Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Doriszka81!

A moziban az ajánlatoknak többféle befejezési módja lehetséges.
    Erről ismertetőt az alábbi linken olvashatsz :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

Mozipontok jóváírására utólag nincsen lehetőség.

2. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Hello. Sajnos már az első percben hibásan indul a kalendárium. Azt írja, hogy ennek a napnak már vége :(

me*and*you és emoka kedveli ezt.
  3. yokas

yokas Törzsjátékos

Sziasztok!
    Hibás az Adventi ajándékozó, 8 aranyért lehet beváltani.

me*and*you kedveli ezt.
  4. ..neymar..11

..neymar..11 Fórum-zöldfülű

Nálam ugyanez a helyzet... o_O

5. connorx

connorx Fórum-zöldfülű

Hello!
    Ez egy kakukktojás nap! Az év legrövidebb napja! Lassú voltál! :):) Éhes maradsz, nincs süti! :):)

[dudu2001] kedveli ezt.
  6. Kacix

Kacix Fórumlakó

Téli naptárnál már csak FAért lehet megenni az első sütit :)

7. terez_kertesz

terez_kertesz Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Segítséget kérnék !Én is úgy jártam mint YOKAS és mások ! 2015.12.01. 00:04 perckor azt írja ki nekem,hogy ez a nap lejárt 8 aranyért kinyithatom az ajándékom . ( Ez ugye egy vicc ?)

yokas kedveli ezt.
  8. fabbro

fabbro Junior szaki

Ezért virrasztottam eddig... :sleepy:

9. Szilva

Szilva Fórum-zöldfülű

Elvileg javítják. Nildia, nem lehetne elárulni legalább, hogy mi van alatta? Mennék aludni. Emiatt maradtam fent.

Kacix és yokas kedveli ezt.
  10. Nildia

Szia Szilva!

Amíg ki nem nyitjuk, nem tudjuk.

11. -banyák-tanyája-

-banyák-tanyája- Utánpótlás-írogató

Én is kíváncsi vagyok de közben félek is,hogy én csak 8 aranyért tudom megkóstolni azt a fránya sütit mert délbe megyek dolgozni,és nem biztos,hogy haza érek éjfél előtt.Bízok a fejlesztőkbe,hogy az ebéd mellé nasinak sütit kapunk.

12. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Lehet nem jól tesztelték le eddig, reggelre jó lesz szerintem.
    Bár jobban szeretem az olyan sütit amibe előttem nem harapott bele senki :D

[dudu2001] kedveli ezt.
  13. Nildia

Szia -banyák-tanyája-!

Már most éjjel megkezdték a javítást, reméljük minél hamarabb sikerül is megoldani a gondot.

-banyák-tanyája- és zoldert kedveli ezt.
  14. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Yeah. ELSEJÉN, 0 óra 28 perckor azt állítja a naptár, hogy lemaradtam a mai sütiről. Sikerült a múltkori hibát prolongálni, akkor is így indult. Gratula. Megoldható lenne, hogy jövőre esetleg ne így induljon az adott játékelem (ami ugyebár nem új fejlesztés, én, az agyhalott úgy gondolom, hogy "csak a képek" változnak, "a motor" ugyanaz. (Legyünk kiegyensúlyozottak: a traktorverseny azért telitalálat volt - és hibátlan...) G.

15. Nildia

16. -banyák-tanyája-

-banyák-tanyája- Utánpótlás-írogató

Bocsi megint én vagyok,az egyik farmomon még lehet pörgetni az éneklő tulipánt,nekem nem gond csak gondoltam jelzem.
    boxi28 ID:22091862

17. Zoli.01

Zoli.01 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nekem épp most sikerült kalendáriumoznom. TP a nyeremény. Sok sikert a virrasztóknak! Jöhet az alvás. ;)

18. Palomino*

Palomino* Aktív író

Nekem is ,sikerült.,köszönöm szépen a gyors javítást,jó éjt :)

19. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Én a mozival kapcsolatban szeretnék hibát (ha hiba) jelezni. Megcsináltam a mozi felkérését hogy van-e épület a területen vagy nincs, és a végén nem kaptam meg a pontokat. Kétszer is végigvittem a játékot. Köszönöm, ha válaszoltok.

20. szeej70

szeej70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Már olvastam, h sokaknak gondot okoz a kora reggeli aratás, az állandósuló fagyás miatt. Én is csatlakoznék hozzájuk.
    Már minden olyan varázslatot megcsináltam, ami a szabvány válaszokban írva van. És mégis, rettenetes munka a reggeli aratás.
    5-10 másodpercenként, kb. ugyanennyi időre lefagy a farm. Hozzáteszem, CSAK REGGEL ! Így adja magát, h nem a gépemben van a hiba. Előre is köszönöm.
    ID: 25557196. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.