Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. papessz1982

papessz1982 Aktív író

Sziasztok!
    Problémám a következő:
    Teljesítettem a feladatokat, majd rámentem a neon üzletre. Rákattintottam a "Vedd meg mind 180" gombra (volt kb. 230 lakatom). Ezután próbáltam kitenni a megszerzett kitehetőket a felhősoron, majd szomorúan vettem észre, hogy mindez nem lehetséges. Próbáltam frissíteni, erre azt láttam, hogy a kacsa feladatsort még nem teljesítettem teljesen (az utolsó beadandó még vissza volt, holott előtte beadtam a megfelelő mennyiségű állatot- hozzáteszem, hogy ezeket legalább visszakaptam). Beadtam még egyszer a kacsákat, ezzel teljesült a feladatsor, de a lakatokat nem kaptam vissza. Ilyenkor mi a teendőm? Hogyan kaphatnám vissza a lakatokat? Ha kell, akkor szerzek még 180 lakatot, de mi a garancia, hogy akkor meg tudom szerezni az összes neon állatot?
    Segítségetek előre is köszönöm!

2. papessz1982

papessz1982 Aktív író

Sziasztok!
    Megnéztem, megkaptam a kitehetőket, de mégsem tudom kitenni a felhősorra, mert egyfolytában visszadob a feladatsorhoz! Ráadásul a felhősor mindig a végéről indul, hiába megyek az elejére. Próbáltam frissíteni, de semmi.
    Mit tegyek?

3. tyúkanyó200651

tyúkanyó200651 Junior szaki

Nem tudom miért de nem kaptam meg a neon kecskét,pedig az összes feladatot teljesítettem.tyúkanyó200651 ID:17608009

4. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Sziasztok!! Kész vagyok a feladattal,de sajna az első felhősor kirakósait nem kaptam meg,viszont a másikból duplán kaptam!! Előre is köszönöm a segítséget!!! ID 2065741 Mevillla :p

5. ZitaGAZDA03

ZitaGAZDA03 Járnitanuló

Sziasztok!
    Eltűntek a Bahamán a megszerzett "javaim". 209. szinten vagyok, tegnap még tudtam tenyészteni majmot, pandát, tevét, ma már a cukornádhoz sincs a szentélyben a szobrom. És a tenyésztés is lakatolva van. Köszönöm!
    ID 21596320

6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A II. felhősort és kitehetőit a neonboltban válthatod ki 180 lakatért cserébe.

A paszulyon ez van az első helyen.

Próbáltad egy ki-belépés után is?

7. ZitaGAZDA03

ZitaGAZDA03 Járnitanuló

Az első nem segített, de a második igen. Köszi! Visszajött minden :)

_Cygnus_ kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

A lakatokat nem kapod vissza, hisz kiváltottad a neon boltból a felhősort.
    Az eventben 2 felhősor van, egyet az event teljesítése során kapunk - ez 80 lakatba kerül- a másikat pedig a neon boltból válthatjuk ki, ha akarjuk.
    Itt nézheted meg az eventismertetőt:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/neonfényes-ólak-ii.13454/#post-411964

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. tyúkanyó200651

10. _Cygnus_

Ezzel meg kell várj egy moderátort.:)
    A neon kecskét a neon üzletben lehet kiváltani 70 lakatért. Ott váltottad ki?

11. gybarbara79

gybarbara79 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az összes feladatot teljesítettem, de a nyereményeket nem tudom kihelyezni a felhősorra. Folyamatosan visszaugrik a teljesítendő feladatokhoz. A Neon I. felhősor van kivilágítva, amire még nem tudok semmit kihelyezni.

12. tyúkanyó200651

Igen ott váltottam ki.Most néztem hogy a raktáramban van még egy neon csirke,kacsa ha jól emlékszem meg talán tehén vagy juh,lényegében az ami a neon I felhősornál kell de az már tegnap óta megvan.Lényegében a II felhősor is meglenne ha megkaptam volna a neon kecskét.tyúkanyó200651 ID:17608009

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Neon kecskét a Neon Üzletben tudod kiváltani lakatért. Ez nem a feladat része, így ezt automatán nem kapod meg. Kérlek alaposan olvasd át az event részletes ismertetőjét, ügyelve a sok neon dekoráció nevére.

14. mebajah

mebajah Fórum császára

Sza,Modi!
    Egy ideje a saját stand nem mutatja az aktuális piaci helyzetem.Meg tudnád mondani,miért.
    Mindig át kell lénem ,hogy tudjam,mim van kinn.
    Köszönöm szépen!
    : mebajahID: 20240037

15. |Tamás|

Szia!

Nekem nem sikerült reprodukálnom amit leírtál. Kint a piacon a saját standon sorolja a tételeket amik kint vannak a piacon.
    Egy alapos gép takarítás valószínűleg megoldja a problémádat.

16. mebajah

mebajah Fórum császára

Ping????
    Le:5.9
    Fel:0.5
    Neked biztos,világos,nekem latin.
    Köszönöm,elmentettem mindent,hogy ne kelljen mégegyszer megkérdeznem.

17. Liliom44

Liliom44 Haladó

Végeztem a feladattal, szerettem volna Bahás állatokat tenyészteni, de nem engedi - lakat van rajtuk. Eddig simán tenyésztettem vegyesen.
    id 4820190

18. |Tamás|

Feltöltési internetsebességed elég lassú, Ping az az érték, hogy mennyi idő mire kommunikál a géped. A sütik törlése, és flash player takarítása is fontos. Erre azért van szükség, mert mikor a gépednek azt mondod hogy töltsd be a piaco/farmot/szántót stb. Akkor a számítógépednek az elmentett adatai alapján dolgozik, és régi adatok is belekerülhetnek ide, és nem frissen tölti le a szerverről az információkat. Ezt azért csinálja a gép, hogy mentett adatokból dolgozik, hogy gyorsítsa a játék élményt, ne okozzon akkora gondot míg vársz a szerverre, csak ez ilyenkor a visszájára sül el, mert nem friss adatokat tölt be.

19. |Tamás|

Szia!

Amennyiben kiváltásra került már nálad 1-1 állat elérhetősége a bahama szigeten, akkor valószínűleg csak valami régebbi süti okozhatja a gondot.

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

20. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszönöm,"hajnalodik"nyaktól fölfelé is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.