Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tündi164

tündi164 Utánpótlás-írogató

köszönöm a gyors választ

2. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Nagyon szépen köszönöm a választ..igaz kicsit későn írok vissza,de időközben rájöttem és sikeren léptem az eventet! Üdv..Ilona :)

3. lalipapus

lalipapus Utánpótlás-írogató

falum: lalipapus
    azonosítóm:id 41022210

az a gondom hogy minden fa ól és minden tárgy eltünt

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

5. Csocsoovb

Szia!

A malomban ekkor készült el az utolsó darab Cukorrúd
    2015-12-28 13:59:52

Sajnos ezt már nem sikerült időben megetetned, és átvenni az ajándékot, így az eventet nem sikerült száz százalékban teljesítened.
    Sokszor leírtuk már: ne hagyjátok a feladatok teljesítését az utolsó percekre, mert bármilyen okból történő csúszás azzal járhat, hogy nem sikerül miatta teljesítenetek az eventet.

6. Csocsoovb

Szia!

Ellenőriztem: a menüd "tele" van ólakkal, fákkal és kitehető dekor elemekkel.

7. tewo

tewo Járnitanuló

Gazda: tewo
    ID: 41971860

Segítséget kérnék annak kiderítésében, hogy hová tűntek a farmaranyaim. Most csak 8 van, és úgy emlékszem 50 körüli volt. Valamire rákattintottam véletlenül? Az alsó kis fül, ami a felreppenőket, vásárlásokat mutatja, most teljesen üres. Többször frissítettem, ki-beléptem. Nincs változás. Ott nem tudom megnézni.
    Furdalja az oldalamat a dolog. Köszönöm az infót előre is!

8. lalipapus

de akkor nem értem miért nem mutatja

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.12.15
  9. Csocsoovb

10. Csocsoovb

Szia!

Egy felhősort váltottál ki ekkor 42 farmaranyért:
    2015-12-27 11:09:03

11. tewo

tewo Járnitanuló

Hát gazdagabb lettem egy felhősorral. Köszönöm, akkor használatba veszem!
    További szép estét kívánok!

12. ginibella

ginibella Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A Bahán lett egy XXL Acai pálmám, töröltem mert át szerettem volna tenni a másik földre -esőerdő-, és a fejlesztés eltűnt! Csak az alap van a menüben. Frissítés és ki- belépés meg volt, és csak a sima alap van. Ginibella ID:5611557
    Ui: kétszer is megnéztem, és át is helyeztem egyik helyről a másikra, csak azután töröltem. A fő Bahán volt, a többi titkost még nem töröltem, csak ezt.
    Köszi szépen!

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg is a szigeti menüben van a keresett fa, nézd át alaposabban.

14. ginibella

ginibella Utánpótlás-írogató

Óóóó, hát a végén nem néztem! Köszi szépen, az utolsó a fejlesztés! Szuper, hogy megvan. Azt gondoltam, hogy az elején lesz! Köszi mégegyszer!

15. -East17-

Attól függ, hogy mi szerint rendezed sorba a fákat a menüben (ABC, szint, darabszám).

16. lalipapus

17. Oldfox

Oldfox Junior szaki

Szia East17!
    Lehet, nem ide tartozik a hozzászólásom, nem is panaszkodom, csak az előző hozzászóláshoz kapcsolódik
    A fejlesztések rendre úgy vannak elnevezve, Valamifa XL, ill. XXL.
    Az Acai-nál, és még másnál is viszont úgy van, hogy Acai, ill. XXL Acai.
    Ettől kezdve hiába rendezi be a játékos ÁBC rendbe, az alapfa az elején lesz, a fejlesztés a légvégén.
    Amennyiben lehetne, jelezzétek a fejlesztőknek, hogy javítsák ki, hiszen ez csak alaki hiba.
    Előre kösz. Foxi

18. -East17-

Szia!

Jeleztük már, egyelőre nem történt változás. Nem hiába rendezi ABC-sorrendbe, mert akkor pontosan a legvégén lesz, ahogyan írod. Kényelmetlen kissé de az első fától az utolsóhoz menni csak 1 kattintás.

19. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Szisztok
    Egy moderátori szakvéleményt szeretnék kérni: A Valdinál az Ajándékboltban a kiváltható cikkek között ezen a farmon szerepel a Táltostorony is, holott tudtommal farmonként csak 1+1 db birtokolható belőle, főként, mivel kirakni is csak annyit enged a játék, egyet a kergére, egyet pedig a kincses szigetre. Rosszul tudom? Ez nem hiba? Azért is tűnt jobban szemembe a dolog, mert egy másik farmomon, ahol szintén megvan ezen a két területen az 1-1 db táltos, ott a Valdemárnál nincsen kirakva a Táltostorony kiváltható ajánlatként. Előre is köszönöm szíves válaszotokat. nemo-kapitanyID: 12056609

20. -East17-

Szia!

Amennyiben azon a farmon is megvan már az 1-1 darab Táltostorony, akkor bizony hiába váltanád ki, felhasználni nem tudnád. Ez valószínűleg hiba, bár ma még nem jelezték sem itthon sem külföldön.

Az aláírás mérete: 500x200 képpont lehet. Kérlek, hogy ennek megfelelően változtass a mostanin. Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.