Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az event felületét az eventórából, vagy a hírek felületéről érhetjük el.

2. macifarm65

macifarm65 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen,azóta meg lett! :)

3. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, 80 darab szerelem-lakatért ezt a felhősort váltjuk ki:

Neonfényes ólak felhősor I.

• Lezárási idő: 12:00 óra
    • Jutalom:
      • 5.000 Bahamarama TP
      • 5.000 TP
      • 4.500 CSP
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (Neon kacsa, Neon juh, Neon tehén.)

4. Laboviti

Szia!
    Ebben az esetben javaslom a Takarító program használatát: http://www.filehippo.com/download_ccleaner

5. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

[Sziasztok! Tegnap este befejeztem az eventet,beadtam a 80 lakatot,de nekem a csirkés felhősort aktiválta rendszer.Miért?
    ID:17502368

6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

7. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, az eventhez tartozó mindkét felhősor megjelenik az Égig érő paszulyon még akkor is ha nem váltottuk még ki, de használni, aktiválni csak a megszerzésüket követően tudjuk.

8. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Event: kacsa beadásnál nem jelzi a többletet "csak" elveszi amit bekerül akármennyivel is több. pl.: 18000 beadásnál a hírlapi kacsa 9200 -> 2db beadásánál nem jelezte a többletet (viszont alap kacsa esetén már jelezte a többletet).

9. §Böbe13§

Ezt tudom,de ha beadok 80 lakatot akkor a tehenest aktiváltam!A másikhoz elég 30 lakat!

10. Laboviti

Szia!
    Továbbítjuk az észrevételt.

11. panna6262

panna6262 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Egyesével szerettem volna kiváltani a felhősort és a kitehetőket.A felhősort sikerült is,azzal nem volt gond,de a neon csirkére kb. 3x kellett rákattintanom mire egyszer odadta de minden alkalomkor levonta a lakatot.Már mindenre megvolt a lakat,így elfogyott mindenem!Frissítettem,de az eredmény nem változott.Ilyenkor mi a teendő?

12. Laboviti

Ahhoz, hogy aktiválhass egy felhősort a felhőpamacsait fel kell "tölteni". Az érintett felhősorra kihelyeztem a tematikus tárgyakat, így lezárásra kerülhet a gazdaságodban.

13. -.-Gina-.-

-.-Gina-.- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A problémám az,hogy már mindkét felhősorra megvan mindenem,mégis a csirkésre nem tudom a kitehetőket rá tenni.Mindig visszadob az event feladatlapjára.
    A kerge kertnél megnézve a raktárban vannak a kitehetők, de nem nyitja meg azt az oldalt,hogy kitehessem.Mit tegyek????

14. Laboviti

Szia!
    Az event leírásában a következő olvasható:

15. Laboviti

Szia!
    Ahhoz, hogy használhasd az érintett felhősort a Neon üzletben a következő képet kell látnod, a felhősor kiváltását követően:

Neonfényes ólak felhősor II.

• Lezárási idő: 12:00 óra
    • Jutalom:
      • 4.500 Bahamarama TP
      • 4.500 TP
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (Neon csirke, Neon nyúl, Neon kecske.)

16. panna6262

panna6262 Fórum-zöldfülű

Én mindezt értem!
    Oké,hogy nincs felugró ablak,de az nem oké,hogy levonja a lakatot,de nem adja oda a kiválasztott árut!

17. Laboviti

Kérlek egy ki, majd belépés után ellenőrizd, hogy a váza ikonod alatt mennyi eventhez tartozó dekorációs elem található.

18. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

GONDOM VAN!
    Sem a főtéren, sem a gazdakörben nincs az eventem. Hova rakjam az állatokat?

19. Laboviti

Szia!
    Az event felületét az eventórából, vagy a hírek felületéről érhetjük el.

20. §Böbe13§

Bocsika,ki-beléptem és oké minden!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.