Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A nagy bumm gazdaköri event nem tartalmaz megnyerhető felhősort. A téli naptár 2015 event (sütinyitogatós) viszont igen. Amennyiben az adott héten nem nyitottad ki az összes sütit, a sorvégén a nagy dobozt sem tudtad kinyitni. Az ilyen doboz tartalmazta a felhősort. Azért inaktív a felhősorod, mert nem szerezted meg.

2. .Banános.Joe_Tsz™

.Banános.Joe_Tsz™ Járnitanuló

Értem, csak a gond az, hogy a raktárba megvan mind a 3 kitehető, és linkelek egy képet, hátha közelebb visz a megoldáshoz.
    http://kepfeltoltes.hu/view/160103/63658309710_www.kepfeltoltes.hu_.png

3. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Mint írtam, valószínű, hogy a felhősort tartalmazó dobozt nem nyitottad ki. Ez az utolsó előtti sor végén volt. Itt két nagy dobozt nyithattunk ki, a másodikban volt a felhősor. (Nem rég bevezetett frissítésnek köszönhetően, a felhősorokat már az event megjelenésekor láthatjuk, de mindaddig nem használhatjuk amíg meg nem szereztük) Azt, hogy Te ezt megszerezted e, jelenleg nem tudom megnézetni, de továbbítom és reggel megnézi neked valaki.

4. kociboszi99

kociboszi99 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt!
    Szeretnék segítséget kérni! Egy pár perce szerettem volna bekapcsolni az animációt a beállításoknál, és véletlenül a szabadságos módora is rákattintottam de nem tudom visszavonni. Most mit tehetek? Nyárra kellene a szabadság. Légyszi segíts!!
    Gazda: kociboszi99ID: 15149652

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A visszavonásra nincs lehetőség.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/távollét-vakáció-szabadság-üzemmód.6811/

6. kociboszi99

kociboszi99 Utánpótlás-írogató

Köszi! Mérges vagyok magamra!

7. Évuska71

Évuska71 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!
    Megnéznétek nekem hogy a legutolsó munkás akcióban vettem aratót is és vetögépet is ,,mindig úgy teszem hogy egyforma legyen,,de ma reggel láttom hogy nincs meg a vetőgépem!!Az egyik 12 ó kuponomat tettem be hogy vetni tudjak!!
    Farm nevem:Évuska71
    ID:30912489
    köszönöm a segitséget

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    December 30-án 17:04 órakor 49 farmaranyért, majd 14 farmaranyért aratógépet vásároltál.
    17:06 órakor 14 farmaranyért vetőgépet vételeztél.

9. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Sziasztok
    E-mailben kaptam egy bónusz kódot a farmeramától, ....de hetek óta nem tudom aktiválni.
    Azt írja, hogy a kód nem érvényes.
    "
    Adjisten, Gazda!
    Hogy megköszönjük támogatásodat a FARMERAMA-ban, a csapat összeállított egy csomagot csak neked! Ezekkel az ajándékokkal zökkenőmentesen vezetheted a farmodat a téli szezonban is:

- 3 óra farmmunkás kupon- 1x tojáskeltető
    - 50 x szupertrágya
    - 20x Kacsa Kata trágyája
    - 10 x Kacsa Kata turbótrágyája
    - 1x mézeskalács
    - 1x karácsonyi süti

Mire vársz még? Jelentkezz be még ma és használd az alábbi bónuszkódot a nyalánkságok megszerzéséhez, éppen időben az ünnepekre!

És mint mindig, köszönjük, hogy játszol!

Segítenétek, hogy hogyan aktíválhatom???
    Köszönöm

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ha eddig nem aktiváltad, lekéstél róla. A beváltási határidő december 31. éjfél volt.

11. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Hát... remek
    Viszont az emailban nem volt beváltási határidő feltüntetve, ezen kívül akkor sem lehetett aktíválni, amikor megkaptam...

..de köszönöm

12. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nagyjából három hete került kiküldésre az email, volt idő bőven a beváltására.
    Az igaz, hogy nem szerepelt a levélben beváltási határidő, azonban ha valaki azt megkérdezte tőlünk, kapott választ rá. (Többen meg is tették ezt a fórumon.)

A kód aktiválható volt mindenkinél, egy dologra kellett figyelni: pontosan legyen beírva. Másolva vagy bepötyögve, kinek hogy volt kényelmesebb.

péteriágnes kedveli ezt.
  13. cirmy81

cirmy81 Járnitanuló

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a neon tenyésztés event 3 tenyésztett állatainak hol találom a
    pajtaértéküket?

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia cirmy81!

Az alábbi linken találod a tenyésztés részletes ismertetőjét.
    Ott van egy hozzászólás, amiben a különböző állatok tenyésztéseit éred el, ott kiválasztod, melyikre is vagy kíváncsi.
    Minden egyes állat ismertetője tartalmazza a színes állatai pajtaértékét :

https://board-hu.farmerama.com/inde...epek-működése-tenyésztés-összefoglalása.2113/

15. adry_02

adry_02 Junior szaki

A tüzijáték fellövése után megbolondul az egész játék össze vissza mutat mindent pl. átmentem a mesterségek völgyébe azt mutatja ,hogy nincs benne semmi pont ,aztán nem enged kirakni a farmon semmit stb elöte semmi nem volt minden rendesen müködött utána mindig ez van ...és nagyon le is lassul pl a piacon alig tölt be stb...ez igen idegesítő így nem játék a játék ...a gép takarítva sütik törölve,a Firefox legújabb verzió ja a Flash Player is,...

16. cirmy81

cirmy81 Járnitanuló

17. Nildia

Szia adry_02!

Ha gyors egymásutánban szedsz le több tűzijátékot, meg kell várni, míg az animáció az utolsónál is véget ér, ez bizony időbe telik, addig nem szerencsés bárhová is elkattintani.
    Továbbá ha valaki több farmot is gondoz, annak gyakrabban is kell takarítani a gépet, ugyanis több farm-több sütikészlet-több adat stb, ez nagyon gyorsan le tudja terhelni a gépet, nagyon gyorsan a játékélmény rovására megy.
    De ezt már tudhatod, mivel rendszeres használója vagy ezen topikoknak, hol ilyen, hol olyan néven.

Anikó1961 kedveli ezt.
  18. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Sziasztok ID:52261794 Azt szeretném kérdezni hogy lehet e vagy hol lehet szabira menni ha pl nem leszek több ideig gép közelben !!

19. Nildia

Szia BOGIgazda11!

A szabadság módról az alábbi linken tájékozódhatsz :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/távollét-vakáció-szabadság-üzemmód.6811/

Ezt is, mint minden egyes játékelem részletes ismertetőjét az Enciklopédiában találod, érdemes tanulmányozgatni :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-enciklopédia.6738/#post-21618

BOGIgazda11 kedveli ezt.
  20. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.