Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gondos

Gondos Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Nemtudok belepni a farmra,99 % ig betolti es tovabb nem megy!Valaki tud megoldast mondani hogy mit tegyek.2 masik farmot probaltam es oda beenged.
    Farmnevem: gondosszilvike ID: 5517712

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Mivel több farmot is gondozol, feltehetően az ideiglenes internetfájlok "megterhelik" a számítógépedet.

Érdemes a következő lépéseket, akár naponta többször is elvégezni: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21604

3. Keveremkavarom

Keveremkavarom Járnitanuló

Szia! Köszönöm! DE Ezt most nem kellene kijelezze valahol a malom? Most indítottam egy szuper-táp keverést, 8db 36 óra. EZ kedvezményes?

4. Laboviti

Szia!
    A megvásárolt előfizetésből hátralévő időt a bónuszoknál tudjátok ellenőrizni:

• Ha van aktív bónuszunk és később aktiválunk egy újat, akkor a bónuszok értéke úgy adódik össze, hogy a korábban aktivált bónusszal csökkentett időre fog hatni az új bónusz.
      Példa
      :
      1. A Bölcs tölgynél lévő rúnát kiváltottuk (-10%)
      2. Vásárolunk Turbómalom előfizetést (-50%)
      3. Aktiváljuk a felhősor bónuszát (-10%)
      4. Elindítunk egy szupertáp keverést (teljes ideje bónuszok nélkül 10 óra), a rendszer kivonja belőle az elsőként aktivált bónuszt (10:00óra-10% = 9:00óra), majd kivonja belőle a második bónuszt (9:00óra-50%=4:30óra) és legvégül kivonja belőle a harmadik bónuszt (4:30óra-10%=4:03óra)

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Épületek-a-farmon-és-a-városban.527/#post-1904

5. Laboviti

Szia!
    Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

6. fercsyke

fercsyke Fórum-zöldfülű

Köszi megoldódott!

7. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Ajánlatot tettem a cserére : fekete fűzért nektarin fát kértem. A fekete fűz eltünt a pajtámból, de a nektarin nem érkezett meg. Az ajánlatomat sem tudom visszavonni, mert nem szerepel az ajánlatok között. A sütik törlése és a ki-, belépés megtörtént, eredmény nélkül. Farm név : franyo121 ID : 36281016 Kérlek, nézzetek utána!

8. LelkesZsuzsa70

LelkesZsuzsa70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Levettem 3 trombitafát, de látom nem lehet ajándékba küldeni. Vissza akartam tenni a farmomra, és nincs a ládában? Tudtok segíteni?

LelkesZsuzsa70
    ID:17963315

9. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, az említett fát az ültetvény fa ikonja alatt találod.

10. Laboviti

Szia!
    Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

11. sandorh

sandorh Utánpótlás-írogató

Szép napot mindenkinek. Az a kérdésem, hogy miért van az, hogy ha a számítógépen csinálom Valdemarnál aElőre muszklimérőt levon 2(kettő) belépő jegyet, míg ha a leptopon csinálom csak egyet. Előre köszönöm a választ. sandorh ID 3915033

12. Laboviti

Szia!
    Előfordulhat, hogy a touchpad idézi elő ezt a jelenséget.
    Javaslom, az asztali számítógépet használd a Valdemár játék során.

13. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Elfelejtettem, hogy a nektarinfa Bahamás. Köszönöm a választ!

14. zöld-brekike

zöld-brekike Utánpótlás-írogató

Sziasztok! mért nem lehet ajándékozni a neonos ólakat egyet sikerült aztán azóta nem
    zöld-brekike 47267912

Baby72 kedveli ezt.
  15. Laboviti

Szia!
    A
    • Kacsaól 5. szint neon
    • Juhakol 5. szint neon
    • Tehénistálló 5. szint neon
    nem vesznek részt a jelenlegi mini akcióban.

16. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Közben leesett! Köszi! :D:):)

17. sandorh

sandorh Utánpótlás-írogató

Kösz a választ, csak az a gond, hogy pont az asztali számítógépen vesz le dupla belépőt. Mit csináljak?

18. Laboviti

Javaslom az operációs rendszer start menüjén keresztül a vezérlőpultban az egér tulajdonságait ellenőrizd. Az egérmutató beállításai címszó alatt a mutató mozgási sebessége a középső mezőben legyen. Remélem segít a megoldásban.

19. 00geri00

00geri00 Utánpótlás-írogató

Helló!

Ma a kereskedésnél cseréltem egy karácsonyfa 2011-et egy gránátalmafára. Először megvettem 50 farmaranyért a karácsonyfát, aztán cseréltem a gránátalmára, és mikor ki akartam tenni, nem találtam a fák között... egyiket sem. Mit tudok most csinálni??

00geri00 ID:53065083

20. naspika

naspika Fórum-zöldfülű

csere nap alkalmából felajánlottam a bájitalfát és kérte helyette egy fekete fúzt, de az ajánlatt eltünt, és nem kaptam meg a füzfát. Kérlek segitsetek, lehet, hogy én nem látok már az idegtől.

naspika ID sz. 8067315

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.