Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

-vadocka70- kedveli ezt.
  2. SándorMátyás

SándorMátyás Fórum-zöldfülű

Ó, tényleg, köszönöm szépen! BUÉK!

3. veronika1979

veronika1979 Utánpótlás-írogató

Üdv!
    Én az "újévi kívánságom" kitehetőt nem találom. Tudnátok segíteni? Adventi naptárban kaptam, dec. 6.án. Lehet, hogy rossz helyre tettem ki, viszont most nem találom sehol.
    Köszönöm a segítséget előre is! ID:2061868

Tiszta hülye vagyok! Közben alaposabban megnéztem a kertemet, és megtaláltam a hiányzómat! Bocsánat! Boldog Új Évet Nektek! Köszi!

Utoljára szerkesztett: 31.12.15
  4. gaby955

gaby955 Utánpótlás-írogató

Szia! Az Újévi kívánság nem jelenik meg a felhősoromon, pedig már nagyon régen megkaptam elméletileg. ID 1843069 Kösz.

5. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

ID: 52261794 Vettem a vidámparknál 10.000 TP -t és nem adta oda mi az oka ??

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Először is megkérlek arra, hogy a segítségkérő topikokat ne szórd tele Újévi köszöntőkkel! Illetve: a fórumon használható képméret: 550x300 képpont. Ennél nagyobbat ne tegyél be.

A vidámparkban Bahama TP-t lehetett kiváltani, nem sima farmosat.

7. -East17-

Szia!

Igen, és ki is tetted a Kerge Kertedbe.

8. gaby955

gaby955 Utánpótlás-írogató

Szia! Bocsi, megtaláltam, véletlenül kiraktam a Kerge Kertbe. :)

9. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Köszönöm és bocsánat én azt hittem lehet :oops:

10. -East17-

11. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.12.15
  12. oncogito_

oncogito_ Haladó

Sziasztok!
    Van egy problémám. A megnyert Tűzijáték dekorációs elemem megbolondult. Amikor először kitettem, még adott is tapasztalatpontot. Azóta azonban percenként visszaugrik a raktárba.
    Ennek most így kell lennie, vagy hiba?

13. -East17-

Szia!

Nem visszaugrik, hanem eltűnik. Egy aratás lehetséges, utána törlődnek a kitett Tűzijáték elemek.

14. Csapó_Antal_[Tóni]

Csapó_Antal_[Tóni] Utánpótlás-írogató

Szia -East17-

Az event összesítőben 450 burgonya van kiírva,de a gazdaköribe összesen 550 db-ot kell beadni.

15. -East17-

Szia!

Igaz, máris módosítom. Köszönöm.

16. mahal

mahal Aktív író

boldog uj évet nektek. szeretném megkérdezni, mikor várható a gyűjtőalbum uj lapokkal való kiegészitése, mert már nem fér bele matrica.

17. -East17-

Szia!

Sajnos tisztában vagyunk ezzel, de konkrét időpontot vagy tervet nem kaptunk ezzel kapcsolatosan.

18. gyurciburci

gyurciburci Fórum-zöldfülű

sziasztok.
    remélem jó helyen kérdezek,maja majmok szentélye miért mínuszba számolja vissza felé az arany banánokat szintlépéskor, jelenleg mínusz -25 öt mutat üdv gyurci
    gyurciburci ID:40956952 köszönöm.

19. oncogito_

oncogito_ Haladó

Köszönöm.

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia gyurciburci!

A játék fórumán az alábbi linken találsz részletes hivatalos állásfoglalást a november 26-án kora délután játékban felmerült Aranybanánokat érintő hibáról, valamint a mínuszos aranybanán egyenlegedre is magyarázatot kapsz :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387279

Az aranybanán egyenleged pedig a valóságot tükrözi, pont ennyivel költöttél többet akkor, mint amennyi valóságban a rendelkezésedre állt volna, és azóta is azt dolgozod szépen lefelé.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.