Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mahal

mahal Aktív író

Sziasztok! Nem tudom másnál is fennáll-e, de az utolsó frissités óta nagyon lelassult a munkásokkal való aratás. Meg lehetne ezt javítani esetleg. A nap bármely szakában igy van.

mohamed1950 kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Mi is tapasztaltuk az általad is említett problémát. Jeleztük a fejlesztőknek.

rjolka kedveli ezt.
  3. monikarita

monikarita Utánpótlás-írogató

Szia.
    Engem az érdekelne mikor lesz meg a gazdakörim?Már így se tudom megvenni jó áron a deniket.Kösz hogy pont a babyboomnál kell eltűnnie a feladatnak.

4. Laboviti

Szia!
    Amennyiben bármilyen új információ érkezik az üggyel kapcsolatban, azt megosztjuk Veletek.

5. zsanna-zsu670817

zsanna-zsu670817 Járnitanuló

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy a Hideg uszonyok felhősort miért nem tudom aktiválni?
    A választ előre is köszönöm.

6. Laboviti

Szia!
    Hideg uszonyok felhősor
    • Lezárási idő: 11:00 óra
    • Jutalom:
      • 7.000 Bahamarama TP
      • 7.000 TP
    • Részben tematikus felhősor, két meghatározott dekor elem, két 1*1-es és egy 2*1-es szabadon választható dekor elem helyezhető ki rá. (Téli ugrókötél, Karácsonyi dalnokok.)

7. zsanna-zsu670817

zsanna-zsu670817 Járnitanuló

Ez idáig rendben is van,kipakolom a dekor elemeket és tobábbra is szürke marad.

8. Laboviti

Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

9. Laboviti

Szia!
    Mivel a hozzászólásod egy moderátori posztra reagál, nem tartalmaz kérdést, így szíveskedj a Panaszkönyv topicba lejegyezni azt.
    Együttműködésedet előre is köszönöm.

10. flamne

flamne Törzsjátékos

Továbbra is ez a panaszom Nekem is élvezhetetlen a játék!!! A gépem jó! A hibát Ti keressétek és javítsátok! valóban akkor fagy le amikor elkezdi küéldeni a felröppenőket! Köszönöm a segítséget és a javítást!

11. Laboviti

Szia!
    Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozóinak jeleztük.

12. Csapó_Antal_[Tóni]

Csapó_Antal_[Tóni] Utánpótlás-írogató

Szia Laboviti!

Tudom, hogy tudtok a hibáról,eddig csak a legújabb flash került szóba,nálam a 13-as verzió van,tegnap estig semmi gond nem volt vele.
    Most már nálam is akadozik a játék.

Anyóca70 kedveli ezt.
  13. Laboviti

Szia!
    Köszönjük az észrevételt.

14. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Csak egy észrevétel:
    A városban a hirdetőtábla felajánl egy csomagot, 750 FA-hoz plusz ajándékokkal.
    Viszont az nem egyértelmű, hogy kökénybokor (a szöveg szerint) vagy japánakác (a kép szerint) jár hozzá...
    Csak gondoltam jelzem. Úgy rémlik, más is írta már régebben, csak képet nem tudott mellékelni hozzá.
    Üdv.
    -Mayacska85-

15. Laboviti

Szia!
    Továbbítjuk az észrevételt.

-Mayacska85- kedveli ezt.
  16. Ágica109

Ágica109 Aktív író

Sziasztok! Nálam is az a gond hogy akadozik a játék.Már többször jeleztem én is.Eddig még nem történt változás.Évek óta játszom de bosszantó hogy nem úgy megy a játék mint eddig.Nem a gépemmel és nem a böngészőmmel van a probléma.A flash is a legújabb.Sajnos ez van hetek óta.Amint látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával de jó lenne ha tudnátok tenni az ügy érdekében köszönöm Ágica109.

.Rozmaring. és farmeres53 kedveli ezt.
  17. Laboviti

Szia!

Gondolom olvastad már, hogy többen tapasztaltak hasonló jelenséget a farmokon. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

18. mese7

mese7 Fórum-zöldfülű

Nálam ugyanaz a hiba ID 4747386

19. Laboviti

Szia!
    Kérlek ellenőrizd, hogy az érintett felhősor mind az öt felhőpamacsára került-e dekorációs elem?
    • Részben tematikus felhősor, két meghatározott dekor elem, két 1*1-es és egy 2*1-es szabadon választható dekor elem helyezhető ki rá. (Téli ugrókötél, Karácsonyi dalnokok.)

20. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

szia. légyszíves segits állandoan egy beépülő modul miatt nem tudok aratni ezt három napja tapasztalom de most már egyre sürübben ál landóan fr rtsítek de nem jó köszönöm szépen gazdasszonny ID.333224951

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.