Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia pilcsi64!

A supportot keresd meg ezzel kapcsolatban :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

2. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

3. Nildia

Szia pilcsi64!

A farmodról tudsz írni, nem a linkről.
    Illetve a játék belépési oldalán alul is van elérhetőség hozzájuk.
    A link csak ismertető, hogy működik a supportos kapcsolatfelvétel.

4. Paksiboy

Paksiboy Utánpótlás-írogató

Hali olyan kérdésem lenne, hogy amit a vidámparkban megveszek fákat mért nem tudom kirakni azaz használni??

5. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

köszi :)

sziasztok !
    köszi a válaszokat , nem kell support , most alaposabban elolvastam az új játék leírását ( hogy miért nem előbb , mint hogy el kezdek játszani :( ) és a leírás korrekt . az új játék viszont arányaiban nem éri meg , legalábbis számomra . én nem vagyok olyan " gyors kezű " ,sok sikert a géppuska kezűeknek , én maradok a korábbiaknál :)
    még egyszer , köszi a segítséget :)

Dupla hsz összevonás

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.1.16
  6. Nildia

Szia Paksiboy!

A Valdemártól kiváltott Pitomba XXL-t egy teljesen üres területre tedd ki, nem kell alá alap fa, azzal együtt kapjuk.
    Első lebontás után fog külön válni alap fára illetve fejlesztésre, majd ez után kell a kihelyezésnél a megszokott menetrendet követni.

7. Keveremkavarom

Keveremkavarom Járnitanuló

Szia!
    A farmnevem: Keveremkavarom
    ID szám : 36777848

8. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Pár napja tapasztalom, reméltem, hogy átmeneti hiba, de nem változik: Sem a főfarmokon, sem a bahamás területeken nem tudom megnézni, hogy mennyi TP/BP-m van, mennyit kell még gyűjteni szintlépéshez. A zöld csík duzzad, de így nehéz "enni" a TP/BP bónuszokat adó termékeimet. Lesz ezzel változás?

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A következő időpontig érvényes a turbó malom előfizetésed:
    2016-07-06 17:29:47

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nincs szó hibáról, rendben működik a számláló és a kijelző.
    A beállításoknál a tippek be van kapcsolva? Ez a feltétele annak ugyanis, hogy az információs buborék megjelenjen nálad.

11. Bahudy

Bahudy Járnitanuló

Sziasztok!

Renzonál kiváltottam (végre:inlove:) a 'Repülő mókus tojás"-t. Kiraktam, majd kíváncsiságból megnéztem, mennyi ideje van még hátra kikelésig (168 óra értelemszerűen). Viszont ott volt a "Keltetető sapka" gomb, amire rányomtam, és azzal együtt rá is adtam, így leredukálva 1 órára az időt.
    Meg is döbbentem: se kérdőablak, hogy tényleg ráakarom-e adni; se nem dobott fel másik ablakot a vásárláshoz; se nem vont le a rendszer farmaranyat; ráadásul az volt a legmeglepőbb, hogy nem is tudtam, hogy volt (?) nekem ilyenem.
    Hogyan lehetett nálam raktáron? Egyáltalán nem emlékszem rá, hogy ilyet vettem/kaptam volna.o_O:p

Köszönöm a választ! :)

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Decemberben hírlevélben kaptunk egy ajándékkódot, melynek beváltása után az egyik jutalom a tojáskeltető sapka volt.

13. Bahudy

Bahudy Járnitanuló

Ó, tényleg, meg is van az az ajándékkód, elfelejtettem! :)
    Köszönöm szépen! ;)

14. Szelia

Szelia Járnitanuló

Tegnap este kiváltottam a Valdemár vidámparkban Repülő Mókus tojást és sehol nem találok
    Kérlek hogy nézzétek már meg hogy hol találom?

15. Laboviti

Szia!
    Kérlek vedd figyelembe, hogy a házi kedvencek kihelyezése során a munkagép nem használható.
    A váza ikon alól kézzel rakható ki a Repülő mókus tojás.

16. Szelia

Szelia Járnitanuló

A váza ikon alatt nincs meg a Repülő Mokus és már ki és be léptem de nincs
    Szelia ID_246458
    Nem kaptam volna meg?

17. Laboviti

Kérlek, ellenőrizd a megadott ID számot.

18. Szelia

Szelia Járnitanuló

Köszi 1 8 kihagytam az igazi
    2464858

19. Laboviti

A keresett dekorációs elem a menüdben van:

20. Szelia

Szelia Járnitanuló

Köszönöm meg találtam csak az volt a baj hogy át volt húzva és én a kertbe akartam kirakni de oda nem lehet

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.