Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

3. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Laboviti!Lenne még egy kérésem,légyszives törölni a másik neonos felhősorról a vílágitást,mert az jogtalan és nem is szeretném megcsinálni!I gy viszont ott marad majd szürkén és azt nem szeressem!/van így is jópár/Köszönöm és további kellemes napot!

4. Laboviti

Szia!
    Erre technikailag nincs lehetőségünk. Ez a központ kompetenciája.

5. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen a válaszod!

6. Laboviti

Szia!
    A 2 darab eventes felhősorra különböző dekorációs elemek helyezhetők.
    Kérlek, gondosan olvasd el az eventleírást és figyelj a felhősorokra kihelyezhető tárgyak nevére.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/neonfényes-ólak-ii.13454/#post-411964

7. gazdagnő

gazdagnő Járnitanuló

Nem kaptam meg a 2. neon juhot , pedig az összes feladattal végeztem .
    ID:3130134

8. Ildikó061957

Ildikó061957 Junior szaki

Elnézést kérek, hogy ilyen szinten segítséget kérek, de nem boldogulok.
    A gazdakörben a felhősor át van húzva, a mind elfogyott felirattal, a váza ikon alatt ott vannak a kitehetők, mégsem tudom aktíválni a felhősort. Kiléptem, beléptem, nem sikerül.
    Köszönöm a segítséget!
    További jó játékot kívánok!
    Ildikó

9. gazdagnő

gazdagnő Járnitanuló

10. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, az eventhez tartozó mindkét felhősor megjelenik az Égig érő paszulyon még akkor is ha nem váltottuk még ki, de használni, aktiválni csak a megszerzésüket követően tudjuk.
    Gondosan olvasd el az eventleírást és figyelj a felhősorokra kihelyezhető tárgyak nevére.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/neonfényes-ólak-ii.13454/#post-411964

11. Laboviti

Ahhoz, hogy 2 darab Neon juh tárgyad legyen kettő darab feladatot kellene teljesíteni:

Juhok beszállítása/ 5. feladat
    és

Szerelemlakatok beszállítása/3. feladat
    (Az előző három feladatsor teljesítése után lesz elérhető)

12. Ildikó061957

Ildikó061957 Junior szaki

Köszönöm a segítséget! Sikerült.
    Ildikó

13. Fru88

Fru88 Junior szaki

Szép napot!
    Előre is elnézést,tudom lerágott csont,de nem tudom megvásárolni a"Neon I" felhősort,pedig végig csináltam mindkét feledatot.Amint
    rákattintok a vásárlásra azonnal visszadob a játékba:oops:

14. Laboviti

Szia!
    Az alábbi felhősort 80 darab szerelem-lakat ellenében válthatjuk ki az event ablakban a szerelem-lakat ikonjára kattintva:
    Neonfényes ólak felhősor I.

Az event ablak a következőképpen néz ki:

4. Az utolsó feladat (szerelem lakatok), amely csak akkor válik elérhetővé ha mindhárom tenyészállatos feladatsort teljes mértékben teljesítettük.

15. Fru88

Fru88 Junior szaki

Bocsi f
    Köszönöm válaszodat.Félre értettük egymást én a nyuszis felhőt szeretném.Méegyszer elnézést amiért ilyen értetlen vagyok

16. Laboviti

Az alábbi felhősor és tartozékai a Neon boltban válthatók ki:

Neonfényes ólak felhősor II.

• Lezárási idő: 12:00 óra
    • Jutalom:
      • 4.500 Bahamarama TP
      • 4.500 TP
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (Neon csirke, Neon nyúl, Neon kecske.)

17. Fru88

Fru88 Junior szaki

Ismételten csak köszönöm,de a vásárlást nem engedélyezi,tehát nem tudom megvenni farmaranyért :-(

18. Laboviti

19. Fru88

Fru88 Junior szaki

20. Fru88

Fru88 Junior szaki

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.