Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Mag-Anya!

Ne kijelölés másolással írd a kódot, hanem kézzel gépeld azt be.

Mag-Anya kedveli ezt.
  2. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Szia :) Kézzel írtam be. És érdekes, hogy noha hibaüzenetet kaptunk, nála is megtaláltam a sapkát... úgy tűnik, hogy akkor oda is megérkezett végül az ajándék? Köszi!

3. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Köszönöm megnyugtató válaszod,akkor termelem tovább a növényeket... :)

ördög0 kedveli ezt.
  4. avonbanya

avonbanya Járnitanuló

Nagyon köszönöm sikerült.További jó munkát kellemes ünnepeket kívánok. :)

5. Ágica109

Ágica109 Aktív író

sziasztok ezt a sapkát hogyan tudom használni?hogyan tudom rátenni a varjúfára?mindig rajta marad?
    Többször írtunk hogy akadozik a játék.ez a probléma megoldódott legalább is nálam már jól működik minden.köszönjük a javítást.

6. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Hogy tudom a kódokat beváltani! Nem találom a "helyét"! :( Előre is köszönöm a segítséget! :)

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Részletes, képes ismertetőt az alábbi linket megnyitva találsz: https://board-hu.farmerama.com/inde...gy-mi-is-van-a-tojáshéj-alatt.2108/#post-5707

8. Laboviti

Szia!
    Egyéb menü

8: Ajándékkód

rudcsi24 kedveli ezt.
  9. newseeka

newseeka Járnitanuló

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy miért nem tudom beváltani a bónuszkódot:midwinter 2015-öt?Azt írja ki hogy érvénytelen. Még nem váltottam be, és még érvényes, nem járt le a határideje.

hugi0913 kedveli ezt.
  10. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Nincs szóköz. midwinter2015

11. newseeka

newseeka Járnitanuló

Köszi!

12. Laboviti

Szia!
    Kérlek, figyelj a pontos beírásra.
    Lépjél ki,- majd ismételten be a játékba és innen másold be az ajándékkódot.
    midwinter2015

13. califax*

califax* Utánpótlás-írogató

szia...a malomnál nem készül el a piros váza sosem...ledarálja és elkezd 197 óráról indulni újra...

197000 óráról!!!

14. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Chrome-ban, és Firefoxaban folyamatosan osszeomlik a flash. Tudom, hogy ez nem a játék hibája, hanem az Abode új verziója valami miatt hibás. Mivel az Abode elsősorban az explorert támogatja, ezért elkezdtem a játékhoz ezt használni. Exploreren nekem most stabilan működik a játék, és nem omlik össze a flash. Mivel azonban nem nagyon szoktam használni az explorert nem találom sehol hol kell beállatni rajta, hogy fórumot ne új felugró ablakban, hanem új lapon nyissa meg. Ha tudnátok nekem a beállításban segíteni azt megköszönném :)

15. Laboviti

Szia!
    Konkrétan milyen "piros vázáról" van szó?

16. veronika011355

veronika011355 Aktív író

T.Modik
    Amalomban nem lehet füszeres üveget elkesziteni, nem jelenik meg, pedig a szintet elertem.

17. Laboviti

Szia!
    Javaslom, használd a google-t keresőként.

Fätum kedveli ezt.
  18. Laboviti

Szia!
    Kérlek, a malomban kattints az "események" címszóra.

19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Öhmm. nem nagyon értem mit akarsz ezzel mondani. A "google a barátom" -ot érted ez alatt?

20. Laboviti

Amennyiben a google-val nem járnál sikerrel a böngésző súgó részében is találhatsz segítséget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.