Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Lépj ki és vissza, de közben egy alapos géptakarítást is javasolnék. Utána rendben lesz minden.

2. -East17-

Szia!

A tegnapi dobozban a kalendárium felhősora volt, nem a karácsonyi eventé.

3. Magas77

Magas77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, lenne egy gyors kérdésem , nem rég kezdtem a játékot, mikor tudom az 'alap' ólakat 1., 2. szintre fejleszteni? -köszi

4. -East17-

Szia!

Az állattenyésztés és ezzel a színes ólak elkészítési lehetősége a 21. szinttől áll rendelkezésre. De ettől függetlenül a keréken nyerhetsz sárga vagy narancs ólakat amiket természetesen használatba is vehetsz.

5. Magas77

Magas77 Fórum-zöldfülű

köszi

6. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Hahó - Kellemes ünnepeket :)
    Volna itt egy kis bibi az eventes beadandókkal. A malomban ott van amit kikevertem, ellenben a pingvinre kattintva nullát mutat... Ezt már egy párszor eljátszotta :(
    Igen persze - frissítettem, és így megoldódott, de...

szöszi50 kedveli ezt.
  7. -East17-

Szia!

Tehát a malomban ott vannak a kész csokis kekszek?

8. Szőkebácsi

Ühüm.
    Legyártottam előre, adogattam oda a pingvineknek (hogy ez milyen lassú, és unalmas folyamat), oszt eccercsak nullát mutatott.
    Belépek a malomban - hát jééé, van még pár. Kilépek - nulla...
    Gondolhatod...

9. -East17-

Ha szerkesztesz egy már idézett kérdést, akkor vagy észreveszem, vagy nem. Célszerűbb az én írásomra válaszolni.

Mivel a gépen eddigre már rengeteg felesleges cookie összegyűlt az etetések során, érdemes lenne takarítani a hibátlan megjelenés érdekében.

10. Szőkebácsi

Kedves East :)
    Nem szeretnék most belemenni a sütik miértjébe ezen a (z elvileg) csodás napon :) Ha a 3 napja megújított Mozilla ennyi idő alatt telítődik sütivel, én bizisten a rénszarvasok elé hajítom :D :D :D
    Részemről csak egy jelzés volt Felétek :) Csudi szépet továbbra is :)

11. -East17-

Meglepő de bármelyik böngésző egy nap alatt összeszed egy rakással ezekből. Minden egyes webioldal-kattintás gyarapítja őket. Ám most nem a mennyiség az igazi probléma tulajdonképpen, hanem az, hogy ugyanabban a témában, egy weboldalról érkezik sok, amelyek egy idő után összeakadnak, zavarják egymást. A böngésző frissülése nem törli a sütiket.

12. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Köszönöm! :)

13. beador

beador Haladó

szia nem értek egyet a válaszoddal mert én nem kőltőttem el az AB-t hanem pont az a lényege hogy keményen gyüjtögettem én ezt a választ nem fogadom el

14. -East17-

Megteheted. Részletes banán nyilvántartásért a supportod keresd, ők segítenek átszámolni a mennyiségeket.

15. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    A piacot használva erre a hibára akadtam. Nem tudom, hogy ebben a témában a legcélszerűbb jelezni,
    vagy esetleg egy másikban (talán az ötletes témában), de ha valaki továbbítaná ezt az illetékeseknek
    azt megköszönném! (Hiba: rossz kép/kisbetűs név)

16. Enafarm

Enafarm Fórum-zöldfülű

A termék beadása után egy rövid időre megakadt a rendszer.
    Sajnos amiket elvet, azok sem teljesültek (nem zöld a csík a termék felett).
    Így többezer darab növény veszett el.

17. -East17-

Szia!

Köszönjük a jelzést. Ezzel leghamarabb várhatóan január közepe felé tudnak majd foglalkozni a központban.

18. -East17-

Szia!

Ezt ellenőrizni nem tudom, a rendszer csak azt naplózza amit el is vesz. Ha nem jut el az adat a szerverhez és nem veszi el, akkor a növények sem veszhetnek el, hiszen a program szerint ki sem kerültek a pajtából - nem kerültek be a feladatba. Az alapos és rendszeres géptakarítást és a programok frissítéseinek ellenőrzését viszont mindenképpen ajánlanám ilyen mértékű beadások előtt.

19. págica

págica Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Boldog Békés Ünnepeket kívánok!
    Az lenne a problémám hogy a malomból eltűnt a fűszerkeverékem,így nem tudok keverni.
    Nem tudom hogy ez csak nálam van így vagy általános,válaszodat előre is köszönöm.
    Gazda: págicaID: 16916357

20. -East17-

Szia!

A rengeteg etetés és malmozás miatt javasolnék egy géptakarítást, utána biztosan helyreáll a rend a malomban is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.