Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A banánokról itt olvashatod a hivatalos közleményt:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/387688/

2. szrx

szrx Járnitanuló

Szia
    10 15 perce az elso tenyészterepbe betettem ' D.J. Porgét, de eltunt kiléptem stb;
    ID 21853938
    Kérlek nézd meg Koszonom szépen

3. -East17-

Szia!

4 darab ilyen kutyád van jelenleg a menüben, a legutóbbi tenyésztésedbe 4 dalmatát tettél be: 28.11.2015, 16:38:39

4. Pancsyka04

Pancsyka04 Fórum-zöldfülű

Hát a lovakat tettem be, de hogy azok közül huncut hucult, vagy kisbéri kincsemet azt nem tudom. De az igen, hogy 9.15 és 9.30 között valamikor. Köszönöm

5. -East17-

A megadott időhatárokon belül nem volt elkezdett tenyésztésed. Ebből arra következtetek, hogy az adatok nem jutottak el a szerverhez, nem történt meg a tenyésztés elindítása a valóságban. Javaslom, hogy amikor betetted az állatokat és mindennel készen vagy, frissíts egyet az oldalon, így azonnal látszik ha valami nem történt meg.

6. Pancsyka04

Pancsyka04 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ!

7. bagyi007

bagyi007 Fórum-zöldfülű

Kedves Modik!
    Az aranybanánjaim számával kapcsolatban jeleztem egy kicsit fentebb a problémámat, mely szerint jóval kevesebb van, mint amennyinek szerintem lennie kellene.
    ID: 27190323
    Elegendő itt megkérdeznem vagy feltétlenül a supportnak kell írnom levelet? Bocs a tudatlanságért, de ilyen jellegű problémám még nem volt.
    Köszi!

8. -East17-

Szia!

A hiba miatti banán többlet érintett téged is, 84 banánt kaptál és ennyit is vontak el a farmodról. Részletes listáért viszont valóban a supporthoz kell fordulnod.

9. Maki-gazda

Maki-gazda Járnitanuló

Sziasztok,

Le lehet ellenőrizni, hogy a földek aratása után megkaptam-e az összes termést? Az utolsó aratásnál gyanúsan kevés termék ment a pajtába.

Előre is köszönöm,

MG

10. -East17-

Szia!

Sajnos az ilyen adatok (aratási mennyiség, kapott TP-k, régebbi vetések) nem ellenőrizhetők, nem kerülnek rögzítésre az adatbázisban.

11. skilen

skilen Fórum-zöldfülű

Gazda: skilen ID: 53298589

Helló. Ha már a rendszer elrontotta az arany banán kérdését akkor mi ez a mínusz?? Ez így nem egészen korrekt. Nekem ez a megoldás nem tetszik hogy ott mínuszban van a kijelző

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia skilen!

A játék fórumán az alábbi linken találsz részletes hivatalos állásfoglalást a 2 napja kora délután játékban felmerült Aranybanánokat érintő hibáról, valamint a mínuszos aranybanán egyenlegedre is magyarázatot kapsz :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387279

13. Linda741126

Linda741126 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne hogy mínuszba kerültem Bahamaramán. Valamiért -18 aranybanánom lett.

Gazda: Linda741126ID: 30735864

14. Nildia

Szia Linda741126!

A játék fórumán az alábbi linken találsz részletes hivatalos állásfoglalást a 2 napja kora délután játékban felmerült Aranybanánokat érintő hibáról, valamint a mínuszos aranybanán egyenlegedre is magyarázatot kapsz :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387279

15. bagyi007

bagyi007 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a választ, emlékeim szerint majdnem 200 aranybanánom volt, amiből olyan 120 db-t elköltöttem, de akkor is nagyjából 80 körül kellene lenni. Köszi még egyszer!

16. kiskertész78

kiskertész78 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szerdán jelezték,hogy a vodások akik az sms-re nem kaptak FA-at, nov 7-ei hétvégén azoknak 1-2 nap mulva jóváirják. Esetleg van már valaki aki megkapta?

17. Nildia

Szia kiskertész78!

A játékosok visszajelzése alapján igen, megkapták a farmaranyat az érintett játékosok.

18. kiskertész78

kiskertész78 Utánpótlás-írogató

Én még sajnos semmit sem kaptam :(

19. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Gondom van a felhősorommal. Nem tudom pontosan, hány felhősoromnak kellene lennie - szerintem minden sorom megvan, és bőven 100-on felül van -, de most csak 77 sorom látszik. Köszönöm a segítséget előre is.

20. Nildia

kiskertész78 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.