Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bibus77

Bibus77 Fórum-zöldfülű

Rendben. Köszönöm.

2. Az aratás mellett remélem a bahama szigeti aranybanánok száma is javításra vár.
    A fiam már több napja bosszankodik

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia nemethnelzsuzs02!

Az Aranybanánok javítása már megtörtént novemberben.
    Ha nála negatív előjellel szerepel, az azért van, mert a farmjára került banánokat akkor elköltötte.
    A folyamatot végig kísérő hivatalos közlemények az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387279

4. sajtos6

sajtos6 Fórum-zöldfülű

sziasztok .nekem egy olyan kérdésem lenne hogy a Bahamán vissza fele számol a banán pontokon 50 röl indult visszafele és a szint lépés után vett le 5 banánt és nem tudok fejleszteni .segítségeteket kérek nézzétek meg köszönöm sajtos6 a játék nevem

5. Nildia

Szia sajtos6!

A játék fórumán az alábbi linken találsz részletes hivatalos állásfoglalást a november 26-án kora délután játékban felmerült Aranybanánokat érintő hibáról, valamint a mínuszos aranybanán egyenlegedre is magyarázatot kapsz :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387279

Az aranybanán egyenleged pedig a valóságot tükrözi, pont ennyivel költöttél többet akkor, mint amennyi valóságban a rendelkezésedre állt volna.

6. monikarita

monikarita Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Többször megnéztem a gazdakörimet,de nem találom a denevértenyésztést sehol.Tudtok segíteni?

7. Nildia

Szia monikarita!

A jelenséget már továbbítottuk a játék központja felé, türelmedet kérjük ez ügyben, köszönjük.

8. monikarita

monikarita Utánpótlás-írogató

Köszönöm,csak nálam van ez a hiba?

9. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia
    Magát a denevértenyésztés jogát már megszerezted?

10. Nildia

Szia monikarita!

Többeknél hiányzik a gazdakörben a feladatsor.

11. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Üdvözletem!

Nem tudom, hogy ez a hiba csak nálam jelentkezik vagy kollektív, de szeretnék tanácsot kérni. Az elmúlt néhány napban azt figyeltem meg, hogy aratás közben meghal a farm. A következő a szituáció: Elkezdek aratni (kézzel is viszonylag gyorsan aratok) és nagyjából a felénél fogja és befagy az egész böngésző (közben amúgy én fogom és tovább aratok - külsőre amúgy olyan, mintha nem is aratna, magyarán csak kattintgatok a maradék földre, nem szedi be a raktárba), majd 15-20 mp után újjáéled és amit előbb írtam, miszerint a maradékot is learatom, de az külsőleg nem látszik azt hipergyorsan beraktározza. Ezt követően újabb 15-20 mp fagyás és végre ültethetek.

Összefoglalva: Azt tapasztalom, hogy aratás közben valamivel nagyon sokat dolgozik a háttérben (vagy a farm vagy a böngésző), aminek hatására teljesen befagy a rendszer. Ez most már zavaró sajnos, emellett érthetetlen, mert eddig nem volt ilyen. Továbbá: Az elmúlt 1-2 napban pluszba azt vettem észre, hogy ha befagy a böngésző és elkezdek ide-oda kattintgatni a fülek között vagy a tálcán a böngésző ikonjára stb. fogja és az ún. shockwave flash lényegében meghal (itt választhatok, hogy vagy folytatom a munkafolyamatát vagy leállítom a működését), ha leállítom akkor a Flash player összeomlik és tölthetem be újra. Itt összességében szerintem 1-2 perces időveszteségekről beszélünk, de őszintén szólva rettentően idegesítő már.

Kérdésem: Véleményetek szerint inkább böngésző problémáról beszélhetünk vagy hasonló hibákat más farmerek is tapasztaltak már? Illetve bármiféle tanácsot elfogadok, amely megoldásként szóba jöhet.

Előre is köszönöm a válaszotokat, további szép estét!

Üdv,
    Bolgár

12. cicanya

cicanya Haladó

Nálam is ugyan ez van

13. banya1952

banya1952 Fórum-zöldfülű

Ez a probléma nálam is!

14. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nálam ugyanez van kézi aratásnál...onnan tudom, hogy a sok hiba, meg lefagyás miatt ebben a hónapban bojkottálom a vásárlást. Se munkást, se turbómalmot, se sztápot, semmit nem vagyok hajlandó venni, amíg tele van a játék bosszantó kis hibával, így kézzel aratok. Egyébként géppel is ezt csinálja, mert a másikon van melósom még a feladatokból...se a nettel, se a géppel nincs gond, minden más működik, csak a játék nem...

15. Nildia

Szia Bolgár!

Ha csak annyit teszel, hogy itt visszaolvasol......
    Magad is láthatod, többem tapasztalnak hasonló jelenséget.
    Ez a Flash Player frissítésével van összefüggésben.
    Mivel ez nem a Bigpoint fejlesztése, ők is csak használják a programot, így a két cég közös összefogása szükséges a megoldáshoz.
    Hétvége lévén ez már biztos ebben a pár órában nem fog megtörténni, amit tehettünk, már rég megtettük, jeleztük a problémát a központ felé.
    Így ennek a jelzése teljesen fölösleges, sokan tapasztalják, attól, hogy csak folyamatosan jelezve van, sajnos nem fog előbb megoldódni.

Bolgár80 kedveli ezt.
  16. alpha58

alpha58 Rutinos

Hű de szépen írtad le, nálam pont ugyan ez van. Pedig már azt hittem, az én gépemmel van a probléma.

17. Nildia

Sziasztok!

Csupán csak annyit tegyetek, hogy visszaolvastok itt 1-2 oldalt, láthatjátok, a probléma ismert.
    Ennek újra jelzése, mint írtuk a mai nap folyamán többször is, fölösleges, továbbítottuk már rég.
    A megoldás viszont nem kizárólag a játék üzemeltetői kezében van jelen esetben.......

18. matarka41

matarka41 Fórum-zöldfülű

Az oldal alján található egy kép és alatta, hogy" kérjük, írd be a fenti mezőben látható mindkét szót"

Most meg valóban két szót adott be:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.12.15
  19. Nildia

Szia matarka41!

Hol találkozol ezzel?
    Kolléga kérte, hogy pontosan tedd fel a kérdésedet ahhoz, hogy segíteni tudjunk.

20. petyula10

petyula10 Utánpótlás-írogató

Bocsi elírtam id:19525079

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.