Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép napot!A múltkor kaptunk sapkát,amit a sárkányra rá kell tenni.Hol találom?

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg ismét:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

A léghajót pedig kivették a játékból, már nem repül:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/417658/

3. -East17-

4. pinta2

pinta2 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A cserekereskedelemben el akartam cserélni az Ünnepi Asztal II-őt de nem engedi frisítettem ki-be léptem de így se működik.

5. emancika

emancika Aktív író

köszi, időközben magától megjavult.

6. gebi28

gebi28 Fórum-zöldfülű

Ugyan ez van nekem is mint az előttem szólónak.

7. -East17-

Szia!

Az összeépített dekor elemek nem cserélhetők vagy ajándékozhatók. Csak a részegységek külön-külön.

8. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

9. bibike1997

bibike1997 Utánpótlás-írogató

eltűnt a papagájtoll fám!

10. -East17-

11. bibike1997

es több kihelyezett ólam is hiányzik

12. bibike1997

eltűnt:fekete fűz,papagájtoll fa, bőröndbolt

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek olvasd el eme topic nyitó hozzászólását, és ismételd meg kérdésedet a megfelelő adatok megadásával.

ID, felhasználói név, honnan volt az adott tárgy, kb mikor szerezted, mekkora mennyiséged van / volt, mennyi tűnt el

14. akárki49

akárki49 Junior szaki

Tudna nekem valaki segíteni,hogy hol tudom vissza nézni az este kinek küldtem ajándékot cserén belül mert 1 személy állítolag nem kapta meg és nem szeretnék csak igérgetősnek látszani.Mivel több embernek is küldtem hátha véletlen kimaradt.Köszönöm

15. |Tamás|

Szia!

Néhány adatra azért szükségünk lesz az ellenőrzéshez
    - Farmod pontos neve?
    - User ID számod ?
    - Pontosan mit hiányolsz a farmodról, a tárgy pontos neve?
    - Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon? (Vásárlás, építés, nyeremény, stb.)
    - Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban?
    - Mennyi áll a rendelkezésedre belőle most?
    - Mekkora mennyiséget nem találsz jelenleg?

16. bibike1997

ID:4342696 felhasználói név: bibike1997, fekete fűz kb 2hónapja titokzatos csemete 1 volt 1 maradt, papagájtoll fa kb 1 éve titokzatos csemete 1 volt 0 maradt,bőröndbolt kb 3 hónapja építettem 1 volt 0 maradt

17. |Tamás|

Szia!

Amennyiben ajándékról volt szó, és nem cseréről, akkor a gazdanapló tárolja hogy elküldted, viszont játékból kilépést követően ez törlődik, így csak azt tudom felajánlani, megadod a neved, ID számod, és kinek küldted, akkor megtudjuk neked nézni hogy valóban elküldted-e az adott ajándékot.

18. |Tamás|

Az általad leírt tárgyakat, mind elküldted ajándékba, ezért nem találod a farmodon.

19. bibike1997

nem küldtem el!!!! és egy jégmadárfészek is hiányzik

20. |Tamás|

Krisztiannn gazdának küldted el ajándékba a fűzfát, papagájtollfát, bőröndboltot és a jégmadarat is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.