Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. florii-.-

florii-.- Törekvő

Nagyon szépen köszönöm megtaláltam

2. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szia ! Nagyon szépen köszönöm,megtaláltam...elvesztem a rengetegben..:)

3. petyula10

petyula10 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Volna egy kis problémám.Megvásároltam a neon csirkét,kecskét,nyúlat,felhősort, be is szürkült és azóta is szürke.De a kecskére mikor ki szeretném rakni azt írja hogy sajnos nincs a készletemen.Kérdem én ha levonta a lakatokat be is szürkült és nem enged újat vásárolni akkor hol van?De így vissza olvasva látom nem csak nekem merült fel ez a probléma.Nem bánnám ha még a játék vége előtt kiderülhetne.Üdv petyula10 id:19525079

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kecskét nem sikerült megvásárolnod, a neon üzletben azért szürke a gomb, mert nincsen elegendő lakatod. A neon üzletben a felhősort egyszer, a dísztárgyakat korlátlan mennyiségben kiválthatod.

Az event részletes ismertetőjét itt tudod elolvasni, és értelmezni.

5. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Szia!

Az lenne a gondom, hogy megcsináltam a kakukkos felhősort, benn van a raktáromban a kitehető, viszont nem tudom kirakni a felhőre őket.
    Köszönöm

6. |Tamás|

Szia!

Pontosan melyik felhősor nem működik, illetve felhasználó nevedre és User ID számodra szükség van az ellenőrzéshez. Kérlek pótold ezeket az adatokat.

7. Puszika1966

Puszika1966 Junior szaki

Gazda: Puszika1966ID: 21900667 Sziasztok ! Szeretném kérdezni , hogy az acai pálma és pitomba fával van e gazdaköri feladatsor ( 251. szinten nem látom ) ? Ha nincs akkor mást váltanék ki .... Köszi :)

8. |Tamás|

Szia!

Az összes gazdaköri feladat részletes leírását itt van lehetőséged megtekinteni:

.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.1.16
  9. Burek51

Burek51 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Olyan problémám adódott, hogy mindkét felhősorom megvan, de az állatokkal valami gond van. Tehénből és nyúlból kettőm lett, viszont kecském hiányzik. Lehet, hogy a kecske helyett tehenet kaptam? A nyulat kétszer vettem meg? Valami nagyon nem okés. Az első felhősorom így kész és működik, a másodikat is megvettem, meg hozzá az állatokat is.
    Üdv: Burek51 ID:1871222

10. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Az event során a neon kacsa, neon juh és neon tehén kitehető elemekből 2-2 db-ot lehetett megszerzni, az elsőt a tenyészállatok beadásával, a második "szettet" a plusz jel alatti sorban a lakatok beadásával.
    A második felhősort és a rávaló kitehető elemeket (neon csibe, neon kecske, neon nyúl) az event ablak bal alsó sarkában látható neonboltban lehet megszerezni további lakatok beadásával.

Itt olvashatsz róla részletesen:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/neonfényes-ólak-ii.13454/#post-411964

Ha biztosan mindent kiváltottál és még mindig nem találod valamelyik elemet, jelezd kérlek és ellenőrizzük.

11. Burek51

Burek51 Fórum-zöldfülű

Köszi!
    Akkor a nyulat kétszer vettem meg......sajna, a többi rendben van.

12. Qaíyx

Qaíyx Utánpótlás-írogató

Sziasztok a neonfényes event végén megvettem az 1-es felhősort 80 szivért, de a 2-est kaptam helyette. Tudnátok segíteni ?Gazda: QaíyxID: 52350478

13. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    Az eventben az I.-es felhősort a plusz jel alatti sorban lehet megszerezni, a II-es felhősort (a rá illő dekor elemeket is) az event ablak bal alsó sarkában, a neonboltban válthatod ki.

itt olvashatsz róla részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/neonfényes-ólak-ii.13454/#post-411964

Hol váltottad ki a felhősorodat?

14. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

Sziasztok!
    A neonfényes event második felhősorát kiváltottam, úgy emlékszem hogy a rá való kitehetőket is. A felhősor kiváltása után ki is írta hogy mind elkelt!
    A tyúk meg van, de a másik kettő nincs. Meg tudnátok nézni hogy ki váltottam-e?
    Előre is köszönöm!
    pankotaiildiko
    30986789

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia pankotaiildiko!

Pontos farnév és ID szám megadása szükséges az ellenőrzéshez, ezt a hozzászólásod nem tartalmazza.

16. pankotaiildiko

Szia Nildia!
    Utólag beírtam a hozzászólásba, de te hamarabb válaszoltál.
    pankotaiildiko
    30986789

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia pankotaiildiko!

A felhősorra idáig egyedül a neon csirke dekort vásároltad meg.

18. pankotaiildiko

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat!
    Jó éjszakát!

19. Qaíyx

Qaíyx Utánpótlás-írogató

Szia! A + jel alatti sorban vettem meg az I-es felhősort , mint írtam 80 szívért. A kettes felhősor csak 30 szívbe kerül . Ezért nem értem a történetet. QaíyxID: 52350478

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, az eventhez tartozó mindkét felhősor megjelenik az Égig érő paszulyon még akkor is ha nem váltottuk még ki, de használni, aktiválni csak a megszerzésüket követően tudjuk.
    Gondosan olvasd el az eventleírást és figyelj a felhősorokra kihelyezhető tárgyak nevére.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/neonfényes-ólak-ii.13454/#post-411964

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.