Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Konkrétan mit értesz az "eltűnés" alatt?

kapirga kedveli ezt.
  2. Nyanyó

Nyanyó Fórum-zöldfülű

Kedves Moderátor!

Segítő munkások előfizetésem van, kb. még 444 órára, de a paszulypatrónus mégis azt írja ki, hogy "nem aktív".
    Az ID számom 16732514, a nevem: Nyanyó.
    Köszönöm a segítséget!

3. Laboviti

Szia!
    Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

4. kapirga

kapirga Utánpótlás-írogató

Meg van minden tárgy a raktárban. Erre nem gondoltam. :) :) :)

5. pijutka

pijutka Járnitanuló

Sziasztok! Szeretnék egy kis segitséget kérni!
    Az elragadtatott zsűrit és a lelkes zsűrit nem tudom sehova kitenni, mert abban a pillanatban pirosra vált ahogy letenném.
    Köszönöm!
    pijutka ID: 52685988

6. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, az említett dekorációs elemek fejlesztések.
    Szakács zsűri
    • 8 óránként 375 TP
    • 2*1-es üres területre helyezhető ki (alap)

Lelkes zsűri
    • 7,5 óránként 435 TP
    • szakács zsűrire tehető rá (1. fejlesztés)

Elragadott zsűri
    • 7 óránként 600 TP
    • lelkes zsűrire tehető rá (2. fejlesztés)

7. pijutka

pijutka Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ! Akkor még 1 kérdésem lenne, hogy a szakács zsűrit honnan lehetett volna megszerezni? Mert az nekem nincs, pedig az akadályversenyt végig csináltam

8. Laboviti

A keresett dekorációs elem az Égig érő paszuly egyik felhőpamacsán csücsül a gazdaságodban.

9. pijutka

pijutka Járnitanuló

Oh jaj :) És valóban. Köszönöm szépen!

10. silk57

silk57 Junior szaki

Sziasztok! Kérlek segitsetek, mert a váza ikonból eltünt a 6 db XXL barkácscucc ID: 33916881 Köszi a segitséget.

11. Laboviti

Szia!
    A megadott accounton ma 10:33 órakor 6 darab XL barkácscuccot nyitottál (100 darab/doboz).

12. florii-.-

florii-.- Törekvő

• 1. => 15. (1., 2. kamra)
    • 2. => 16.
    • 3. => 20. (3. kamra)
    • 4. => 22.
    • 5. => 24.
    • 6. => 28.
    • 7. => 31.
    • 8. => 46. (4. kamra)
    • 9. => 48.
    • 10. => 52.
    • 11. => 61. (5. kamra)
    • 12. => 64.
    • 13. => 69.
    • 14. => 80. (6. kamra)
    • 15. => 83.
    • 16. => 87.
    • 17. => 90.
    • 18. => 94.
    • 19. => 97.
    • 20. => 103.
    • 21. => 108. (7. kamra)
    • 22. => 109.
    • 23. => 111.
    • 24. => 113.
    • 25. => 115.
    • 26. => 116.
    • 27. => 118.
    • 28. => 120. +10 arany banán
    • 29. => 122. +20 arany banán
    • 30. => 124. +30 arany banán
    • 31. => 126. +40 arany banán
    • 32. => 128. +50 arany banán
    • 33. => 130. +60 arany banán

Mik ezek az átváltások pl

1. => 15. (1., 2. kamra) és ha pl fellépek 46szintre automatikusan megnyílik a 4es kamra?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.1.16
  13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Amikor a sziget átalakításra került, akkor a már elért szintek beépítésre kerültek az új rendszerbe, ennek ott volt jelentősége.

A kamrákat neked kell kiváltanod, nem kapod meg automatikusan ha elértél egy szintet.

14. apamaci51

apamaci51 Junior szaki

Üdv! Nem tudom a Bahamás tápokat keverni! ID: 7143288xD

15. silk57

silk57 Junior szaki

Bocsi, akkor kiváltottam, nem vettem észre, mert a szerszámokra is kattintottam. Köszi szépen a segitséget, További szép estét!

16. Auruun

Auruun Járnitanuló

Üdvözletem!
    A mozi megint nem akar működni. "Kérjük, várj!"
    És ahogy Nagy-Bandó mondta évekkel ezelőtt: Csak vártunk, vártunk, vártunk....
    És nem történik semmi.
    Átjelentkeztem chrome-ból firefox-ba, de ott sem megy.
    Ötlet?
    Köszönöm előre is.
    A.

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia apamaci51!

Első körben ellenőrizd a malmodat egy játékból való ki be lépés után.

Ha ez nem lenne elegendő :

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Illetve nézd meg a játékot egy másik böngészőn keresztül is belépve ( Chrome, Firefox, Maxthon, Opera stb ) A takarítások ebben az esetben is szükségesek.

18. Nildia

Szia Auruun!

A moziban nincs mindig előadás!
    Ha van szponzor, aki biztosítja számunkra a filmnézést, akkor sikerrel járunk, ha nincs, akkor bizony nem tehetünk mást, mint várakozunk.
    Nagyon nagyon sokszor hetek, akár hónapok is telnek el sikeres mozizás nélkül!!!
    Ilyenkor lehet, hogy találkozol a "sajnos nincs ajánlat" felirattal.
    Lehet, hogy csak fekete háttér ugrik be.
    Lehet, fehér háttér ugrik be.
    Ha elfogyott a szponzorok által kifizetett mennyiség, ilyen is előfordulhat.

Természetesen mindehhez társulhat, hogy a géped állapotát kell ellenőrizned, takarítanod.
    Ellenőrizd, hogy a böngésződ kiegészítői között nincs e telepítve reklámblokkoló, ami megakadályozhatja a filmnézést.

Reklámblokkolóról információt bármelyik netes keresőprogramba beírva : "reklámblokkoló" és az aktuálisan használt böngésződ fajtája tudsz szerezni.
    ( PL : reklámblokkoló Firefox )

19. Auruun

Auruun Járnitanuló

Kedves Nildia!
    Köszönöm a részletes információt. Én eddig azt hittem, hogy ha nincsen ajánlat, akkor a "Sajnáljuk, jelenleg...." felirat jelenik meg.
    Ezek szerint a várakozás is ezt jelenti.
    Több gépről próbáltam, több böngészővel. Blokkolóm nincs. CCleaner-t használok.

Most jutott eszembe egy másik gond is, ami szintén egyre többször jelentkezik. Mindegyik böngészőnél és más-más gépek esetében is.
    Ez pedig az, hogy néha a "Térkép" gomb nem reagál, néha az aratásnál nem történik semmi. A kézinél egyesével le tudom szedni, csak a munkás nem hajlandó, bár a kombájn pörög ezerrel. :)
    Mintha befagyott volna az aktuális képernyő.
    Erre van valami tipped?
    Köszönöm a válaszodat.

20. Nildia

Szia Auruun!

Egy napi szinten takarított, karban tartott géppel, megfelelő internet kapcsolattal, háttérben fölöslegesen futó programok használatának mellőzésével, amik nagyon leterhelik a gépedet, holott csak a háttérben fut gondolhatnánk, a játékban nem tapasztalható ilyen jelenség.

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.