuszos összeget látsz.

Bővebben itt tudsz róla olvasni:

11. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Hi!
    Átléptem a traktorverseny 4-ik szintjének a harmadik ajándék-pontját, ami öt aranybanánt ígért. De nem kaptam meg!
    -52 aranybanánnal álltam előtte, és most is ugyanannyi van. (Többször frissítettem már, hiába!)
    Nem írják jóvá a negatív tartományból?
    Gazda: .kutty.ID: 3495692
    Megnéznétek, mi a baj?
    Előre is köszönöm!

12. manocska0702

manocska0702 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a választ

13. |Tamás|

Szia!

Az alábbiakban már kaptál választ.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/page-130#post-387996

14. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Kedves Tamás!
    Igen, kaptam, de válaszoltam is rá, mert fals volt a válasz! Mielőtt átléptem volna az ajándék-pontot, kiszálltam a versenyből, és direkt megnéztem, hogy állok. Bizony, -52 aranybanánt mutatott a számláló. Aztán visszatértem a versenyhez, átléptem a ponton, és továbbra is -52 az aranybanánok száma.

15. |Tamás|

Mi a játék ellenőrző panele alapján adjuk minden esetben a válaszunkat. Amennyiben Tőlünk, moderátoroktól nem felel meg az ellenőrzés, és a válasz, akkor Kérlek keresd fel a Supportot, ott Admintól fogsz választ kapni.

16. 83Ramirez83

83Ramirez83 Utánpótlás-írogató

Udv!Az eszrevetelem az lenne,hogy a mai napon a Bahan ultettem reggel 8,04 orakor kamelinat vizzel belocsoltam es elvileg 12.48-kor aratnom kellett volna,de ehelyett,12.55-kor azt kellett tapasztalnom,hogy meg hatra volt 55 perc az aratasig,ha ezt letudnatok vezetni,hogy ez hogyan lehetseges annak orulnek.83Ramirez83 ID:5988879

17. Nildia

Szia 83Ramirez83!

Ennyi idő távlatából az utólagos ellenőrzés nem lehetséges.
    Ami látszik : a Bahamán 2015-11-27 19:25:39-kor ültetted most el a növényt.
    Amikor az általad vélt hibát felfedezed, akkor kell jelezni, nem órákkal később, főleg átültetés után.

18. ildikobodo

ildikobodo Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném tudni, hogy kb mikor áll helyre ab ,mert követhetelen. pl. ha szintet lépünk stb.

19. 83Ramirez83

83Ramirez83 Utánpótlás-írogató

Jah Ok, szoval penztartol valo tavozas utan reklamaciot nem fogadunk el,ezt nem tudjatok megnezni, de amikor FA felhasznalasrol van szo akkor ugrotok vissza a jovobe.

20. Nildia

Szia ildikobodo!

A játék supportján kérhetsz listát az aranybanán változás részletes listájáról :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Illetve ha adsz egy pontos farmnevet és ID számot, meg tudom nézni Nálad, hogy is áll a javító szkript a farmod esetében, befejeződött e már.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.