Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Többen tapasztalták az Általad is említett hibát a farmokon. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

*mókuci* kedveli ezt.
  2. evi920

evi920 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Félórája még tudtam játszani , de utána ahogy másik farmra akartunk bejelentkezni már nem sikerült... pedig a jó kis naptár ajándékot jó lenne kihasználni.
    Illetve az ajándékkódot se tudtam beváltani!

3. Laboviti

Szia!
    Egyelőre a játék működése problémákat hordoz. Várjuk a javítást.

4. Laboviti

Szia!

Kérlek, a véleményed lejegyzésére használd a Panaszkönyv topicot: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/page-137

orchidea6969 kedveli ezt.
  5. killgirl17

killgirl17 Járnitanuló

Nevetséges ami itt folyik!
    Elkezdtem aratni, leszedtem a tojásaim nagyját, erre befagyott az egész, buktam több millió tp-t.
    Kérem a belépésem előtti állapotom visszaállítását, és a kártalanításomat!!!!
    valamint, hogy ne állandóan a pucolásra hivatkozzanak, kész vicc, hogy már bő öt éve ugyanaz a mantra megy, ahelyett, hogy felhívnák a játékosok figyelmét arra, hogy valami nem működik jól.
    Nem érdekel semmiféle kupon meg titokfa, a milliónyi tp, csp-m érdekel!
    Nincs időm erre, ráadásul kezdem halálosan unni, hogy menetrendszerűen bukom, anyagi károm is keletkezik!

alex64082056 és orchidea6969 kedveli ezt.
  6. Laboviti

Szia!
    Egyelőre ezekkel az információkkal rendelkezünk: https://board-hu.farmerama.com/inde...-elérhető-2015-december-18.13419/#post-400395

7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mindenki legyen türelemmel! 15 perc (55%-on állt annyit) után be tudtam lépni.
    9-én ezeket írtuk Csocsoval.
    Sajnos a véleményem egyelőre beigazolódni látszik.
    Ne felejtsük el: jött egy havas táj a farmra és még jönnie kell a fórumra is.
    Türelem! Ha valamit nem bír elviselni a BP legfelsőbb vezetése az az, hogy a játékosok nem bírnak bármely okból játszani. Ilyenkor nagy a paláver a központban.

A moderátorokat ne bántsátok! Nem tehetnek semmiről. Ők minden jogos vagy valószínűleg jogos infot továbbítanak.
    Azon kívül hatáskörüknek megfelelően mindig nektek segítenek.

A mai ajcsi 48 óra azonnal induló minden munkás!
    A heti ajcsi +1 termés 48 órá keresztül.

Nem érdemes őket csak délután kinytni. hogy vasárnapra is maradjon.

Ezeket í

Utoljára szerkesztett: 18.12.15
    orchidea6969 és Tündégbogár kedveli ezt.
  8. mahal

mahal Aktív író

Mindkét farmomon 1-2 szomszédom neve helyett csdak csillagok vannak. Velük mi van, miért igy jelennek meg?

9. Laboviti

Szia!
    Valószínű a játék jelenlegi hibájával van összefüggésben ez a jelenség. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

10. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    Elviekben működik a játék már..a szomszédoknál 1-2 helyen van csillag, de majd előkerülnek.
    Az utóbbi félórában tapasztalt dolgokból az látszik hogy folyik a javítás..
    Türelem. :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. killgirl17

killgirl17 Járnitanuló

Köszi a választ.
    Órákon át próbálkoztam, amikor beengedett, gyorsan betöltött, és semmiféle figyelmeztető ablak nem jelezte, hogy te h...e, ne arass. Remélem visszaállítják a tojások leszedése előtti állapotot maguktól, és nem külön kérni azt, ami jog szerint is jár, van, ami 24 órát tölt!, már így is buktam időt is, aratót is.
    Jó lenne jelezni nekik azt is, ha nem töltött be rendesen, nem tud a nyomi játékos a fórumra sem benézni..

orchidea6969 és mamszi5107 kedveli ezt.
  12. Laboviti

Bárminemű kompenzáció központi döntésen alapul. Amennyiben erről információ érkezik, megosztjuk Veletek.

13. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Néhány napig nem tudtam a fórumot használni - az én gépem miatt - így nem tudom, mi a helyzet a tévesen megvett táltos tojással kapcsolatosan. A technikai hirdetményeknél azt látom, hogy javítva, ugyanakkor nálam nem jelent meg a visszatérítendő - ha visszatérítik - farmarany. Előre is köszönöm a választ.

14. Laboviti

Szia!
    Még várunk a szkript futtatására.

szemike50 kedveli ezt.
  15. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm és kellemes ünnepeket kívánok.

16. pupumókus

pupumókus Utánpótlás-írogató

Szia!
    Csak jelezni szeretném hogy a megvásárolt 3-ik táltostoronyra költött FA mennyiséget még mindig nem kaptam vissza !

17. Laboviti

Szia!
    Még várunk a szkript futtatására.

18. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Üdvözlet Kedves Gazdák! Nyugi! Én is pánikoltam, amikor elvesztek a szomszédjaim, de szerencsére egyenként visszaszivárogtak! Nem tudtam én sem belépni, ill. csiga módon "pörgött-forgott" a betöltő virág. Mire sikerült belépnem, gyorsan elkezdtem olvasni a hibákról az infót! Most nyugi van, várakoznunk kell, de nekem meg a szigetes szintem napok óta 27 szintet mutat?:wuerg: Várakozzunk együtt! Addig lehet olvasgatni!:D

19. Laboviti

Szia!
    Kérlek, a képernyőfelbontásodat ellenőrizd.

20. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Milyennek kell lennie?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.