Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bonita333

bonita333 Rutinos

A malomban tűnt el, miután elindítottam a keverést, de most már meg van! Nem tudom mi történt!
    Elnézést! Lehet, hogy várnom kellett volna pár percet! Nem kellett volna ilyen aprósággal zargatni!
    Még egyszer bocsi!

|Tamás| kedveli ezt.
  2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia SzabadEurópa!

Az általad tapasztaltak a géped állapotára vezethetők vissza.
    Napi szinten takarítani, karban tartani kell azt :

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Olykor pedig nagyobb ellenőrzést, rendbe tételt beiktatni :

Flash Player mentett adatainak törlése :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

Ellenőrizd, hogy az általad használt böngésző, Flash Player milyen verzió, nem kellene frissíteni őket.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Böngésző gyorsítótárának törlése, sütik törlése :
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Illetve nézd meg a játékot egy másik böngészőn keresztül is belépve ( Chrome, Firefox, Maxthon, Opera stb ) A takarítások ebben az esetben is szükségesek.

3. Szajoska

Szajoska Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Nem működik a horgászás illetve nem tudok belépni sehonnan. Tisztítás megtörtént, utána sem tudok horgászni. Sem az event óráról sem a városból nem tudok belépni.
    üdv. Gazda: Szajoska ID: 13852998

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a horgászat.

5. Szajoska

Szajoska Utánpótlás-írogató

Próbáltam, ugyan az a mese. Később még próbálkozok.

6. Laboviti

Ötletként írom, indítsd újra a számítógéped, miután reseteled a modemet.

7. ancsika_m

ancsika_m Utánpótlás-írogató

A kifogott 3 kardhalam összegét nem adta hozzá az eddig gyűjtött összeghez. 523 volt és annyi is maradt. Meg tudnátok nézni, hogy mi lehet a gond?

8. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

9. ancsika_m

ancsika_m; ID:11767355

Köszi!

10. Laboviti

Ma 08:29 órakor horgászcsalit alkalmaztál , melynek használatával 1 darab véletlenszerű halat foghatunk ki.

11. ancsika_m

Előtte pedig egy luxuscsalival kaptam 3 kardhalat, ezt nem számolta el a rendszer és a csalim is eltűnt.

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A horgászati eredmények alakulásáról részletes listát a supporton kérhetsz.

13. dfecka

dfecka Fórumlakó

Nálam is van gond.Luxus csalival horgásztam és a kardhal megadta a 3x-os összeget, de az összes többi fajta csak 1x-eset adott.

14. ancsika_m

Köszi!

15. -East17-

Szia!

Kizárólag a kardhal ad háromszoros pontértéket luxus csali esetén. A többi halból nem elég egy darab a csík teljes kitöltésére. Például hiába kapsz 3 rákot, ha a pont megszerzéséhez 5 állat kell. Így ezektől semmiképpen ne várj háromszoros pontértékeket.

Gio kedveli ezt.
  16. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok.
    Mikor napi ajándékot szeretnék küldeni szomszédaimnak,az első ajándék elküldése után a többit nem tudom folyamatosan küldeni.
    Miért van ez??Gép frissítve,előzmények törölve chromon és operán is ugyanez a gond. Olyan mintha lefagyna a játék.Mit tegyek??Köszi a választ.

17. -East17-

Szia!

Mivel a Chrome és az Opera ugyanaz a böngésző gyakorlatilag, így azt javasolnám, hogy próbáld meg a küldést Firefox-ból.

18. kkumli

kkumli Utánpótlás-írogató

Kedves moderátor
    abban kérnék segítséget, hogy 3 napja a Térképtáblára
    felragadt a madár .Nem tudom hogyan lehetne eltávo-
    litani,zavar a térképtála használatában.
    kkumli ID: 4437066

19. böszike50

böszike50 Junior szaki

Sziasztok Lehet nem jó helyre írok, a Nassau tiki fából fejlődött, egy citrancs fa, de csak a fúró dolgozott, kitöröltem és már a raktárban nem találtam. Köszönöm böszike 50 vagyok

Bocsi tudom mindig figyelmeztettek, hogy előbb nézzünk szét, eszt megtettem, de akkor is benéztem valamit. Bocsi Bocsi
    Megtaláltam

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.1.16
  20. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a pecás eventben kiváltottam az újabb felhősort is és már az egész eventtel is kész vagyok, de most látom, hogy a 2 felhő eltünt a sorból, pedig már el is indítottam mikor kész lett!?Egyébként pedig sokszor nem tudok újratöltés nélkül átmenni másik mezőre. Mi lehet ezeknek az oka?
    ID 13240504 farmnév: drunyi

Utoljára szerkesztett: 21.1.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.