Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. AirSanyi

AirSanyi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyre írom-e, de megpróbálom: szerettem volna PayPallal megvenni a Farmmunkások előfizetést, de valahányszor rányomok, bejön egy felugró ablak kínai vagy japán szöveggel - feltételezem a fizetési ablak. Beléptem a Paypalomba, van egy gomb, ami gondolom, hogy a megerősítés lenne, de amikor rányomok, kicsit tölt, aztán eltűnik az ablak, a Farmon meg megjelenik egy ablak, "Hiba lépett fel" szöveggel. Mi ilyenkor a teendő?

FarmID: 46524630

2. aquapark

aquapark Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Először is BUÉK Mindenkinek! Kérlek segitsetek, mert a hideg uszonyok event után tünhetett el a tatulakom, most vettem észre, hogy a Sárkány tenyészetből kifejlődött 1 tatu, a raktáramban 18 van, az ólat egy event teljesitésével szereztem. Köszi a választ.

Bocsi, ID számom 36144027 aquapark

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.1.16
  3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Először is pontosítsunk. Szerinted mennyi tatu laknak kellene lennie, mennyi van most, milyen módon kaptad őket?
    Emellett egy pontos ID szám is kell.

4. -East17-

Szia!

Amennyiben magyar IP alól játszol és magyar nyelven, akkor ilyen ablak nem jön fel. Ellenőriztem, az adott feltételek mellett a megszokott angol nyelvű felület érkezik:
    Ashampoo_Snap_2016.01.01_10h39m43s_001_.png
    Természetesen ettől jobbra ott van a PayPal belépési ablaka is. Amennyiben nem ezt látod, és nincs ott a Farmerama ikon, ahogy látható, akkor valami baj lesz. Egy képet mindenképpen kellene készítened a bejövő ablakról.

5. macipapus1

macipapus1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Boldog új évet! Volna visszatérő probléma, Megint akadozik a játék nem csak aratásnál de gyors vetésnél is.Tegnap semmi baj nem volt ment simán minden sőt még ma reggel 8óra tájban is .Most meg megint akadozik.Akkor mégse a böngészővel meg a flessel van baj.Szerintem ha egyszer egyszer jó akkor mindig jónak kéne lenni.Több éve játszom már a játékot nem volt ilyen probléma csak az utóbbi időben.Kb 2 hónapja.Köszi.

6. AirSanyi

Ez a kép fogad. A játék magyar nyelvre van állítva, és az IP-címem is magyar.

Utoljára szerkesztett: 1.1.16
  7. -East17-

Valami nincs rendben. Nem ennek a nyelvnek kellene megjelennie. Kérlek, hogy a játék supportjával vedd fel a kapcsolatot.

A képedet eltávolítottam, mert személyes adatok látszanak rajta.

8. niciromann

niciromann Aktív író

köszönöm ,és melyik felhősort vettem meg , mert csak nézegettem és szerintem véletlenül sikerült így alakítanom . ID52612973 niciromann.

9. -East17-

Szia!

Egy alapos géptakarítás után ellenőrizd újra. Nem úgy működik a dolog, hogyha 1x jó akkor mindig jó, hiszen a gépen csak gyűlnek a felesleges fájlok, illetve a programok is frissülnek időközönként, ezt pedig követni kellene.

10. -East17-

Ezt nem tudom innen megmondani, mert csak sorszámozás van a logban. A Minden kategóriában lapozd végig és olyan sort keress ami üres és bármit rátehetnél.

11. AirSanyi

Nyitottam egy jegyet. Hálásan köszönöm a segítséget! :)

12. aquapark

Szia! ID 36144027, összesen 2 db tatulak, az elsőt egy event során szereztem, a másik most lett. Köszi.

13. niciromann

niciromann Aktív író

köszönöm .sziasztok
    niciromann

14. -East17-

Nos, az elsőt valóban a Négy láng eventben szerezted, de titokzatos ólból egy darab sem lett. Tehát a mostani 1 ól a valós.

15. aquapark

Köszönöm szépen, bocsi a zavarásért, további szép napot!

16. Dawina69

Dawina69 Fórum-zöldfülű

BUÉK! Dawina69 ID:51726026 fő farmomra kitettem pár perccel ezelőtt 45 db tüzijáték elemet, majd még 2-t. ki-be léptem, stb. de csak a 2 db látszik. a 45 db eltünt. Utána lehetne nézni? Előre is köszönöm.

17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A tűzijáték aratásáról nincs log, így nem tudom megnézni, learattad vagy sem.

18. Dawina69

Dawina69 Fórum-zöldfülű

Szia. Mivel nem látszik a farmon a kitett tárgy sem, így learatni sem tudtam (láthatatlanul). Akkor most elúszott a levesbe? a pajtában 13 db hengerem volt ma és most is annyi van, azaz az sem lett belőle (ha learattam volna).

19. -East17-

Szia!

Kérlek, hogy a Kerge Kertben nézd meg, ott van most is beérve 43 darab.

20. Dawina69

Dawina69 Fórum-zöldfülű

Szia. Nagyon szépen köszönöm. elötte jártam arra, majd a fő farmra mentem át. a 2 dbot oda is tette ki, nem tudom hogy került a többi a kergébe, lehet valami akadás volt mikor átléptem a főfarmra. Lényeg hogy megvannak. Köszönöm szépen a segítséget! Mégegyszer Boldog új évet!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.