Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Röpke technikai kérdésem lenne: hogyan tudnék körüzenetet küldeni az összes szomszédomnak? Válaszotokat előre is köszönöm. :)

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Erre nincs lehetőség.

3. Witchita1

Witchita1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Valami problema van az arany bananjaimmal! -29 darab van, es szintlepes utan Sem valtozott a helyzet!

Kerlek segitsetek! Nevem: DOLINA4503 ID:18812498

Elöre is köszönöm! Üdvözlettel: Dolina

4. Laboviti

Szia!
    A negatív állományú arany banán készleted akkor közelít a pozitív értékekhez, ha szintlépésekkel (+ 5 darab) csökkented azt.
    Pl. Mínusz 48 darab arany banán + 5 darab a szintlépésért= Mínusz 43 darab.

5. Witchita1

Witchita1 Fórum-zöldfülű

Köszi a valaszt! Szoval elöbb-utobb pluszba jövök! Különben ez hogyan lehetseges? Marmint minuszba menni? Eddig ha nem Volt eleg a banan, akkor ki Sem jelölte a megvasarolni kivant termeket...

6. Laboviti

7. Nesztor1978

Nesztor1978 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Gondom a következő:
    most a piacon a trágyának jó ára van. De csak nagyon alacsony összegért engedi a rendszer feltenni.
    Mi ennek az oka?
    185 csp-ért van fent és csak 60-ért tudom feltenni max áron.
    Köszönöm
    ID: 29712751

8. Laboviti

Szia!

A dinamikus piac bevezetésével nincsenek állandó alapárak. Az alapár a kereslet és kínálat függvénye, ezeknek megfelelően változik.

A kereslet miatt magasabb is lehet a max. árnál is a kínált ár...
    A kereslet és a kínálat valamint a megkötött tranzakciók alapján a piaci árak akár percenként is változhatnak. Ha egy adott gazda olcsó ajánlattal lehúzza az árakat, amit te esetleg már nem látsz, mert elkapkodták. Akkor, te már nem tudod annyiért kihelyezni az árudat, mint az előtted lévők esetleg fél órával.

Ha valaki rendelkezik a Bölcs tölgynél megszerzett magasabb eladási ár képességgel, akkor alapár + 75% áron tudja kitenni a termékét,vagy még magasabban.

9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sziasztok. Sajnálattal látom hogy a gép a dekorációk leszedésével leszedi a területről a Gombalámpát is. Szeretném ha továbbítanátok mert így nem sok értelme van. Köszönöm.

10. Laboviti

Szia!
    Továbbítjuk az észrevételt.

kukori80 kedveli ezt.
  11. eninyúl

eninyúl Utánpótlás-írogató

Szia!Az én problémám is hasonló. Miért nem tudom a trágyát pl: max áron feltenni?Nálam a trágya legdrágábban 446-ba kerül, a legolcsóbb ár 149. Miért nem tudom 149-nél többért feltenni? ID:17572885 Köszi

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Azért mert a piac a legutóbbi tranzakciókhoz viszonyít, nem az órákkal vagy napokkal korábban kitett árakhoz. Ezeket a nemrégiben történt adás-vételeket viszont nem feltétlenül láthattad ha éppen akkor nem voltál bent a piacon. De ez szerepel a kollégám által adott válaszban amit beidéztél.

13. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Azt szeretném kérdezni, hogy a event jutalom közül hova tünt a tűzijáték ágyú? mert úgy emlékszem, hogy ott láttam de most nem látom sehol!!! Köszi előre is.

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia lili12467!

A Havas vállalkozás eventen nincs ilyen nyeremény.
    Az majd máshol lesz megszerezhető.

15. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Köszi. a választ.

16. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Sziasztok!
    Tudna nekem valaki abban segíteni,miért nem látom a traktorverseny felhösoromat?Minden beadtam, többször is visszamentemmamikor kész lettem, hogy kell-e még valamit beadni,nem volt. Most tettem volna ki a nyereményeket,de nincs felhö- Valamit benéztem?
    ID19987192

17. Nildia

Szia -sanele-!

Az ID számhoz tartozó farm nevet is add meg légy oly kedves, mert nem egyezik a fórumfelhasználó neveddel.
    Pontos farmnév és ID szám megadása szükséges az ellenőrzéshez.

18. nazsu66

nazsu66 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy jó helyen járok e a nyomorommal? Visszatérő problémám van. Próbáltam a supportnak írni, de ilyen jellegű opciót nem találtam. Az a problémám, hogy átállítódott megint a bankolási oldalon a fizetőeszköz euróra. Megint a német zászló van felül. Nem értem, hogy ez megint miért történt, hiszen nem utaltam devizaszámláról, nekem sem küldtek ajándékba farmaranyat. Idén nyáron már egyszer előfordult ez a probléma, és akkor azt az információt kaptam, hogy ezt többet nem lehet átállítani. Meg tudnátok nézni, hogy mi lehet a gond? Ma reggel még megvolt a magyar zászlóm, a mostani Kata trágya akciónál állítódott el.
    Fáradozásotokat előre is köszönöm.
    nazsu66
    ID 39356099

19. Nildia

Szia nazsu66!

Válaszd az "Általános kérdések" kategóriát.
    Ott írd le a gondodat részletesen, kitérve az előzményekre is.

20. nazsu66

nazsu66 Utánpótlás-írogató

Kedves Nildia!

Nagyon köszönöm. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.