Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kjani66

kjani66 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Ezt tettem eddig is, mert tudom hogy ritka felröppenő. Ugyanolyan ritka, mint pl. a méhkirálynő, a fakalapács, stb. Ezekből kaptam a barkácscuccok megszerzésekor is, meg az aratáskor is 1-1db-ot. A fémhulladék viszont nem jön egyáltalán. Gazda: kratosevi ID:3638661

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia kjani66!

Azt se felejtsd el, hogy amiket példának említesz, azok már évek óta játékban vannak, a Fémhulladék pedig kb 2-3 hetes játékelem.
    Valamint Méhkirálynőből 2 db, Fakalapácsból 1 db kell 1-1 alap terményes megépítéséhez, itt pedig rögtön 5 db-ra van szükség.
    Tudom, hogy nehéz kivárni, de hidd el, idővel Nálad is elegendő lesz belőle.

3. -kiszi-

-kiszi- Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ.
    A vásárláson kívül már sok mindent próbáltam nem nagy sikerrel. Várakozom türelemmel tovább.
    Üdv Kiszi.

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia zsani_apja!

Igen, ez a hiba azokat a felhősorokat érinti, amelyeken nem volt egy Játékóra sem.

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Értem,köszi!!
    Jóéjt Nildia!

6. kjani66

kjani66 Fórum-zöldfülű

Igen, tudom. Köszönöm a segítséget, időközben lett már 1db.

7. Almásderes

Almásderes Fórum-zöldfülű

Mért nem látom henike0907-et a piacon?

8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Valószínűleg nem azonos szerveren vagytok. Ilyen tömegű játékost 1 géppel nem lehetne kezelni.

9. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A játék több szerveren fut, így több piac is létezik. Csak azoknak az ajánlatát láthatod, akik ugyanazon a szerveren játszanak mint Te.

10. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Szép napot kívánok!
    Nem tudom mikor tűnt el a Farmertenyésztő szobrom. Most vettem észre, hogy a fejlesztés a raktárban van, de nincs meg, amire rá kéne húzni. Kérem, nézzetek utána. Köszönöm!

Gazda: pünközsdirózsaID: 4764703

11. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ott volt a menüdben. (egyben) A szédült szántón kihelyeztem a szuper mamutfa xxl mellé.

12. Pékgazda

Pékgazda Fórum-zöldfülű

Sziasztok Pékgazda vagyok ID,12758124 a számom.Elutaltam a Táltos tojásra a 890ft-ot 2-szer a viva1296-ra ID;8129806-ra ö megkapta+180farmaranyat.Én nem kaptam semmit,megnéznétek hogy mi volt a hiba.Elöre is köszi.

13. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

Amennyiben egy akciós vásárlás ellenértéke az akció lejártát követően kerül lekönyvelésre, úgy a farmra a megrendelt értékkel egyenértékű FA kerül jóváírásra (az akciós item helyett). Az egyik farmra érkezett egy Táltos + 180 FA (valószínűsítem ide írták jóvá mindkét megrendelésed - ugyanaz az BIG ID lehetett megadva), míg a másikra semmi.
    Kérlek keresd fel a payement support-ot az ügyeddel kapcsolatban, a megrendelésekkel ők foglalkoznak.

14. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Sziasztok!

Valóban így van. Először én is bosszankodtam, hogy csak egy rövid ideig tudtam kihasználni a felhősor adta lehetőséget 225FA-ért, de ott van a többi sor között.

Nekem olyan problémám lenne, hogy van egyszer egy szakra cseresznye fám a tölgyesnél kirakva. Betakarításkor viszont nincs termés a pajtámban, továbbá most kaptam gólya és béka ólakat és ezeknek a végeredményét sem találom.

Ferenc1963
    ID: 36819767

Előre is köszönöm a segítséget.
    Sziasztok!

Gólyafióka meglett

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.11.14
  15. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Sziasztok!

Bocsánat. Úgy látszik csak akkor jelenik meg az új termék, az éléskamrában, ha legalább 1* már be lett takarítva. Most ért meg a szakurám és lám 4db a pajtában. Előtte a gólyafióka. Igaz itt úgy emlékszem, mintha már 1* legalább ellett volna már. Mindegy. Lényeg, hogy megvan. Valószínű, hogy ez alapján a békaprontyom is meglesz.

További szép napot mindenkinek!

16. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

Ahhoz, hogy bármi is megjelenjen a pajtában, legalább egyszer le kell aratni (kv. ha adott terméket a piacon vásároltad). Technikailag nem áll módunkban ellenőrizni, hogy miből mennyi volt a pajtádban, de a cseresznyefád már aratható. Aratás után ellenőrizd a szakura cseresznyevirág pajtamennyiséget. Békád meg kint van a szántón, ha még nem arattad és nem is vettél, a pajtatartalom értelemszerűen nulla.

17. mr.jimmi

mr.jimmi Junior szaki

Sziasztok.
    Mr.jimmi. gazda vagyok,szint-89.
    ID-25008402.
    Egy ideje a szàmitogépem meghibàsodàsa óta kicsi tableten játszom ami elég nehéz maga az érintőképernyő és a nagysága miatt is, több a hiba lehetőség az android lefagy több parancs megy egy érintésre ,de játszom mert szeretem a játékot,mostanában történt pár napon belül hogy eltünt vagy csak én nem érzékeltem hogy mire nyomhattam rá 4 farmaranyam,nem sok de azóta sem tudom hogy véletlenül mike kattant rá a gép, tudnátok ebben segiteni?

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Halloween eventben váltottál ki némi kacsát a beadáskor (beszállítás helyett): 2014-10-31 19:58:18

19. mr.jimmi

mr.jimmi Junior szaki

[QUOTE="-East17-, post: 89210, meképerny]Szia!

A Halloween eventben váltottál ki némi kacsát a beadáskor (beszállítás helyett): 2014-10-31 19:58:18
    [/QUOTE]
    Ó, hát ez az átka a kicsi érintő képernyőnek...majd vigyázok.
    Nagyon köszönöm .

20. .évanagyi.

.évanagyi. Járnitanuló

Sütiket töröltem, mindent frissítettem /Firefox, flaspayer/ mégsem enged belépni. Mit tehetnék még.

Előző kéréshez, nevem .évanagyi. ID17573917.

Dupla hsz összevonása ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.11.14
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.