Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Asitimi

Asitimi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem működik nálam az a fizetési mód, amikor fel kell hívni a 06 90 189 009-es számot és percenként 458 Ft-ért 80 farmaranyat vehetünk. A tárcsázás után azt hallani, hogy a hívott szám nem megfelelő. Ez miért lehet?

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Asitimi!

Nincs információ, hogy gond lenne a telefonos megrendeléssel.
    Próbáld meg kicsit később, illetve ha módodban áll, más telefonról is a rendelést.

3. Asitimi

Asitimi Fórum-zöldfülű

Köszönöm! Később újra próbálom, bár szerintem nem lesz jó. Folyton azt mondja, hogy a hívott szám nem megfelelő, ellenőrizze a számot ...

4. Nildia

Szia Asitimi!

A szám pedig jó :

80 farmarany percenként máris a Tiéd lehet!
    Csak hívd fel ezt a számot: 0690 189009

5. rumli6

rumli6 Fórum-zöldfülű

Szia! A szám mükődik,csak azt nem tudom milyen azonosítót kér.?

6. Lili060504

Lili060504 Törekvő

Sziasztok!
    Nagy problémám van. Az egyik laptopomon amin win10 fut a ccleaner meg áll az 51%on és annyi. Kilép. Kitöröltem felraktam a legujjabbat akkor is megállt. Kitöröltem felraktam egy régebbit megállt kilépett. A másik laptopon semmi baja Úgy megy mint a kisangyal. Mit csináljak?

7. Nildia

Szia Lili060504!

Ebben nem tudunk a segítségedre lenni, a Ccleaner gyártójával vedd fel a kapcsolatot, ha a programjukkal gondod akadt.

8. Lili060504

Lili060504 Törekvő

Akkor mivel takarítsam ki a gépet?

9. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    csak egy jelzés :) a maradék event növények már eltűntek a pajtából de a megmaradt 9 db fűszeres üveg még ott csücsül :)

10. Nildia

Szia Lili060504!

Minden böngészőben tudsz előzményeket törölni példának okáért.
    A Flash sütitörléshez pedig az alábbi link nyújt segítséget .

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Illetve keresőprogramba is kereshetsz más takarítóprogram után, számtalan ilyen létezik, rengeteg találatot dob ki.

11. Nildia

12. Nildia

13. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Erre akadtam egy kitehető keresése közben:

Sikerekben gazdag, boldog új évet!

-vadocka70- kedveli ezt.
  14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, már tudnak róla a fejlesztők, ennek ellenére javítás csak januárban várható.

15. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

16. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

ID:52261794 Sziasztok azt szeretném kérdezni , hogy mit kell elérni ahhoz hogy utánpótlás írogató legyek ??;)

17. Nildia

18. eisan69

eisan69 Utánpótlás-írogató

Szép estét.
    Megvettem a "Rózsaszín dekort" ma kb 19. 30-50 között. El is tűnt a dekorációk közül. A beállításoknál is mentettem. Azóta 2-3 szor ki és beléptem, de semmi változás. Mit kell tennem ?? Nem kevés aranyba került. Az arany az csökkent az árával, dekor nincs.
    Előre is köszönöm a segítséget. ID: 37066585

19. szepesimariska

szepesimariska Fórum-zöldfülű

Szia!

A tegnapi napon megcsináltam a 29-ei feladatot, de ma azt írja,hogy mégsem. Tudnál segíteni?

Előre is köszönöm!

szepesimariska ID:18484951

20. Nildia

Szia eisan69!

A Rózsaszín farmot aktiválni a Beállítások menüben az első oldalon tudod, de előbb téli havas dekort ki kell kapcsolnod a további beállítások között.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.