Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ricsikata

ricsikata Aktív író

2. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia!
    Arra sikerült rájönnöm, hogy az asztali számítógépemen minden OK, csak a laptopomon jelentkezik a probléma. 110%-os nagyításon állt a gép, amikor a Flash frissítés megjelent. Így indítottam el a frissítést és most az összes szám 90%-os képernyő méreten látszik rendesen, fölötte már nem fér ki a 3 karakter. Hogy hogy lehet ezt rendbe tenni linuxon, azt viszont nem tudom, így sajna most így is marad :sleepy:

SZERENCSELOVAG és -Mayacska85- kedveli ezt.
  3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Linux ismereteim nincsenek de...a farm területen jobb kattintásra megjelenik a Zoom-menü. Itt a Zoom of vagy Show all opciót kell választani. Esetleg a Firefox böngésző jobb felső sarkában (igaz, csak Win-en tudom megnézni) elérhetővé tehető egy kicsinyítés-nagyítás funkció:

Ashampoo_Snap_2015.12.16_17h39m05s_002_.png

barbi021951 és Coff66 kedveli ezt.
  4. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia East!
    A mai napom felét ezzel a probléma javításával töltöttem, de feladtam. 2 böngészőm van a gépen és mindkettő ilyenformán bekrepált...
    Megpróbáltam az Általad javasolt javítási lehetőséget is, de semmi....
    Biztos valami bagatell gond lehet, de a képességeimet ennek ellenére meghaladja xD
    Minden esetre köszönöm szépen a tanácsod és a segíteni akarást!

Utoljára szerkesztett: 16.12.15
    SZERENCSELOVAG és -Mayacska85- kedveli ezt.
  5. -East17-

A laptopon nem tértél el a gyári képernyőfelbontástól?

Coff66 kedveli ezt.
  6. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Nem, semmihez nem nyúltam, csak elindítottam a frissítését a Flashnek. Ezután jelentkezett a probléma.
    Már azt is átnéztem, kértem alapértelmezett visszaállítást, de semmi változás :sleepy:
    Na és a furcsa, hogy csak a játékban jelentkezik ez a probléma. Megemelte a betűméretet és ezért nem fér bele a sávba. A buborékokban megjelenő szöveg mérete is nagyobb lett.
    Viszont más helyeken (pl nyitóablak, gmail) nem változott semmi.

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  7. -East17-

Ez pedig az oldal egyedi beállítására enged következtetni. Én továbbra is ezt a beállítási menüt próbálnám előcsalogatni, bár azt írtad: megvolt.
    Ashampoo_Snap_2015.12.16_18h14m22s_003_.png

Coff66 kedveli ezt.
  8. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Ezt is próbáltam.
    Vagy felnagyítja az egekbe, vagy visszaállítja a rossz "eredetire" :)

9. -East17-

Huh. Akkor sajnos nincs több ötletem. Pedig a kulcs csak annál az oldalnál és valahol a böngészőben keresendő. Ha másik oldalak rendesen látszanak, eredeti méretükben. Sajnálom, de Linuxhoz nem konyítok.

Coff66 kedveli ezt.
  10. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Igen, szerintem is csak a játékba pancsolt bele valami és csak a laptopomon.
    Próbálok majd segítséget kérni linuxos rendszergazditól, remélem helyre tudja állítani :)
    Megtennéd, hogy az Általad idézett szövegben kiszeded a képfeltöltést, mert bután PrintScreeneltem és minden látszik...
    Nagyon szépen köszönöm a rám szánt fáradozásod és időd!
    Szép estét kívánok Neked!

11. -East17-

Kérésedre az idézés javítva. Remélem lesz megoldás.

Coff66 kedveli ezt.
  12. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Köszönök mindent!:inlove: xD

13. k.sylva

k.sylva Fórum-zöldfülű

sziasztok hogy lehet -31 banánom?

14. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Coff66 kedveli ezt.
  15. Rodin

Rodin Fórum veteránja

16. k.sylva

k.sylva Fórum-zöldfülű

17. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Már megtörtént a javítás, olvasd el kérlek a belinkelt tájékoztatást.
    Aki elköltötte a hiba miatt tévesen megjelent többlet aranybanánokat, annál most negatív az aranybanánok száma. Ha úgy jobban érted, olyan, mintha kamatmentes aranybanán-kölcsönt kaptál volna. A szintlépésekkel pedig majd ledolgozod.
    Kár nem ért, mert máris használhatod azokat a javakat, amiket kiváltottál.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  18. Benikas

Benikas Fórum-zöldfülű

Szia.
    Van egy olyan gondom, hogy tegnap kinyitottam a kalendárium aktuálios ablakát és mégis farmaranyat kér.
    Köszönöm

19. hentes85

hentes85 Fórum-zöldfülű

Gazda: hentes85ID: 43798079

Ilyenkor mi a teendő mert így játszhatatlan számomra az egész!!!Azért nem ártana ilyeneket javítani mert egy hete hogy ilyen és nem csak egy gépről lépek be,szóval nem a gép az oka!

Tüsike56 kedveli ezt.
  20. boszszi83

boszszi83 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a válaszodat :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.