Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Kukorci!

Nem volt esetleg kártyacseréd az elmúlt időszakban?
    Saját farmomon ellenőriztem ( a bankolási felületeteket nem tudjuk ellenőrizni ) én minden gond nélkül meg tudom venni kártyát használva.

2. Nem volt. Most beszéltem 1 farmszomszédommal és Nála is ezt írja ki a rendszer. Nemsokára lesz a szuptáp akció és nem szeretnénk lemaradni róla!!!!:-(

3. Nildia

Szia Lordné-Angel!

Nem volt esetleg kártyacseréd az elmúlt időszakban?
    Saját farmomon ellenőriztem ( a bankolási felületeteket nem tudjuk ellenőrizni ) én minden gond nélkül meg tudom venni kártyát használva.

4. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Malom vásárlást kezdeményeztem, de valamit kiírt a rendszer, és a malom nem jelent meg a farmon.
    Meg tudnátok nézni, hogy mi a gond?
    Üdv Luca.
    Luca_511ID: 13667325

Látom másnak is gondja van ezzel.
    Mivel lefuttatta a vásárlást, így az sem derül ki, hogy levonta-e pénzt?

Utoljára szerkesztett: 8.1.16
  5. Kukorci

Kukorci Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nem, nem volt kártya csere, sőt a másik farmon sikeresen használtam 1/2 órával ezelött. Azért is érthetetlen számomra.

6. Nildia

Szia!

Ebben az esetben ellenőrizd a vásárlást egy teljes körű takarítás után, illetve próbáld meg több böngészőről is.
    Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Flash Player mentett adatainak törlése :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

Ellenőrizd, hogy az általad használt böngésző, Flash Player milyen verzió, nem kellene frissíteni őket.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Böngésző gyorsítótárának törlése, sütik törlése :
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Illetve nézd meg a játékot egy másik böngészőn keresztül is belépve ( Chrome, Firefox, Maxthon, Opera stb ) A takarítások ebben az esetben is szükségesek.

7. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Én is a "Fürge malom"-mal kapcsolatban szeretnék hibát jelezni. Maestro bankkártyával akarok fizetni, de az adatok egyeztetése után a következő információt adja : http://kepfeltoltes.hu/160108/Fizet_si_hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Mivel az előttem íróknak is feltettétek a kérdés én már válaszolok is arra, hogy 2015 októberében a régi kártyámmal megegyező kártyát kaptam, amit már tudtam használni december30.-án a BP-nél. A teljes géptakarítás is megvolt. A mostani hibára szíveskedjetek valami okot keresni és lehetőleg ne a mi számítógépünkben.

Luca_511 kedveli ezt.
  8. Amint látom nem a gépemmel van a baj. Nem hinné, hogy több gépnél is a sütik és egyebek okozzák a gondot. Csak azt nem tudom, hogy így, hogy lesz az event megcsinálva?? Szuptáp akció vásárlása nélkül. Másik böngésző sem engedi!!:-((

9. Lordné-Angel

Lordné-Angel Fórum-zöldfülű

Nem volt kártya csere! Böngészőmet pont ma takarítottam mert 2 naponta szoktam.

10. hapajti

hapajti Járnitanuló

Sziasztok!
    Elkészültem a neon ólakkal, lakattal és nem tudom kitenni a felhősorra a nyereményemet!
    Üdvözlettel:hapajti gazda
    ID 7916412

11. Kukorci

Kukorci Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kitakarítottam, megpróbáltam másik böngészőkkel is, és úgy sem működik :cry: Ez nagy baj, mert így nagyon nehéz lesz az eventet teljesíteni.

12. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

sziasztok! nem enged semmi féle vásárlási műveletet a farm. mi lehet az oka? látom többen is ilyen problémával küzdenek. így az új eventet, hogy lehet majd teljesíteni ha a szupertáp csomagot sem engedi megvenni?
    fannika2006 ID:11046555

ZitaGAZDA03 kedveli ezt.
  13. anita219

anita219 Fórum mestere

Nálam ugyanaz a helyzet. Sem turbómalmot,sem táp csomagot nem tudok venni. Örülnék,ha nem a ,,takarítsak gépet,, választ kapnám. Ja, és a számlán is van pénz,sőt a kártya sem járt még le ....

14. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

Sziasztok!

Nekem is hasonló problémám van, maestro kártyával szerettem volna fizetni, de azt írja ki hogy " Unexpected exception ".

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A hiba okát nem tudjuk megmondani, így jelezzük a kinti kollégák számára. Azt tudom ajánlani hogy próbálj meg mással fizetni, fizetési lehetőségek között szerepel például a Paypal vagy a Paysafecard.
    Malom akciója holnapig tart, a szupertápé vasárnapig.

ZitaGAZDA03 kedveli ezt.
  16. indigo54

indigo54 Aktív író

Hol van eventablak, mert a farmomon frissités után sincs.

17. cseresznye06

cseresznye06 Junior szaki

Sziasztok! Nekem is ugyanez a problémám. Nem tudok én sem vásárolni, nekem is azt írja, hogy válasszak másik fizetési módot. Remélem minél hamarabb "megjavítják" :)

ZitaGAZDA03 kedveli ezt.
  18. |Tamás|

Szia!

Nem, nem a gépeddel van a probléma, ez úgy tűnik hogy globálisan állt le. Valamely játékosoknál a maestrot nem engedi, valakinél a hitelkártyákat. Kérlek legyél türelemmel, jeleztük a kinti illetékes kollégáknak. Ajánlom, próbálkozz később vagy más fizetési móddal, például Paypal vagy Paysafecard.

ZitaGAZDA03 és barna030303 kedveli ezt.
  19. |Tamás|

Szia!

Tudunk a fizetési problémáról, jeleztük a kinti illetékes kollégáknak.

Kérlek próbálkozz később, vagy válassz másik fizetési módot például Paysafecard

20. |Tamás|

Szia!

Tudunk a fizetési problémáról, jeleztük a kinti illetékes kollégáknak.

Kérlek próbálkozz később, vagy válassz másik fizetési módot például Paysafecard

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.