Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Tovább is ajándékoztad már, ezért nem jelenik meg a farmos menüdben a fa.

2. |Tamás|

Szia!

Ellenőrzésünk alapján egy darabbal rendelkeztél, amit elcseréltél egy békára.

3. 00geri00

00geri00 Utánpótlás-írogató

Én?? Ajándékozni?? Nem is láttam hogy megkaptam, nem is tudtam volna ajándékozni. Hetek óta próbálok gránátalma fát szerezni, biztos hogy nem adtam volna tovább. Nem téveszted össze a karácsonyfával? Vagy ha tényleg így van ahogy mondod akkor jó kis bug-ot kaphattam, és akkor se fa, se farmarany...

UPDATE: megvan mind a 9 ajándékozási lehetőségem, szóval az ajándékozás kizárva.

4. |Tamás|

Valóban valamit elnéztük, Gránátalmafa a menüdben található. Ez bahamás fa. Ott kerested?

5. 00geri00

00geri00 Utánpótlás-írogató

Úr isten!!.. :D Köszönöm, megvan, valóban ott volt, eszembe nem jutott hogy Bahamás lehet. :D

6. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

Köszönöm Tamás,mint írtam a gépemmel nincs gond, kivan pucolva stb.S mivel 2 farmom van, a másikon megy is a malom rendesen, tehát ezzel a farmommal van a hiba.Supportnak jelezve....

7. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Kb 10 perce cseréltem egy fekete fűzfát egy achacha fára. A fekete füzem eltűnt.de a csere fa nincs a raktáramban. Megnéznétek mi történt? Adataim: Kincsesbence0612 ID6528214 Előre is köszi.

Még annyi kiegészítés, hogy 2db fekete füz fám volt, az egyik meg is van. a cserélt az hiányzik

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.1.16
  8. |Tamás|

Szia!

Az achacha fát rendben megkaptad. Kérlek lépj ki a játékból, és ismételt belépés után a bahama menüdben keresd.

9. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Bocsi most látom, hogy ez bahamás !!!! megvan!!!!! hiába a kor , meg a frontok.....

10. GabiLaci

GabiLaci Járnitanuló

Szeretnék segítséget kérni! Kaptam 2 db fekete fűzfát ajándékba, és sajnos sehol nem találom. ID 8189028

11. |Tamás|

Szia!

Rendes farmon kell keresned, a menüdben a fák között. Egy játékból ki- és belépés szükséges lehet ahhoz hogy megjelenjen a farmodon a fa.

12. Pandúr1x

Pandúr1x Fórum-zöldfülű

Vettem 20 ajándékozási engedélyt de frissítés után sem érkezett meg.
    Gazda: Pandúr1x ID: 19736951

Kérem az ellenőrzését, köszönöm.

13. |Tamás|

Szia!

Ellenőrzésünk alapján nem sikerült megvásárolnod az engedélyeket. Rég volt az utolsó farmarany költésed.

14. ZsuFa319

ZsuFa319 Utánpótlás-írogató

Az szuper, nem eladni, hanem még egyet akartam venni, te jó ég valamit nagyon benéztem a vételnél. >:(:cry:
    köszi hogy utánanéztetek 8)

15. danikarolcsika

danikarolcsika Utánpótlás-írogató

Sajnos már többször ki-be léptem, a rendes farmomon kerestem és még mindig nincs sehol.

16. Pandúr1x

Pandúr1x Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ!

17. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

A malmom megjavult,de kérdem mi van azzal a keveréssel ami éppen folyamatban volt??Mivel tiszta üres volt a malmom a megjavulás után.Kárpótlás ugye mivel nem az én hibám volt?Köszi.

18. |Tamás|

Szia!

Amennyiben GabiLaci ( ID 8189028 ) Akkor 2016-01-16 11:55:17-kor kaptad a 2db fát, majd 2016-01-16 12:27:42-kor pedig ki is tetted a szédült szántódra, ezért nem találod a menüben. Kérlek nézz körül a szédült szántódon.

19. rapcsi

rapcsi Fórum-zöldfülű

Szia
    Van 60 darab csereengedélyem, de viszont nem tudokcsereberélni.4 cserét felraktam, azután kiírta hogy elfogyott. Nézzetek utána előre is köszi
    rapcsi

20. |Tamás|

Szia, Kérlek add meg a nevedet és az ID számodat, csak ennek segítségével tudunk utána nézni.
    Farmod keretén középen alul található a neved mellett.
    Figyelj a pontos megadásra.
    User ID

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.