Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mezeieni1978

mezeieni1978 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Szerettem volna venni farmmunkásokat, de sajnos nem engedi a kártyával való vásárlást, mindig kiírja, hogy válasszak más fizetési módot. Eddig ilyen probléma nem állt fent. Másnak is volt ilyen problémája?
    ID: 28965798

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia mezeieni1978!

Pedig nincs gond a kártyával történő vásárlás esetében.
    Nem történt véletlenül kártyacseréd?
    Másik böngészőről belépve a játékba is megpróbáltad már a vásárlást?

3. virág1957

virág1957 Aktív író

Bocsi . virág1957 ID34599169

4. mezeieni1978

Nem történt kártyacsere, mert ezzel kb. 1 hónapja vásároltam farmaranyat, akkor nem volt gond, azóta nem cseréltem kártyát, még megpróbálom más böngészőről.
    Köszi a választ.

5. Nildia

Szia virág1957!

Első körben alaposan körül kellene nézned a farmod összes területén :
    -minden egyes farmos terület, ahol esetleg dekorokat tartasz kint
    -kerge kert
    -kincses sziget
    -paszuly minden egyes felhősora, ugyanis könnyedén előfordulhat, hogy nem tematikus felhősorra tetted fel, ahol méret szerint épp megfelelő volt.
    Ezt a tárgyat keresd :

Ha mindezek ellenére sem találod, akkor jelezz vissza.

6. virág1957

virág1957 Aktív író

Köszi szépen ! Valóban kitettem .Bocs hogy fárasztottalak . Boldog új évet kívánok ! Szia

7. dalmária

dalmária Junior szaki

Szia
    napok ota keresem az ajàndék csomagolot és a gyumolcs rokàt, megnéztem az osszes kitehetot egyenként és az osszes fehosort is
    kérlek szépen segits koszonom szépen ID 19380354

8. mezeieni1978

Megpróbáltam más böngészőről is és sajnos ugyanezt írta ki, most már nem fogok tudni vásárolni a kártyámról???

9. Nildia

Szia mezeieni1978!

Amit még érdemes lehet megpróbálni : törlöd a mentett adataidat, és újra megadod a vásárláshoz.
    Ha így sem sikerül, akkor kicsit később lenne érdemes megpróbálni.

10. mezeieni1978

Az adataimat nem szoktam elmenteni, sőt utána kis is szoktam törölni, hogy ne maradjon benne, de ha nem sikerült akkor majd később próbálom. Köszi a válaszokat.

11. Nildia

Szia dalmária!

Az Ajándék csomagolód egy másik felhősorra van pedig jelenleg is feltéve.

Gyümölcs rókád pedig nem volt, nem szerezted meg az eventben.

12. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Sziasztok hol lehet lekorlátozni , hogy ki láthatja a profilomat ??o_O:) ID :52261794

13. Nildia

BOGIgazda11 kedveli ezt.
  14. szüpi80

szüpi80 Fórum-zöldfülű

segítséget szeretnék kérni az egyik farmomrol azösszes csengőpengő eltünt de valaki aföldeket is leszedte

15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egy pontos ID számot kérek a farm ellenőrzéséhez.

16. szüpi80

szüpi80 Fórum-zöldfülű

bocs ez a I D:számom19572453

17. Nildia

Szia szüpi80!

Sok dolgod el lett adva 0.1 csengőpengőért.
    A pénzeden pedig kutyaólak lettek vásárolva.

Amennyiben nem Te tetted ezeket, úgy a supportot keresheted ez ügyben.
    De az eladott dolgaidat, illetve a csengőpengődet a support sem tudja visszaadni Neked, a farmod biztonságáért egyedül te vagy a felelős, ahogy az az alábbi ismertetőben is olvasható :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-felhasználói-fiókok-biztonsága.6730/

Supporthoz segítség :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

18. erzsi540430

erzsi540430 Utánpótlás-írogató

A mostani eventben kaptam 25 tűzijátékot és nem tudom kirakni.Kiléptem meg beléptem és még sem .Mit csináljak.
    Köszi erzsi540430ID: 52549333

19. Nildia

Szia erzsi540430!

Teljesen üres területre kell őket kihelyezni, föld sem lehet kint.
    Ha így sem sikerül, akkor futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Illetve nézd meg a játékot egy másik böngészőn keresztül is belépve ( Chrome, Firefox, Maxthon, Opera stb ) A takarítások ebben az esetben is szükségesek.

20. 1gyürű

1gyürű Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem kaptam meg az ajándék-csomagoló automatát minden nap ki nyitottam az ajándékot.Le szedtem minden tp-adó tárgyat de nincs. ID-47170188

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.