Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kergebirka67

kergebirka67 Fórum-zöldfülű

Nálam még mindig nem tudok belépni >:( Kicsi farmra enged, nagyra nem >:(

bettykati83 és Anses kedveli ezt.
  2. kergebirka67

kergebirka67 Fórum-zöldfülű

Kedves Moderátor!
    A legelső oldalon is írtam már kétszer arra még nem kaptam választ.
    Köszönöm, ha elolvasod.

3. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Próbálkoztam: SIMÁN minden oldalra át tudok menni, az alapszántón el tudtam ültetni egy salátát vízzel, ugrott az ideje. Átváltottam az éji üzemmódra, egy VP elültetve, víznél ugrott az ideje. Átléptem volna a szédültre, belefagyott. újratöltök... Saláta benne van, VPari nincs...

4. livcsiko

livcsiko Junior szaki

Többször kidobott, a munkások még mindig nem működnek a rémnövényeknél. Kézzel learattam, be akartam adni a gazdaköribe, eltűnt minden. Tele lett a hócipőm. Kárpótlás lesz-e???
    Üdv a kárvallottaknak!!!

5. csicsi77

csicsi77 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem is lenne egy kérdésem.
    Régen ha a tanyaházra rákattintottam feljöttek a várakozó vevők, most viszont.... minden más. Már nincsenek vevők vagy valahol máskor keressem őket. Köszönöm

6. -Leviane-

-Leviane- Junior szaki

Nálam sem működnek a munkások, és folyamatosan kidobál. Mostanában állandóan problémás a játék.

szöszi50 kedveli ezt.
  7. Pyro

Pyro Utánpótlás-írogató

Szerintem ezt a "Teliholdas éj" event-et újra kellene indítani! Mindenki kapja vissza azt, amit bele tett! Ennyi és kész!

Gdominik kedveli ezt.
  8. Mogyi

Mogyi Aktív író

Nálam már jóó! Műkszik :)

9. jakabgasparne

jakabgasparne Fórum-zöldfülű

Miért nem tudok belépni a farmomra??????? ez van kiírva:†

10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ahhoz képet nálam még mindig nem műkszik... :(
    5-6 perce töltöttem újra, ez az üzi 15 perces, most újra megpróbálok frissíteni. Még MINDIG SEMMI! NEM VET A vetőgép.

Gazda: nolina1965ID: 17974254

UPdate: Na, láss csodát: Elvetettem némi rémtököt. 10 perc múlva érik :) Közben learattam némi sírkövet, annak a helyére is rémtök ment, az 34 perces. (vízzel). Már csak az kell, hogy a démoni is hatni kezdjen. Ugyanis azt mind a hármat benyelte a rendszer. Egyébként kettő elég lett volna...

Utoljára szerkesztett: 4.11.14
  11. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

sziasztok
    Továbbra sem ér semmit a démoni bokréta használata jelenleg(sajnos).Ugye szerepe az lenne,hogy gyorsabb érés történjen a teliholdas növényeknél(pl: gülüszem,horrorgaz stb..),de nálam ez nem következik be miért? Mivel elég drága és keresett ezért nem akarom pazarolni lesz erre nézve valamiféle kárpótlás/jóváírás ? köszönöm a vállaszt

12. TeddiNyuszi79

TeddiNyuszi79 Utánpótlás-írogató

Nálam még nem megy!

13. valaki88

valaki88 Junior szaki

Nem tudom felszedni a rémnövényt!!!!!!!!

14. Anses

Anses Fórum-zöldfülű

Sajnos, én iscsak a kis farmontudok dolgozni.

15. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

>:( Már másfél órája nem tudok belépni a farmomra!!..:mad:

16. Bzelma

Bzelma Fórum-zöldfülű

Nálam sem megy, valahányszor aratnék, kidob. A munkásokat és a drága gyorsitókat fölöslegesen pazaroltam el.

17. évaauth

évaauth Haladó

Nálam sem működik!!! A főfarmon a fákat sem lehet learatni, a rémrövényeket sem!! :mad::oops:

18. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Most últettem és már müködik a bokréta, lehet majd az uj vetésnél már jó lesz mindenkinek

19. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Miért nem tudok aratni a főfarmon? Állandóan kidobál,aratógépre egyáltalán nem reagál,kézzel leszedem.kidob,visszamegyek,megint kezdhetem előlről.Csak nálam van ilyen gond?

20. Ppucs

Ppucs Utánpótlás-írogató

Több gépről (IP-ről) megpróbáltam mindenhol ugyanaz: A fő farmon semmit nem lehet csinálni. a gépre nem is reagál, a kézi aratást olyan mintha megcsinálná, de a szerverrel már nem kommunikálja le. ha el és visszamegyek a kertből akkor ott van minden beültetve. a többi kertben megy minden pöpecül. biztos hogy a rémséges növények új bónuszaival van a gond szerintem...
    lehetne valami közelebbi infót kapni, hogy érdemes-e 5 percenként nézegetni, hogy működik-e, és ezzel tölteni az egész éjszakát, vagy várható valami megoldás rövidesen, vagy esetleg meg lesz ismételve az egész?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.