Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Sziasztok!
    Sajnálattal tapasztalom, hogy a kerek keréken eltűnnek a régi tárgyak.
    Kaptam egy felhősort, kipörgettem nem kevés pörgetéssel a virágokat egy híjával.
    Ezek szerint erre már esély sincs, hogy olyan szerencsés legyek, hogy tele legyen a felhősorom?

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A virágokat véglegesen eltávolították a keréknyeremények közül. Egyelőre nincs információnk az esetleges későbbi megszerezhetőségükről.

3. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Legyen szép mindenki napja:)
    Sajnálattal veszem tudomásul, hogy két felhősorom is kárát látja annak, hogy kivették a virágokat, ill. a kapitányt a kerek kerékről.
    A kérdésem az, ha már ez a döntés megszületett, nincs mit tenni, de legalább lehetővé válik majd megvenni ?
    Jó lenne, hiszen sokan jártunk úgy, hogy kijött a felhőre egy híján a kitehető... Egy híján meg nem aktiválható a felhő :(
    Bizakodva várom a kedvező választ:)
    Üdv:
    Zsófi

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos jó hírek nincsenek egyelőre. A virágok másfajta megszerezhetőségéről nincsenek információink.

5. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szia:)
    Szomorú vagyok :(
    Üdv: Zsófi

6. molvijud66

molvijud66 Utánpótlás-írogató

Pár napja jeleztem, de még mindig semmi. A csibe, ha elérte a 40. szintet, kapok róla ugyan értesítést, de újat nem küld a rendszer. Azok helyett, akiket magamtól küldtem el, mert piros volt a szintjük=nem dolgoztak semmit, ott sem érkezett új. Szóval ez a mentorrendszer nagyon sok sebtől vérzik szerintem.
    ID12206128

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia molvijud66!

A csibe megjelenése akár órákat, napokat is igénybe vehet, miután rákattintottál a tojásra a csibeszobában.

molvijud66 kedveli ezt.
  8. molvijud66

molvijud66 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, de akkor sincs rendben ez a rendszer. Ezt így hiszem.

9. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

köszönöm!

10. Angel1980

Angel1980 Utánpótlás-írogató

szia érdeklődnék hogy a prémiumrendszerben nem lesz-e változtatás? beadtam pár újjító javaslatot és érdekel hogy látta-e egyáltalán valaki.

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Természetesen minden esetben olvassuk a továbbfejlesztési ötleteket. Egyelőre ezzel kapcsolatban változásról nem tudunk, de ha lesz, a fórum hivatalos közleményében közzétesszük a változást.

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia molvijud66!

Ha jó, ha nem jó, jelenleg ez van
    Köztudott, hogy a mentor rendszer nem működik megfelelően.
    Eleve nagyon nagy előrelépés, hogy hosszú évek várakozása után jelenleg végre történik új mentorok beválogatása!
    Azt pedig vedd figyelembe, hogy ha van mondjuk 1000 mentor, naponta kirepül összességében mondjuk 200 csibe a 40. szinten, de csak 60 regisztrál? A számok természetesen opcionálisan változtathatók, de a regisztrálók száma ha alacsonyabb a kirepülő csibék számánál, nem tudsz mit tenni.
    Nem tehetsz mást, mint várakozol. Ha pedig nem vagy megelégedve a jelenlegi feltételekkel, a supporttal kel felvenned a kapcsolatot, és a mentorságodat meg is lehet szüntetni.

pormacska1 kedveli ezt.
  13. Lászlóné

Lászlóné Fórum-zöldfülű

Kedves Modik, segíséget kérek. Tegnap este kiváltottam a tölgynél a denevér tenyésztést. A csillagokat elvette a rendszer, de a tenyészet még mindig le van lakatolva meg mást sem kaptam meg amit kellett volna.
    Köszönöm.
    ID 18896297

14. |Tamás|

Szia!

A denevértenyésztés jogát teliholdkor a jack boltjában tudod kiváltani rémséges növényekért. Te egy denevértenyésztő kezdőcsomagot váltottál ki a bölcs tölgyön.

Bőregér tenyésztésről bővebben itt tudsz olvasni, hogy milyen hozzávalók szükségesek:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/#post-360440

15. Lászlóné

Lászlóné Fórum-zöldfülű

Köszi szépen a gyors választ.

16. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Sziasztok!Végre adott a rendszer új csibét,de nem sok örömön van benne...már a neve sem tetszik,hogy lehet ilyen névvel regisztrációt elfogadni?A neve:*******

Név kivétele |Tamás|

17. |Tamás|

Szia!

Kérlek, ezt jelezd supporton, az ottani kollégák tudják megtenni a megfelelő lépéseket az ügyben. Csibéid közül pedig nyugodtan töröld az illetőt.

18. mirenke67

mirenke67 Fórum-zöldfülű

Gazda: mirenke67 ID:8911191
    Sziasztok! Naponta sőt óránként is többször ha a térkép fülre kattintok nem hozza fel és ki kell lépnem majd vissza, de van úgy hogy ha visszaléptem akkor sem engedi nagyon zavaró kérlek adjatok valami megoldást! Köszönöm!

19. |Tamás|

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

20. kapirga

kapirga Utánpótlás-írogató

Üdvözletem! A kerge kertem egy része eltűnt a kitett tárgyakkal együtt. kapirga ID: 36279236

Utoljára szerkesztett: 13.1.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.