Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. págica

págica Fórum-zöldfülű

Szia! semmi baj a gépemmel,de köszi!

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Akkor hagyd így ahogyan van. Mivel a többi hasonló panasszal érkező játékosnak segített ezért úgy gondoltam, neked is fog. De ha nem, hát nem.

3. -East17-

4. brunnjutka

brunnjutka Fórum-zöldfülű

Szia! Nem tudok füszerkeveréket előállítani a malomban mert nincs ikon. köszönöm a válasz előre is.

5. Tibor41

Tibor41 Utánpótlás-írogató

Szia! Szeretném tudni hogy a baharama szigeten az aranybanánt kijelzése nem helyesen van! Így nem tudom hogy mennyinél tartok! Nem lehet kijavítani? Mert így nem lehet követni!!

6. -East17-

Szia!

Eddig megvolt csak elveszett, vagy sosem tudtál?

7. -East17-

Szia!

Semmi baja a kijelzésnek, neked mi a pontos problémád vele?

8. -East17-

Szia!

A mai (25.) ajándékkal sincs semmi baj. Pontosan mit tapasztalsz?

9. brunnjutka

brunnjutka Fórum-zöldfülű

Szia egy ki-be lépéssel megoldódtt a problémám.Csak most este nem volt.

10. -East17-

Rendben, de a hasonló esetek elkerülése érdekében kérlek, hogy egy géptakarítást végezz el mindenképpen.

11. Rita1976

Rita1976 Junior szaki

Helló! Úgy vettem észre hogy ha ajándékba cspengőt kapok a pingvintől nem mindig adja hozzá. Miért nem ?

12. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Az event ablakban jóváíródik a leadott keksz? Ha nem, akkor próbáld meg egy ki-, belépés után ellenőrizni. Nálam is volt ilyen, hogy nem jelent meg a csíkon és ajándékot sem kaptam. Ki-, belépés után viszont a keksz megjelent, amit oda lehet adni a újra a pingvinnek és akkor jóváírja.
    Ez akkor fordul elő, ha a művelet nem jut el a szerverig. Érdemes a dobozok kattintása között várni pár másodpercet.

13. Rita1976

Rita1976 Junior szaki

Köszi szépen.

14. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Sziasztok!
    Eltűntek paszuly soraim - kérlek nézzetek utána, hogy lehet ez.
    A végéről hiányoznak, ami adja a sót, cukrot, barna birkát - etc. - amiket a tölgyön lehet kiváltani.
    70 fölötti paszuly sor volt, most 57-t van csak.
    Köszi
    Szőkebácsi ID: 33112557

15. MadameRose

Szia!
    Megnézted egy ki-, belépés után is? Ha igen és nincs változás akkor írj. Majd reggel megnézi neked valaki. Jelenleg nincs itt olyan kollégám, aki ellenőrizni tudná.

16. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Szia :)
    Természetesen előbb lefutottam a rutin köröket, csak azután jöttem ebbe a csendes sarokba sírdogálni bánatomban :)
    És most már nyugodtan megyek aludni, hogy megsimizted a buksimat :))))
    Boldogat Reád - szijja :)

17. gorgyan71

gorgyan71 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Farmnevem:Gorgyan71ID:41937889 . Szeretném megkérdezni , hogy kaphatnám meg a 200 kowhai virágomat vagy a a 150ezremet , mert a pénzemért nem kaptam semmit?

18. MadameRose

Szia!
    Gondolom a piacon vásároltál. Jelenleg nincs itt olyan kollégám, aki rá tudna nézni, de reggel biztosan sor kerül rá. Addig a türelmedet kérem.

19. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Az event kész,de a felhősorra nem lelem az édes csőrt.hogy lehet hozzájutni?
    Köszönöm a választ!

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ellenőriztem a hiányolt felhősorok rendben megjelennek az Égig érő paszulyodon és lezárható állapotban vannak.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.