Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. LelkesZsuzsa70

LelkesZsuzsa70 Utánpótlás-írogató

Szia! Hát én kiléptem a böngészőből is és a belépést újrakezdtem, mér sincsenek meg a trombitafák
    Zsuzsa

2. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Meg tudnátok mondani, hogy a kerberoszomat mire cseréltem el?
    Makacs5 ID: 50083568

3. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

nem megy a malom!!!!Se nem tölti be, se nem mutatja mit kever,a következő keverés így el sem indítható!Frissitve stb,nem sablon választ kérek!

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Miután cseréltél, Kérlek lépj ki a játékból és ismételten vissza. Nem biztos hogy perceken belül lezajlik a csere, kérlek legyél türelemmel.

5. |Tamás|

Szia!

Miután cseréltél, Kérlek lépj ki a játékból és ismételten vissza. Nem biztos hogy perceken belül lezajlik a csere, kérlek legyél türelemmel.

6. naspika

naspika Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ, megcsináltam és meg lett a füzfa. Kicsit ideges lettem, mert már eltelt akkor vagy fél óra azért irtam.
    Mégegyszer nagyon köszönöm a válaszodat.

7. |Tamás|

Szia, Kérlek add meg a nevedet és az ID számodat, csak ennek segítségével tudunk utána nézni.
    Farmod keretén középen alul található a neved mellett.
    Figyelj a pontos megadásra.
    User ID

8. |Tamás|

Szia!

Az ellenőrzés kicsit több időt fog igénybe venni, amint online lesz illetékes kolléga, megfogja neked nézni, és hozzuk a választ. Addig Türelmedet kell kérnem.

9. orchidea6969

ID:13558848 orchidea6969 köszi

10. |Tamás|

Ellenőrzés kicsivel több időt fog igénybe venni, amint lesz online illetékes kolléga, megnézi neked és jelentkezünk. Addig türelmedet kell kérnem.

11. orchidea6969

Rendben,köszi.Azért megjegyzem a malmom gyorsabban kever és ezért fizetek....

12. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Köszönöm a segítséget, megtaláltam a raktárban a Pannimat, amire elcseréltem a kerberoszt.

|Tamás| kedveli ezt.
  13. |Tamás|

Ezt mind értem, érdemes a gépedet kitakarítani, illetve másik böngészővel megpróbálni. Sajnálom, hogy 0-24-es ügyeletet nem tudunk vállalni, csak igyekezni hogy legyen itt mindig valaki. Viszont tudnod kell, hogy a farmokhoz nem minden moderátor fér hozzá, így amikor nincs fent illetékes kolléga, akkor sajnos az ellenőrzésre várni kell.

14. böszike50

böszike50 Junior szaki

Sziasztok lehet nem jó helyre írok cseréltem 2 bájital fát 1 fekete fűzre a csere partnerem GRAné és nem kaptam meg a fámat, köszönöm

15. |Tamás|

Szia!

Mindenki a saját felelősségére indít ajándékozást. Bigpoint nem tud felelősséget vállalni az ajándékozásért, hogy a csere partner elküldi az általa ígért tárgyakat. Amennyiben biztonságos cserére vágysz, Kérlek használd a léghajón található ajánlatokat.

16. ZsuFa319

ZsuFa319 Utánpótlás-írogató

sziasztok,
    eltűnt 2 jégmadárfészkem megnéznétek hova lettek, nem cseréltem el akkor vettem észre amikor az egyiket el szerettem volna cserélni. légyszi légyszi :(
    Gazda: ZsuFa319ID: 7586415

Utoljára szerkesztett: 16.1.16
  17. |Tamás|

Szia!

Nem véletlenül írtam oda, hogy megfelelő adatokkal írd meg a hozzászólásod.
    Tehát, Kérlek, a nyitó topicban található információk alapján ismételd meg kérdésedet.

18. 00geri00

00geri00 Utánpótlás-írogató

Várok, várok, de már több órája semmi. Az előző cserék azonnal megjelentek. Ki- és beléptem már jópárszor is.

19. |Tamás|

Megérkezett az illetékes kolléga, viszont sajnos a malmod működése valóban hibás. Kérlek jelezd a Supportnak, ezt csak Ők tudják orvosolni.

20. ZsuFa319

ZsuFa319 Utánpótlás-írogató

sziasztok,
    eltűnt 2 jégmadárfészkem megnéznétek hova lettek, nem cseréltem el akkor vettem észre amikor az egyiket el szerettem volna cserélni. légyszi légyszi :(
    Gazda: ZsuFa319ID: 7586415

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.