Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Más még nem jelezte. Kérlek, hogy lépj ki és vissza, majd ellenőrizd újra.

2. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Ezt már megtettem de nem változott semmi.Miután írtad,hogy lépjek ki megtettem még egyszer most már minden jó,úgy néz ki sima kilépés nem jó csak a moderátor ajánlásával használt kilépés a jó :D.
    Kellemes és hibamentes ünnepeket kívánok neked:).

3. q115

q115 Utánpótlás-írogató

4. -East17-

Szia!

Ebben az esetben a játék supportjának jelezd a dolgot, és adj meg egy másik e-mail címet ahova a választ küldhetik (ha erre nem kapod meg a leveleket).

5. q115

q115 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

6. Amice54

Amice54 Járnitanuló

Szia!
    Az adventi naptárat igyekszem minden nap megnyitni. Határozottan emlékszem, hogy tegnap is megnyitottam, erre ma kiírja, hogy nem nyithatom meg, ill. csak 10 farm aranyért.... Hát ez elég nagy érvágás.....
    Meg lehetne, ill. tudnád megnézni hogyan történtek a dolgok.... ? Köszönöm előre is :)

7. -East17-

Szia!

Csak annyit tudok én is konstatálni: nem lett kinyitva. Azt, hogy ez miért történt, nyilván nem tudhatom. 2 karácsonyi süti volt a jutalom.

8. Lujzika-67

Lujzika-67 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Levettem a kincses szigetről a varjútojást. Sajnos nem került vissza a menübe hanem eltűnt. Frissítettem, minden törlést is megcsináltam mégsem találom:(

Gazda: Lujzika-67 ID: 46048677

9. -East17-

Szia!

Pedig ott van a helyén:

Ashampoo_Snap_2015.12.23_16h07m09s_007_.png

10. Lujzika-67

Hmmm...... Nekem nem adja be. Még keresővel sem :( most sem...

.
    Köszi a segítséget! :)
    Most el kell mennem hátha mire hazajövök megkerül.

11. -East17-

Pedig láthatod, hogy a képet nálad készítettem. A Minden kategóriát válaszd felül. Azt még hozzátenném, hogy munkásokkal nem kitehetőek a tojások, csak kézzel.

12. Lujzika-67

Aha! Akkor az lehet a gond. Munkások nem látják. Már nem lépek be mert rohanok.
    Nagyon köszi :)

13. Amice54

Amice54 Járnitanuló

Köszönöm, hogy utána jártál. Szerintem kinyitottam tegnap.... :-( Az a gond, hogy a hét végén a bónuszt igy majd nem engedi kinyitni....:-(

14. -Dazy-

-Dazy- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Valamiért nem engedi beváltani a bónuszkódot. Tudna valaki segíteni, hogy hova írjak? Előre is köszönöm.

15. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia
    Ne másold,hanem gépeld be,úgy sikerülnie kell.:)

16. SKREEDO

SKREEDO Fórum-zöldfülű

Szia!
    Néhány napja várom, hogy be tudjon tölteni rendesen a játékom, de sajnos a szivarfákat nem mutatja meg. Csak pörög a virágocska, de nem tölti be. Most megnéztem, és a pajtából is eltűnt az összes, pedig sok ezer volt ebből a különleges szivarvirágból. Tudna valaki segíteni?
    Kellemes és sikeres játékot mindenkinek.
    SKREEDO ID: 37522056

17. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Szivarfából két fajta volt a játékban. Először a Fair Trade 2012 event részeként, időszakosan volt jelen. Az event végével a menüben lévő fák megmaradtak, de nem adtak szivarvirágot, a többi ami ki volt téve, az első aratás után be lettek váltva. A virágot adó fák később kerültek a játékba. Valószínűleg, nálad ezek a fák voltak a menüben. A virágot adó fa, megvásárolható a gazdaboltban. Megnézetni most nem tudom neked, mert nincs itt olyan kollégám, aki erre jogosult.

18. szsanci

szsanci Fórumszaki

Szintén ez a problémám. Legalább valami jelzést adhattak volna erről....

19. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Nem tapasztaltam hasonló hibát. A fáim megvannak és géppel/kézzel ki tudom tenni és kint is vannak. Ha még az eventes szivarfáid voltak, valószínűleg azért tűntek el. Megnézetni jelenleg nem tudom, de a problémátokat azért továbbítom. Tőled is kérek egy ID számot!

20. forensic1

forensic1 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Beváltottam a midwinter2015 kódot, de hiába frissítek nem adja meg az ajándékot.
    ID: 42726740

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.