Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia petyula10!

Kérlek ellenőrizd le a megadott ID számot, nem egyezik a farmnévvel.

2. Nildia

Szia discus77!

Mint olvashatod, a javasolt takarítások szokásosnál sűrűbb elvégzése egyes játékosoknál eredményre vezet!
    Ugyanakkor azt is olvashatod, hogy továbbítottuk az észrevételeiteket a központ felé!

sziszi1965 kedveli ezt.
  3. nana1959

nana1959 Fórum-zöldfülű

Szia,nem tudom jó helyre írok-e,de a karbantartás óta el tünt a hódfa üzemem,volt már ki-be lépés,takarítás,de nem lett meg,vajon hova lett?
    nana1959 ID:3413074

4. Nildia

5. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

6. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

órákig nem lehetett belépni..fehér volt minden

7. nana1959

nana1959 Fórum-zöldfülű

Szia,segítséget szeretnék kérni,a karbantartás óta nem találom a hódfa üzememet,eltünt a menüből narancsostól mindenestől(előző eventek alkalmával szereztem meg a narancsot rá)most szerettem volna ki rakni de nincs meg,volt ki-be lépés,takarítás,hol lehet?
    nana1959 ID:3413074

8. nana1959

nana1959 Fórum-zöldfülű

9. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Sajnos nem müködik rendesen a munkáscsapat. Percekig gondolkodik mit is kell neki csinálnia mire nagy nehezen leszedi az állatokat és a növényeket. Egyszerüen ledermed minden. Ugyanez van amikor tápot vagy vizet adok. És a gépemmel nincs semmi baj, mert csak ezen a farmon és egy másikon nem műkszik rendesen a többi farmomon viszont igen. Tehát a gép kitakaritva rendbetéve. Más lehet a baj.

Gazda: Farm_Tadity_ID: 25518752

10. Nildia

Szia Farm_Tadity_!

Mint fentebb olvashatod, a javasolt takarítások szokásosnál sűrűbb elvégzése egyes játékosoknál eredményre vezet!
    Ugyanakkor azt is olvashatod, hogy továbbítottuk az észrevételeiteket a központ felé!

11. Nildia

Szia farmercsajszi00!

Ilyen esetben érdemes más böngészőket is megpróbálni, ugyanis a játék a mai délután és este mindvégig elérhető volt.

12. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Köszike a választ, ne hari nem volt még időm visszaolvasni.

13. Barnabás

Barnabás Járnitanuló

Meg jo hogy ide beneztem es latom hogy masnal is lefagy a jatek!!Takaritotam meg minden... de csak lefagy!Az isten szerelmere csinajatok mar valamit mert igy nagyon idegesito esnem lehet jatszani,ez mar kinlodas.
    Az aratasnal fagy le nalam.>:(

14. Nildia

Szia nana1959!

Hódfa üzem jelenleg is ki van téve az eredei tisztásodra.
    Ebből narancs fejlesztéssel idáig nem rendelkeztél, nem volt a birtokodban.
    Az event teljesítése után narancs hódvárat kaptunk.
    Narancs hódvárad ugyanúgy van kitéve az erdei tisztásodra.
    Ugyanakkor a menüdben alap hódok is vannak, és narancs hódvár is még található.
    Azt vedd figyelembe a kihelyezésekor, hogy a nyereményként kapott narancs hódvár alá nem kell alap, azt azzal együtt kaptuk, ha esetleg nem tudnád kitenni, teljesen üres területre tedd.

15. Nildia

Szia Barnabás!

Akkor azzal is tisztában vagy ha visszaolvastál, hogy jeleztük a központ felé.
    Mi többet nem tehetünk, ezt pedig megtettünk már eddig is.
    Azt is olvashatod, hogy a javasolt takarítások sűrűbb ismétlése eredményre vezethet.

Barnabás kedveli ezt.
  16. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

Szia

Próbáltam,,

17. Barnabás

Barnabás Járnitanuló

Koszonom a valaszt,a fiam mindjart nekial es meg valamit csinal a geppel,en ugyan nemnagyon ertek a takaritashoz.

18. discus77

discus77 Fórum-zöldfülű

Igen, olvastam hogy tovább lett küldve , csak sajna ez a jelenség már csütörtök óta van, vagyis már 3. napja van ez a szenvedés, hivatalos közlöny meg nincs :hogy bocsi, hogy 3.napja technikai gond van a karbantartás óta.

19. nana1959

nana1959 Fórum-zöldfülű

Köszönöm,bocsánat el vesztem a részletekben és nem találtam,szégyenlem,hogy így jártam,hogy keresem ami el sem veszett.

20. Pilezar

Pilezar Fórum-zöldfülű

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan tudnám gyorsítani a Schockwave Flash-t. Nagyon idegesítő, hogy betakarítás után fél percet kell várni, mire a raktárba kerülnek a termények, és a mostani eventnél is belassul: amikor beszedem a tenyészállatokat, illetve akkor is várni kell a tovább lépésre, miután rátettem tenyészterepre az állatokat. Délután frissítettem, utána egy darabig rendesen ment, de most már megint lassú.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.