Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

Sziasztok. Most rendeltem meg a táltost. Mikorra várható a megérkezése, és hol keressem? Köszönöm.

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia hajnibaba10!

Milyen fizetési móddal vásároltál?
    Ha azonnali fizetésnek minősülővel ( hitelkártya, PayPal, PaysafeCard ) akkor pár percen belül ott kell lennie, ha átutalással, akkor az 3-5 munkanapot is igénybe vehet.
    Keresni pedig a menüdben a Dekorációs elemek között, a váza ikon alatt keresd.

3. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

Sajnos csak az átutalást tudom használni. Akkor várhatok 3-5 napot. Remélem sikeres volt. Nagyon utálom az ilyen bizonytalan üzletelést. Köszönöm.

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia hajnibaba10!

Ilyen esetekre érdemes lenne esetleg meggondolni más rendelési módot.
    Ha nem szívesen adod ki az adataidat a neten, van egy nagyon egyszerű megoldás, a Paysafecard.
    Nagyon sok helyen beszerezhető, és utána a kártyán szereplő 16 számjegyű kód segítségével tudsz vásárolni, a vásárlás után azonnal megkapod a vásárolt tárgyat.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-paysafecard.2301/

5. farmmanias39

farmmanias39 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A gazdaköri feladatok leírásakort találtam egy "Ebédidő" című feladatot, ami a leírás szerint farm 34. fölött és Bahama 12. fölött érhető el. Ez nekem megvan, mégse találom és a befejezettek között sincs. Ötletek, hogy miért nem látom a feladatsort?

6. kincseseva

kincseseva Járnitanuló

Sziasztok!
    Megnéznétek miért nem tudok belépni egyik farmomra?
    Többet is csinálok, ez az egy nem működik. Próbáltam Explorerrel is.
    Amikor be akarok lépni, a képernyő elfehéredik, és még a Farmeramából is kidob.

grogyó user id:4421308

előre is köszönöm

7. Esőcsináló

Esőcsináló Fórum-zöldfülű

Szép napot! Ma reggelre eltünt több mint száz bölcstölgyes csilagom. Nem tudom, hogy pontosan mennyi volt, de nyolcszáznál több és most nincs hétszáz se. NEM váltottam be semmire. Tudnék róla. Nem ma kezdtem a játékot, nem vagyok béna stb... Megnéznétek? Köszönöm szépen! ID: 20469887

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az édesburgonya szobor kiváltását követően jelenik meg az Ebédidő feladatsor a gazdaköri feladatok között.

9. Laboviti

10. Laboviti

Szia!
    Október 29-én 00:18 órakor szamártenyésztő, méhtenyésztő és a haltenyésztés kezdőcsomagok kerültek kiváltásra a megadott accouton.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-5877

11. SZUZI1

SZUZI1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok miért nem tudom az ewent termést leadni a feladathoz valamit nem jól csinálok?

12. Laboviti

Szia!
    Konkrétan milyen hibajelenséget tapasztalsz?

13. kincseseva

kincseseva Járnitanuló

14. Laboviti

Ha valamelyik farmoddal szomszédja vagy az érintett farmnak, kérlek ellenőrizd, hogy a címer helyén mi jelenik meg.
    Ha a név helyén a buborékban öt csillag van akkor jelenleg karbantartás folyik a szerveren.

15. kincseseva

kincseseva Járnitanuló

Itt sincs semmi rendellenes. Van egy másik farmom, amivel egy piacon vagyok, tehát egy szerveren, és azzal semmi gond.
    Be tudtál lépni?

16. Laboviti

Arra kértelek, hogy a szomszédlistában ellenőrizd a címer alakzatát.
    A játék több szerveren fut, előfordulhat némely szerveren karbantartás. Ami a szomszéd menüben látható.

17. kincseseva

kincseseva Járnitanuló

Értem, de ott nem csillagok vannak, hanem a címer

18. Laboviti

Köszönöm, hogy ellenőrizted.
    Kérlek, legyél türelemmel. Amennyiben kb. 1 óra múlva sem tudsz az érintett farmra belépni ebben a topicban jelezd.

19. kincseseva

kincseseva Járnitanuló

Köszönöm, hogy foglalkoztál velem. Most el kell mennem, remélem, mire visszaérek, megjavul.
    Legyen szép napod

20. Petramama

Petramama Törekvő

Szép napot mindenkinek! Nem lehet a térképnél át menni pl a fő farmól a kerge kertre mindig ki kel lépni .

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.