Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Szia! Én is úgy érzem, több aranybanánt vettek vissza tőlem is, mint kellett volna. A javítás közben is léptem szintet és nyertem is 5 banánt a versenyen, mégis úgy érzem, mintha ezek elvesztek volna a visszarendezésnél.
    ID: 21239028 Megköszönném, ha megtudnátok nézni:sleepy:

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A megadott accounton az arany banánok rendezését követően 114 arany banánnal rendelkeztél. Azóta a szigeten két alkalommal léptél szintet, így 124 darab az arany banánok száma.

3. Bordórózsa

Bordórózsa Junior szaki

Szia!
    Egyik a tisztáson, a másik a fő farmon volt.
    De mivel csak a helyet foglalták, kitöröltem őket.

4. Laboviti

Szia!
    Ahogyan azt a Játékostársad is írta, a műhelyes fejlesztések etetésénél a táp mellett szükség van állatra is. Pl. A bőröndbolt ellátásánál elengedhetetlen feltétel a tápon kívül + 3 darab lúd.

5. Szomszika

Szomszika Rutinos

Paszulypatrónussal arattam le a felhőimet, nem jelent meg a kisablak az elért TP, CSP-ről. Kérlek, nézzetek utána, hogy csak megjelenítési hiba-e vagy nem íródott jóvá a jutalom. Előre is köszönöm :zony
    ID: 53344122

6. Laboviti

Szia!
    A felhők bónuszai ma 10:11 órakor rendben jóváíródtak a megadott accounton.

Szomszika kedveli ezt.
  7. sziladi53

sziladi53 Junior szaki

Sziasztok! Nem tudom hogy van ez a TP pontozás? PL: Bab a vető táblán 27 TP. Amikor elvetem már csak 7.43TP. Lemaradtam valamiről? Köszönöm a segítséget!

8. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, a földterület mérete is befolyásolja a Tp mennyiséget.
    Valószínű 1X1 méretű földterületeket használsz.

9. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Igen, de én a rendezés előtti és közbeninél éreztem úgy hogy több volt, nem a rendezést követően. Nem a kérdésemre válaszoltál:oops:

10. sziladi53

sziladi53 Junior szaki

Igazad van ezt nem vettem figyelembe. Köszönöm szépen!

11. Laboviti

Mivel a fórum kereteit meghaladja az információhalmaz az arany banánjaid "mozgásáról", így kérlek a support segítségét kérd a tételes kimutatáshoz.

12. Brisingamen

Brisingamen Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Most olvasom, hogy a Flash támogatása megszűnik. Mi lesz a játékkal?
    köszi

13. Laboviti

Szia!
    Nincs rálátásunk a játék technikai hátterére.

14. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Köszönöm

15. Mancsuka62

Mancsuka62 Utánpótlás-írogató

ID23943678 Mancsuka62
    szia!
    Ki tisztitottam a gépemet mély tisztitoval plusz még CC leannerel is,és most is ugyan ott vagyok -16 aranybannánal,én már nem tudom,hogy mit tegyek

16. Laboviti

Ha még mindig kételyeid vannak, a supporttól is kérhetsz megerősítést a magad megnyugtatása érdekében.

17. beki1947

beki1947 Utánpótlás-írogató

Az lenne a kérdésem ha mindig havi munkásokat veszek hogy lehet, hogy a paszulynál cca. 300 óránál kevesebbet mutat most figyeltem rá és a többi farmomnál is ez a helyzet.
    Üdvözlettel:beki1947

18. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

19. beki1947

beki1947 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Most néztem és mindegyik farmomnál ez a helyzet.

beki1947 id:22208977

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A munkásaid az aratógép kivételével közel ugyanazon a napon járnak le. Az arató ideje azért lehet hosszabb, mert azok a munkások önállóan is nyerhetők, például a keréken is. De mivel visszamenőlegesen nincsenek adataink, ezért azt nem tudjuk megmondani, hogy mikor és mennyit szerezhettél így.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.