Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Akkor jó értettem amit írtál. Rendben. Azt hittem kapok gyakorlati segítséget, ha nem hát, nem. Reményedtem benne, hogy nem kell a googe-val vagy a súgóval egy halom időt eltöltenem, mire kimazsolázom, hogy mit kell tenni. Köszi, legyen szép napod!

2. verda

verda Haladó

Sziasztok! A happyholidays-ban van egy tojáskeltető. Sajnos nem tudom mi az. Tudna valaki segíteni? Köszönöm

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

A címsor mellett a megnyitott lap jobb oldalán egy szürke téglalapot keress. Írd be a fórum nyitó oldalának linkjét, majd helyezd a kedvencek közé.

4. Laboviti

5. vikica

vikica Utánpótlás-írogató

Hello ! Meg szeretném kérdezni amit kaptunk az ajándékkódnál tojáskeltetőt hol találom meg ,? A választ előre is köszi.

6. Laboviti

7. verda

verda Haladó

8. takácstibor85

takácstibor85 Utánpótlás-írogató

Szia!

Azt szeretném kérdezni hogy a tojás keltettő (piros sapka) mire való,és hol találom a pajtába?Mert mindent fel forgadttam de nem találom sehol..

9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Ezt már megtettem előzőleg, és ez nem megoldás. Biztos nem fogalmaztam az előbb egyértelműen, megpróbálok pontosan fogalmazni: az a problémám jelenleg az explorerrel, hogy ha a játéktéren keresztül lépek be a fórumra, akkor nem új lapon nyílik meg a fórum, hanem felugró ablakban. Ezen nem változtat az sem, hogy a fórum a kedvencek között van. Mind1. Majd valahogy megoldom.

10. Laboviti

11. lbs76

lbs76 Aktív író

Sziasztok!
    A Naptárban a Téli csoda felhősor vásár hibásan jelenik meg: csak 21-én és 22-én, miközben a leírásban 26-áig tart az akció.
    Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)
    Üdv: Bea

12. Laboviti

Szia!
    Azonnal intézkedünk.:)

13. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! A HappiHoliadys kód mindenkinek szól mert nálam nem fogadja el! Köszönöm

14. Laboviti

Szia!
    Nem helyes az általad leírt ajándékkód.
    Kérlek, a regisztrációs e-mail címeden kutakodj a hírlevélért.

15. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Köszönöm!

16. csillaglany

csillaglany Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Telefonon rendeltem farmaranyat két farmomhoz is, 458,- Ft és 80 FA volt a választásom.
    Ehhez képest az egyik farmon 69 FA-t-t kaptam (ID 1420219), a másikon pedig 70 FA lett (ID 1901393). Mi lehet a probléma? Köszönöm szépen a segítséget!
    Egyben Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok az egész csapatnak! :)

17. Laboviti

Szia!
    A megrendelési problémákkal a payment support foglalkozik: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

18. q115

q115 Utánpótlás-írogató

Hali!
    Érdeklődnék, hogy hol lehet utánna nézni miért nem kapok e-mailt sem a vásárlásomról /ezért nem tudtam megnzni . hogy a legutóbbi arany vásárlásnál jogosult lettem volna a +Tp bónuszra/ és a hírlevelek is lemaradnak!
    Farm név: q115
    ID: 2805829
    Válaszodat előre is kösz!

19. Laboviti

Szia!
    Kérlek, az alábbi linket megnyitva tájékozódj: https://board-hu.farmerama.com/inde...üzenetek-fogadása-pl-adatváltoztatáshoz.2096/

20. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Hali a hó:).
    A problémám a kövi lenne,nem tudok eladni a piacon,hiába kattintok az adott dologra ( semmit sem enged) nem jelenik meg az eladásnál megszokott ablak.Tudtok erről valamit másnál is jelentkezett már vagy csak nálam ?
    Válaszotok előre is köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.