Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. yokas

yokas Törzsjátékos

Sziasztok.

"Ragyogó tűzijátékok", miért nem müxik?

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia 1gyürű!

Első körben alaposan körül kellene nézned a farmod összes területén :
    -minden egyes farmos terület, ahol esetleg dekorokat tartasz kint
    -kerge kert
    -kincses sziget
    -paszuly minden egyes felhősora, ugyanis könnyedén előfordulhat, hogy nem tematikus felhősorra tetted fel, ahol méret szerint épp megfelelő volt.
    Ezt a tárgyat keresd :

Ha mindezek ellenére sem találod, akkor jelezz vissza.

3. Nildia

Szia yokas!

Pontosan mit értesz az alatt, hogy nem működik?

4. yokas

yokas Törzsjátékos

Rákattintok,akkor gondolom valamit kellene csinálnia...:p

5. Nildia

Szia yokas!

A beállítások között ha az animációk ki vannak kapcsolva, nem is fogsz látni semmit. Ezt ellenőrizd első körben.
    Érési idő végénél volt már, tehát be volt érve? Mert akkor legközelebb csak 9 óra múlva tudod meg.

6. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

sziasztok! Lagyártottam 100 tüzijáték rakétát, de nem találom a dekorácios elemek között a váza ikon alat! Igy nem tudom kkirakni stb! :(

7. Nildia

Szia Gizdagazdamester!

Használd a jobb felső sarokban lévő kereső funkciót, illetve ne a dekorációs elemek között keresd konkrétan, hanem a dekor menüben válaszd az elhasználódó, vagy a minden kategóriát.
    De a malomterméket nem fogod megtalálni a dekor elemek között, azt a pajtában az egyéb kategóriában keresd.

8. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Köszönöm! Inkább csak összekevertem a szezont a fazonnal igy év végén! Rájöttem hogy amit legyártunk azt be kell adni a feladatba, amit meg kaponk ott azt kell kirakni és elövöldözni! :)
    BUÉK!!! :)

9. Lókötőrozi

Lókötőrozi Járnitanuló

Sziasztok Kiváltottam a HappyHolidays ajándékkódot, de a tojáskeltetőt sehol sem találom. A többi megvan. Hol lehet? A váza ikon alatt nincs. Köszi. ID17829911

10. Nildia

Szia Lókötőrozi!

A tojáskeltetőt ellenőrizd a pajtádban, az egyebek kategória alatt.

11. yokas

yokas Törzsjátékos

Igazad van, köszi szépen, ki van kapcsolva az animáció.

12. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Megcsináltam az első feladatot,adott is 30 tüzijátékot. Kiraktam,learattam és lenni kell 120 db hengernek.Hol?

13. Nildia

Szia Pincsyyy!

Menj a malmodba, a hengereket ott kell felhasználnod, ott tudod felhasználni.

14. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Köszi,de nincs meg a 120 db hengerem,amit a tüzijáték learatása adott.

Bocsi,figyelmetlen voltam,mert már megcsináltam rakétának.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.12.15
  15. Nildia

Szia Pincsyyy!

Ellenőrizd egy játékból való ki be lépés után, illetve a gazdaköri feladatba nem szállítottad be?

De látom, rájöttél közben.

16. 1gyürű

1gyürű Utánpótlás-írogató

Köszi Igazad van A felhő soron van .Boldog Új Évet Kívánok!

17. seres_edit_[fruzsi]

seres_edit_[fruzsi] Utánpótlás-írogató

A problema az hogy en a macinak odaadtam az ajandekot is megkaptam de mar kibontani nem tudtam. Egy par masodpercen mult az egesz. Ez ellen nem lehet tenni semmit? De amikor az event kesik orakat mert hiba van a jatekkal "elnezest a kellemetlensegert" azt mi nezzuk el, ezt a felhot pedig bukom, mert kb 5 masodpercet kestem:cry:
    Semmit nem lehet tenni , mikor mindenem megvolt?
    Kb 5 masodpercen bukik az egesz munkam?
    Koszonom.

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amikor az event esetleg órákat késik, vagy más hasonló hiba miatt hosszabb ideig nem elérhető, akkor általában annyival meghosszabbítják a lejáratát, vagy más módon segítik a teljesítést. Egyéni kompenzációkra, azért mert kifutottál az időből, nincs lehetőség.

19. niciromann

niciromann Aktív író

sziasztok,niciromann vagyok. eltűnt 100 aranya, ,de nem vettem semmit,legalábbis nem találok rá magyarázatot hova lett.ID52612973.köszönöm várom a választ .

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

2 darab extra felhősort is vettél a paszulyra: 2015-12-31 15:13:20 - 2015-12-31 15:13:24. Ez 2x54 farmaranyba került.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.