Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia petyula10!

Sajnos elnézted a piacot.
    Nem magát az állatot vásároltad meg, hanem rénszarvas tápot vettél, összesen 59 tételt. 2-5-10-15-20 darabos tételeket vegyesen.

2. ritinka75

ritinka75 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Olyan jelenséget tapasztaltam, hogy az új állattenyésztésnél mintha nem működne a Bölcs Tölgynél kiváltott plusz tenyészállatbébi funkció.
    A mostani Baby Boom-kor max két fajta állatot kaptam, azóta pedig csak egyet. A régi verziónál mindig többet adott be, Baby Boom-kor volt, hogy 3 fajtát kaptam, összesen 6 darabot. Nézzetek utána, légy szíves.

Köszönöm.
    ritinka75 gazda ID:14285530

Bála kedveli ezt.
  3. fredike61

fredike61 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni .. az adventi naptárba kaptam 8 titokfát.. de csak 7db tudok elültetni, mert nincs több! Miért?
    köszi előre is a választ!
    fredike61ID: 26484443

4. Hugica1986

Hugica1986 Fórum-zöldfülű

Szia! Nekem is az a problémám, hogy az adventi naptárba kapott 8db fa helyett csak 4db tudtam ültetni!nincs meg a többi!!
    Hugica1986ID: 35253173

5. fancsiki

fancsiki Járnitanuló

A folyamatos és egyre hosszabb lefagyások miatt teljesen játszhatatlan a játék.

6. SJudit61

SJudit61 Utánpótlás-írogató

Szia! Az adventi naptárba kapott 8db fa helyett csak 7db kaptam... mi lehet az oka?
    köszönettel: SJudit61ID: 17716522

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Játékostársaid tapasztalatait az alábbi linket megnyitva követheted végig: https://board-hu.farmerama.com/inde...sztők-tapasztalat-csere-topicja.12367/page-88

8. asurakaizoku3

asurakaizoku3 Fórum-zöldfülű

én is csak 7.-et kaptam... :(

9. Laboviti

Szia!
    Az egy darab keresett "titok" a pocoklak mögé lett kiültetve.

10. Laboviti

Szia!
    Az "Uele" talányos fák egy része a farmod szélén a fák és az ólak között bújik meg.

11. Laboviti

Szia!
    Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozóinak jeleztük.

12. Laboviti

Szia!
    A szédült szántódon a keresett "titkot" a Berkenyefa mögött találod.

13. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

14. böszike50

böszike50 Junior szaki

Sziasztok megtudnátok mondani, mi az a Shockwave flas folyamatosan le fagy tőle a játék, hosszu percekbe kerül mire elkészülök.Köszi a választ

rjolka kedveli ezt.
  15. Laboviti

Szia!
    Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozóinak jeleztük.

16. paca7777

paca7777 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséged!

17. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Ha a rózsa virág, akkor miért nem csökken az érési ideje, mikor aktív a virágos felhőm? Az érési időből 64 perccel kellene kevesebbnek lenni! :music::music:
    ID: 31361068

18. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, a "FelröppenőRobotkéz" negatív hatása is érvényesül az üvegház bónuszai között a gazdaságodban.

mamszi5107 kedveli ezt.
  19. Laboviti

20. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Köszönöm a választ. Erre nem is gondoltam, mert már régóta bent vannak a bónuszaim az üvegházban és arra ritkán járok nézegetni.:):)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.