Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -cicus01-

-cicus01- Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

2. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

A hivatalosban megjelenttel ellentétben akkor sem működik a bokréta, ha nincs aktiválva a felhősor!!!!

mamszi5107 és hamuska kedveli ezt.
  3. balalajka

balalajka Törekvő

Csatlakozom bogisaci60 gazdához. Nálam még nincs aktíválva a felhősor, és a bokrétám nem fejt ki semmilyen hatást.

mamszi5107 és bogisaci60 kedveli ezt.
  4. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

Köszönjük a jelzést.

5. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Azon kívül , hogy nálam se hat a démoni bokréta.
    Nálam először nem engedte felhasználni, mostanra viszont nálam is eltűnt 2db díszes urnacsokor

6. justandy27

justandy27 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajnos nálam sincs hatása, hiába aktiváltam. Remélem hamar kitudják javitani. További szép délutánt mindenkinek!

7. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Nekem se működik a démoni bokréta, pedig ültetés előtt raktam ki és nem engedi kirakni a díszes urnát sem.Remélem azért nem fogja levonni az urnát, mert egy párszor próbálkoztam.Gondolom hogy minél hamarabb megoldódik a probléma . A felhősort aktiváltam remélem nem lesz vele gond.

8. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Sziasztok. Nem működik a démoni bokréta, a gyorsabb érés felhősorom nincs meg, de hiába van a bokréta is a bónuszrekeszbe. Ültessek, és ketyegjen potyára a termékem vagy várható esetleg pár percen belül javulás ?? Ki-be lépkedés, F5 nem segít. Gazda Claunyuszi ID: 47681793. Köszi , ha mihamarabb tudnátok tanácsot adni !

9. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

10. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Sziasztok! Ugyanez a problémám, mint az előttem szólóknak.....se a felhősor bónusza nincs meg( ezt olvastam is), se a démoni bokréta bónuszát nem kaptam meg. Mi lesz az urnával, ha aratok??Kiléptem, frissítettem, semmi.... :(

11. matyi125

matyi125 Fórum-zöldfülű

Sajnos en is ugyanazzal a gonddal kuszkodok : nincs hatasa a demoni bokretamnak.
    Szeretnem ha valahogy korigalnak ezt a problemat is .
    Koszonom
    Gazda: matyibuID: 27092097

12. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

A 4 farmom egyikén sem működik a bokréta.:cry:

13. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

14. Laro-che

Laro-che Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szintén zenész :( Ültetve 15:40-kor boszikorsó, meglocsolva, démoni bokréta ELŐRE benyomva, érési idő: 3:10 perc, vagyis a 20 % bónuszt nem adja :(

15. vicus1112

vicus1112 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az én bokrétám se működik, a díszes urnacsokrot pedig elvette, és nem is jelenik meg az elfogyasztott bónuszok között sem.

16. blackcica

blackcica Aktív író

Nálam sem- elindítottam egy 3 órás kupont, és sírkövet vetettem, hogy majd éppen belefér...
    Előző event tapasztalatai alapján így gondoltam, de sajnos ez nem áll - kikapálni sincs módom, hisz az utolsó darabjaimat ültettem el, hogy pótolhassam a Jack boltjában elvásárolt készletemet.
    Mit tehetek?

17. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Sziasztok!

Az eltűnéseket is jeleztük a központ felé, további információig/javításig megértő türelmeteket kérjük.

18. andzsi2012

andzsi2012 Fórum-zöldfülű

Szia! Nem akarok okos lenni, de az Andzsi1971 farmomban aktiváltam a felhősort vetés előtt, a férjem farmjában elfelejtettem, csak utána aktiváltam, bokréta hatása ugyanúgy nulla, úgyhogy a fejlesztők keressenek valami más indokot, köszönöm. Andzsi

mamszi5107 kedveli ezt.
  19. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

Az eltűnések is jelezve lettek, javításig/további információig megértő türelmedet kérem.

20. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Köszönjük a gyors választ, akkor reménykedünk! Végül is igazad van, ki tudja mikor javul meg, ha egyáltalán sikerül , addig is haladunk, csak félgőzzel .
    (Egyébként persze ültetés előtt ettem, csak 3 kockát ültettem eddig, h kiszámoljam mikor tudnék aratni, minél jobban kihasználjam, így vettem észre , hogy egyszerűen nem csökken az érésidő, ellenőrzök , ki-be lépek stb. Azokat sajnálom nagyon, akik számos terméket vesztettek , de hátha csak ideiglenesen tűnt el a spájzból . .. itt jön a reményhal )
    Egyébként a vérmacis felhősort csak ültetési kísérleteim után aktiváltam, mert az csak az aratáshoz kell, a gyors érés meg sincs, arra most hajtok.

Utoljára szerkesztett: 4.11.14
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.