Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!
    -Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

2. Mindent úgy kell csinálni mint ahogy a reklám készítői szeretnék, különböző esetben nem jár érte mozipont. Itt érdemes várni, hisz akár több óra késlekedéssel is megérkezhetnek a pontok.

2. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

oldalt amit nem látni mire kattintasz mert nekem sehogy nem jön össze ilyen solgok nálam nincsenek csak a nem vagyok biztos benne dologik müködik

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia _livia70_!

A kis nyíllal lépteti a képeket, amíg az összes kért mennyiségen ( 10-12 jelölni való is lehet akár ) végig nem ér.

4. Bordórózsa

Bordórózsa Junior szaki

Sziasztok!
    Napok óta nem tudom elindítani sem a bőröndboltot, sem a rémséges bőröndboltot. Lúdtápom és két ludam is van.
    Farm név: Bordórózsa, ID: 4812098
    Köszönöm, ha utána néztek.

5. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

köszönöm végre sikerült

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Kevés az a 2 lúd az ólak etetéséhez. ;)

Bőröndbolt

Építéséhez szükséges szint: 75.

Elkészítéséhez szükséges eszközök:
    • 15 fűrész
    • 16 lapát
    • 200 deszka
    • 4 bőröndcimke
    Működésének szükségletei:
    • 3 lúd
    • 1 lúdtáp
    Figyeld meg az etetésnél látható információs buborékot, az a legjobb segítség. :)

7. Nildia

Szia Bordórózsa!

Pontosan melyik területedre is vannak ezek kitéve?

8. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Sziasztok!
    A problémám az, hogy a Bahama szigeten az aranybanán jelző mínuszban áll pár napja. Megnéznétek, hogy mire költöttem ennyi banánt, és mikor?

robeszka74
    ID:20887233

Előre is köszönöm.

9. Nildia

Szia robeszka74!

A játék fórumán az alábbi linken találsz részletes hivatalos állásfoglalást a november 26-án kora délután játékban felmerült Aranybanánokat érintő hibáról, valamint a mínuszos aranybanán egyenlegedre is magyarázatot kapsz :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387279

Az aranybanán egyenleged pedig a valóságot tükrözi, pont ennyivel költöttél többet, mint amennyi valóságban a rendelkezésedre állt volna.

10. zorcso

zorcso Aktív író

Sziasztok!
    Mentor vagyok, a csibém nem tudja elküldeni a
    csibepontokat kb 3 napja, azt írja a rendszer nem küldi el.
    A nevét tudom. bartapetiGazda

11. zorcso

zorcso Aktív író

Most néztem meg, nincs tele.
    Írok Neki, próbálja újra holnap.
    Ő nem akart a Fórumra írni, azért írtam én.
    Köszönöm.:)

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

13. Lujzimujzi34

Lujzimujzi34 Utánpótlás-írogató

Szép reggelt Kívánok! Nem tudom jó helyre írok-e, de napok óta -84 aranybanánom van. Meg tudnátok mondani mit rontottam el? Köszi szépen!
    Gazda: Lujzimujzi34 ID: 20123751

14. Szia! Az orion felhősort hol találom? Külön meg kell-e venni, vagy benne van a sorban, csak én nem látom. Köszönöm a választ.

15. Laboviti

16. Laboviti

Szia!
    Az alábbi felhősor "Orion" névvel szerepel az Égig érő paszulyon:

Tulajdonságai:

17. Vaseke

Vaseke Járnitanuló

Sziasztok!

Előző néhány alkalommal meg volt adva az event kalendáriumban a tenyésztős eventnél, hogy milyen állaltra lesz szükség majd. Örültem is neki, mert tudtam rá készülni. Lehet tudni esetleg, hogy ami 11-én kezdődik, ahhoz milyen állat kell majd?

18. Laboviti

Szia!
    Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel a Hivatalos közleményeket.
    Jós Jónás jóslatait is érdemes nézegetni, akár visszamenőleg is.

19. Mancsuka62

Mancsuka62 Utánpótlás-írogató

Szia Nildia!
    Már töbszört irtam,hogy gond van van a Bahama szigetemen,most is léptem egy szintet,és a 22 aranybanánomból -16 lett,holott már 60 arany banánomnak kellene lennie,a Traktorversenyben megszerzett aranybanánokat sem kaptam meg!!kérem mi előbi segitségedet!! ID23943678 Mancsuka62

20. Laboviti

Szia!
    Engedd meg, hogy én válaszoljak a feltett kérdésedre.
    A hétfői Neked írt hozzászólásomat az alábbi linket megnyitva olvashatod: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.13298/page-31#post-389797

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.