Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Tűzijáték elem learatásának velejárója a tűzijáték animáció.

2. bili900

bili900 Utánpótlás-írogató

fórum zöldfülü vagyok a nagy szilveszteri kavarodásban sehol sem találom a tél 2005 felhősor buék kitevőjét igy nem tudom ezt a felhősort aktiválni. pedig minden nap hüségesen csináltam. KÉREM SEGITSENEK . és ha van rá lehetőség kérem adják meg ne árválkodjon ott feketén ez a felhősor- gazda neve bili 900
    ID 194 76 009 köszönet

3. -East17-

Szia!

Mivel a decemberi kalendáriumban nem nyitottad meg a hozzá tartozó sütit, ezért nem is kaptad meg azt a kitehetőt. Ennek pótlására nincs mód.

4. Zsu*

Zsu* Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A bahamara szigeten a 11. szinten voltam. Ma egy csomó tapasztalatot szereztem, amivel átléphettem volna a 12. szintre, de a szint száma nem változott, továbbra is a 11. szinten vagyok.
    Illetve egy másik észrevétel. Egy másik farmomon .:csigusz:. a szigeten a 91. szintet írja, pedig biztos nem ott tartok.
    Légyszi, nézzetek utána! Köszönöm: Zsu* gazda

5. -East17-

Szia!

Mindkét farm pontos ID száma szükséges lenne az ellenőrzéshez.

6. Zsu*

Zsu* Fórum-zöldfülű

Zsu*ID: 17354220
    .:csigusz:.ID: 2289077

7. -East17-

Az első farmon a szigeten a 115. szinten vagy. A szintlépésed időpontja: 2016-01-03 11:47:13.
    A másikon pedig a 91. szinten. Ott is ez a helyes szám.

A képernyőfelbontás miatt lehetséges, hogy nem a megfelelő számokat látod, ezért ellenőrizd, hogy a monitor gyári felbontását használod-e, vagy esetleg nagyított képernyőn játszol.

8. avangard

avangard Utánpótlás-írogató

Segítséget kérnék. Délután kitettem egy ananászos sütit és csak 5 db terményt kapok a 7 db.-helyett az eventnövényből.Megnéznétek mi a baj? farmnév : avangard ID: 32470357

9. -East17-

Szia!

Az ananászos sütinek nincs hatása az eventnövényekre.

10. avangard

avangard Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ és a segítséget.

11. Zsu*

Zsu* Fórum-zöldfülű

Oh :) Köszönöm szépen!

12. roberthangman

roberthangman Járnitanuló

Hát azét ennyire H... én sem vagyok igen megvártam míg felrobbantak és eltűntek a tüzijátékok és aztán léptem tovább és akkor bummm ...nem vált át ,aztán átvált és nem mutat semmit stb de köszike aranyos vagy ... ja 79. szinten járok ha mond ez valamit...

13. blackangel

blackangel Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Utána tudnátok nézni, miért áll -26-on az arany banánom? kb -45-nél tapasztaltam, azóta jó pár szintet léptem, de még mindig ott a minusz.
    Előre is köszönöm, ID: 4149341 :)

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia blackangel!

A játék fórumán az alábbi linken találsz részletes hivatalos állásfoglalást a november 26-án kora délután játékban felmerült Aranybanánokat érintő hibáról, valamint a mínuszos aranybanán egyenlegedre is magyarázatot kapsz :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387279

Az aranybanán egyenleged pedig a valóságot tükrözi, pont ennyivel költöttél többet akkor, mint amennyi valóságban a rendelkezésedre állt volna.Azóta pedig azt a túlköltést törleszted, miközben a kiváltott szobrok által nyújtott előnyöket élvezed, amit saját jogon csak akár hónapokkal később értél volna el.

15. -magnólia57-

-magnólia57- Utánpótlás-írogató

Szia!
    Légyszi megnézni a szédült szántót bevetettem szögletes gabonával majd meglocsoltam vízzel, ezután rányomtam a vízre még egyszer mert nem volt elég de helyette szupertrágyával megszórta az egészet. 1x1-en vagyok így elég sokat leemelt. Hogy lehet, hogy a víz helyett trágyát vette le a gép???
    -magnólia57- ID 12867693

Utoljára szerkesztett: 3.1.16
  16. blackangel

blackangel Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ, hát mit mondjak nem ürölök neki, inkább vontátok volna vissza szobrokat, mint nullázzam le a banánomat és kezjem előlröl gyüjtögetni, sajnos nagy kár, hogy a döntés ellen tenni nem lehet...

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia blackangel!

Azt azért ne feledd, hogy a szobrok által nyújtott növényt, fát, állatot, illetve kamrát idő előtt használhatod, már az alatt az idő alatt is, amíg összegyűjtötted volna a banánokat.
    Ez által tudsz olyan feladatot teljesíteni, ami még nem lenne elérhető, termelsz olyanokat, amiket még nem tudtál volna, ezekkel piacolhatsz, kereskedhetsz stb.
    Olyan előnyhöz jutottál ez által, amit saját jogon később értél volna el.
    Meghagyták a készítők, használhatjátok.

18. mazsu57

mazsu57 Aktív író

Szia!
    Megnéznéd, hogy mi történt?
    Bevetettem a főfarmot szögletes gabonával, rányomtam a vízre de szupertrágyázta az egészet. 1x1 en vagyok így kicsit sokat vitt el.
    mazsu57 ID 32386895

19. .Banános.Joe_Tsz™

.Banános.Joe_Tsz™ Járnitanuló

Helló!

Én most néztem, hogy van ez a újévi felhősor, de azt írja, még nem használható, pedig ezt az eventet már befejeztem.
    Ilyenkor mi a teendőm? :)
    Köszönöm a segítséget!

Gazda: .Banános.Joe_Tsz™ID: 52283326

20. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Az aratás, vetés, locsolás és egyéb műveletek technikai okok miatt nem lehet visszamenőleg ellenőrizni. Így, azt sem látni mire kattintottál valójában. Gondolom gépet használtál a művelethez. Sajnálom, hogy így jártál, de nem lehet leellenőrizni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.