Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. luca0503

luca0503 Fórum-zöldfülű

Gazda: luca0503ID: 20976284

Köszönöm, megtaláltam

2. méhkirálynő

méhkirálynő Utánpótlás-írogató

méhkirálynő :ID 4000867 . Szeretnék segítséget kérni Renzo vidámparknál kiváltottam a Pitomba fa XXL-est, de sajnos nem tudom kirakni .Ha utána tudnátok nézni . Előre is köszönöm. Tisztelettel : méhkirálynő ID : 4000867

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ezt a fát üres területre teheted ki, alap fa nélkül.

4. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szép vasárnapot Mindenkinek!

Kedves East!
    Nálam is hasonló a helyzet, mint Méhkirálynőnél azzal a különbséggel, hogy én nem is találom a pajtámban a ma 11:36-kor megnyert/megvásárolt Pitomba XXL-es fát! Nem jól látom vagy valóban valamiért nem került be a készletembe? Esetleg egy ki/be lépés kéne?
    Azonosító adataim az aláírásomban olvashatók.

Közben megtaláltam a Bahamákon a pajtámban, de gondolom (mivel át van húzva), majd pár szinttel később tehetem ki egy üres helyre! :)

Utoljára szerkesztett: 17.1.16
  5. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! köszönöm szépen a segitséget reggel nem találtam őket sehol nagyon örülök, hogy meglett! Keresztanyu51

6. tuttoneerika69

tuttoneerika69 Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

7. -East17-

Szia!

Nos, ha nem is találtad meg, akkor nem lehet ugyanaz a gondod mint neki. Természetesen bekerült a menübe, használd a keresőt ilyen esetekben, sokat segít:
    Ashampoo_Snap_2016.01.17_11h57m17s_001_.png
    Kitenni viszont egy jó darabig nem lesz módod sajnos, mert a szobra nincs kiváltva a Maja templomban.

8. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szia!
    Először is köszi szépen, hogy utánanéztél.
    Ha figyelmesen olvasod akkor látod, hogy hasonló-t és nem ugyanaz-t írtam. Ezt pedig ezért gondolom így: "Renzo vidámparknál kiváltottam a Pitomba fa XXL-est, de sajnos nem tudom kirakni", ez a része hasonló, sőt teljesen meg is egyezik, csak az oka más, de a lényegen nem változtat.

Mégegyszer köszi és jó mentorkodást a továbbiakban!!!
    Valóban sok idő lesz, amíg ki tudom váltani. :) 104 + 44 (a Pitombához) banánt kell gyűjtenem, ami még (az én tempómban) valószínűleg 1-2 év lesz!

9. Nyuccc

Nyuccc Fórum-zöldfülű

Szia,

Ma reggel cseréltem a hivatalos ajánlatokban 2 papagájtollfát 1 neon kacsaólra. A papagájtollfa készletem csökkent, viszont nem találom a menüben a neon kacsaólat.
    Utána tudnál nézni, kérlek, hol lehet?
    Gazda: Nyuccc ID: 4772235

Nagyon köszönöm

10. -East17-

Szia!

A csere kezelőfelületén magunk is ellenőrizhetjük a létrejött cseréket. Jelen esetben egy kitett ajánlatot vittél el, ez az utolsó fülön nézhető meg:
    Ashampoo_Snap_2016.01.17_12h24m26s_002_.png
    Ott a neon kacsa, de ez nem ól, hanem 2x1-es méretű kitehető ajándék, melyet a Váza ikon alatt találhatsz meg.

11. Nyuccc

Nyuccc Fórum-zöldfülű

Nagyon köszönöm a segítséget

12. Janata9

Janata9 Junior szaki

Amikor én ezt kértem egy fél éve a supporttól (egy másik farmommal kapcsolatosan), mereven elutasítottak. Azt mondták, a szolgáltatóval vegyem fel a kapcsolatot (ahonnan regisztrálva lett az e-mail címem). Mondtam, hogy MEGSZŰNT az a szolgáltató, nem tudom azt az e-mailt használni. Mégsem voltak hajlandóak segíteni.:(>:(:cry:

Saját kérdés:
    Valdemarnál megszereztem az xxl pitombát. Ki van váltva a hosszá tartozó maja hozzáférés. El kívántam ajándékozni a cserenap keretében. Nem ment. Frissítettem. Még mindig azt mondja, hogy nincs elég termény a pajtában. Pedig határozottan ott van!
    Gazda: Janata9 ID: 28853942

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Azért nem engedi elküldeni, mert a valdemárnál váltottad ki. Valdemár alapot és fejlesztést is ad, de egyben jelenik meg a menüdben. Helyezd ki a földre, töröld, ekkor visszakerül a menübe külön a fejlesztés, külön az alapfa. Próbáld meg ezután elajándékozni.

Janata9 kedveli ezt.
  14. (-ufo-)

(-ufo-) Utánpótlás-írogató

Szia!
    Elszeretném cserélni a Sütirobot 3000 szuperturbó -mat, csere felületen kék vagyis aktív a csere ikon rákatt jön is az ablak (hogy cserélni akarom?) majd az újabb ablak hogy nem áll rendelkezésre a tárgy. Felakartam rakni ugyan ezt cserére be tette a csere felületre de utána nem fogadta el az engedélyt ugyan ezzel az üzenettel. Tisztítottam ki be léptem böngészőt váltottam. Mi lehet az ok?
    (-ufo-)ID: 12009615

15. |Tamás|

Szia!

Az épített dísztárgyak nem cserélhetőek/ajándékozhatóak, csak az alap dísztárgyak. A sütirobot 3000 szuperturbó az már 3. szintű fejlesztés.

16. ilcsi1942

ilcsi1942 Fórum-zöldfülű

valaki tudna valami ötletet miért van, hogy a csereajánlatokat próbálom nézegetni és amikor a keresőt akarom használni folyamatosan elő jön egy ablak, hogy rakjak ki képet a farmról. Nem lehetne ezt valahogyan megúszni? Nagyjából minden 3-4-5.-ik keresésnél ezt játsza. Elég idegesítő.

17. |Tamás|

Szia!

Sajnos nem lehet kikerülni.

18. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok! Szeretnék ajándékozni 2 db rodeó rench-et , nekem van 12 db és ha küldeni szeretném ajándékba, nincs az állatok között sehol. Azt talán nem lehet küldeni? Többször be és kilétem, de nem megy. Előre is köszi. ID: 2190199 Farmnév: Fenyvesi1010

19. |Tamás|

Szia!

De lehet küldeni. Ajánlom hogy a kategóriát állítsd a mind-re az állatoknál, majd írd be a kereső mezúbe hogy rodeo ranch.

20. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Szia,
    Egy kérdésem lenne, csak hogy biztosra menjek :)
    Ugye a "hattyú" talányos tenyészetből is fejlődhet ki Tatulak? Az enciklopédiában nincs ott a felsorolásban, de így logikus szerintem is. Ha nem a válasz, akkor köszi az infót, jó hogy rákérdeztem, ha igen, akkor legalább fényderült egy véletlen elírásra. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.