Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia sasvár!

Próbálj meg állítani a képernyő felbontásodon, vagy a weboldalon használt betűméreten.
    Az oldalon a szöveg teljes, az alábbi képernyőmentés most készült :

tojás.png

2. Leil1961

Leil1961 Fórum-zöldfülű

Köszi a választ, az igazamat úgyse tudom bizonyítani már nem először akkor rögtön kellett volna szólni

orchidea6969 kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Válaszainkat az ellenőrző panel adatai alapján adjuk. Sajnos sem Te, sem Mi nem tudjuk bizonyítani azt hogy Te mire kattintottál, csak azt látjuk hogy ezt sikerült megvásárolnod. Ezt okozhatja akár egy hibásan működő egér is, mert rákattintottál, aztán elhúztad az egeret, mire a géped érzékelte a kattintást addigra más fölött volt az egér. Legközelebb Kérlek fogyelj oda mit vásárolsz, mert utólagos módosításra lehetőség nincs.

4. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

Szia! Ezzel kapcsolatban kérdezném : a táblázatban 1000 zseton szerepel a kiváltáshoz, az ábrán pedig 1750 ..most melyik az igazi?

5. |Tamás|

Szia!

Kérlek figyelmesen olvasd el az event részletes leírását!

Baby72 kedveli ezt.
  6. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

7. gybarbara79

gybarbara79 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A problémám az lenne, hogy mivel már kétszer írtam egy adott hiba miatt, ma újra Hozzátok fordulok.Most kapcsoltam be a játékot. Gondoltam a neon II. event végeztével újra megpróbáltam kihelyezni a megnyert felhősorra a hozzá tartozó tárgyakat. De azt tapasztaltam, hogy nem tudom Az eventet már a 2. vagy a 3. napon befejeztem. Megkaptam mindent, de semmi nem történik. A tárgyak egy részét kihelyeztem, a másik része a raktárban van, de megint helyezzem ki a őket? Amit megkaptam neon II . felhősor és a 3 rá helyezhető tárgy. (neon juh, neon kacsa, neon, tehén)Kérdésem: Miért a neon I-es felhősor jelenik meg?
    Köszönöm. Remélem megkapom a neon II.-e felhősort.

8. |Tamás|

Szia!

Neon I-es felhősor (lakat bedobálás középen)= kacsa, juh, tehén
    Neon II-es felhősor (neon bolt) = csirke, nyúl, kecske

Amennyiben még így sem tiszta, Kérlek add meg a nevedet és az ID számodat, csak ennek segítségével tudunk utána nézni.
    Farmod keretén középen alul található a neved mellett.
    Figyelj a pontos megadásra.
    User ID

9. 1gyürű

1gyürű Utánpótlás-írogató

Szia! A rendelési oldalon USA -dolár jelenik meg fizető eszközként.Magyar vagyok soha nem léptembe külföldön miért nem lehet forintba vásárolni. másik farmomon lehet?

10. |Tamás|

11. gybarbara79

gybarbara79 Utánpótlás-írogató

gybarbara79ID: 31419491

12. Erika831

Erika831 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Vásároltam fahéjat . Az ára levonásra került , viszont a készletemben nem jelenik meg. Erika831 ID:4288452

13. |Tamás|

Ellenőriztük neked, az eventet teljesítetted, tehát megvan a kacsa, juh, tehén, ehhez a hozzátartozó felhősor is rendelkezésedre áll ( I-es felhősor), míg a neon boltban vásárolhatóak közül nyulad, és csirkéd megvan, a kecskét és a felhősort nem vetted meg.

Az event részletes ismertetőjét itt tudod tanulmányozni, Kérlek olvasd el, és nagyon figyelj a 6db kitehető nevére, és a 2db felhősorra, hisz nagyon egyszerű összekeverni őket.

dörikati kedveli ezt.
  14. |Tamás|

Szia!

Ellenőrzésünk alapján a mai napon
    (2016-01-14 19:11:09 ,2016-01-14 19:12:02) 2X 55db vaníliát sikerült vásárolnod, amit rendben meg is kaptál.

15. Erika831

Erika831 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Vásároltam fahéjat, de nem jelenik meg a készletemben . viszont az ára levonásra került. Bocsánat. ha 2x jelenik meg ez a hozzászólásom, de az előzőt nem látom. :( Erika831 ID: 4288452

16. |Tamás|

17. 1gyürű

18. |Tamás|

Ezek szerint nem olvastad el figyelmesen az ismertetőt, mert akkor már írnál is a supportnak, és le is van írva, hogy mik kellenek ahhoz hogy ismét forintért tudj fizetni a bankban.

19. 1gyürű

Ne haragudj ha én Magyar Országon élek soha nem voltam külföldön miért kell nekem igazolni bár mit! Sajnálom mert szerettem ezt a játékot ,sokk időt töltöttem köztetek de részemről ennyi volt.

dörikati kedveli ezt.
  20. |Tamás|

Csak egy ártatlan kérdésem lenne. Honnan tudjuk Mi azt hogy Te soha nem jártál külföldön? Senkin nincsen GPS, senkit nem tudunk nyomonkövetni (igaz, amennyiben van okostelefonod, tudd, soha nem vagy egyedül, hisz a telefonod rögzít mindent!) Illetve a banki felület az proxy cím váltások miatt ( technikailag módosítható, hogy úgy tűnjön mint ha más országban lennél, így esetlegesen több reklám van a moziban) is átválthat a bank. Mai világban úgy érzem, nem tartozik olyan nagy dolognak az, hogy valaki kiruccan hétvégére valami más országba, és netalán még be is lép a farmjára. Te saját döntésed, hogy kiadod-e a személyes adataidat, amit privátban kezelnek, és nem adják ki senkinek, vagy vásárolsz dollárért. Amennyiben esetleg válaszolnál rá, Kérlek gondold át azt az egyet, hogy hány helyre adtál már ki személyes adatot.

staramajka kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.