Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Az elküldés után próbálj várni egy kicsit, akár 1-2 órát, mielőtt újabb csibét kérnél. Úgy minimális az esélye, hogy ugyanazt kapd vissza.

2. bbozsi

bbozsi Utánpótlás-írogató

Szia! Nekem az a problémám,hogy az a vetőgéppel vetettem és víz helyett szupi trágyázott+ még vízezett is !! Főlősbe elment egy rengeteg szupi trágyám!! ID 5645514. Köszi!!

A másik tanyámon is így jártam.Vízet nyomtam és helyette szupi trágyázott!!

A másik tanyámon is így jártam.Vízet nyomtam és helyette szupi trágyázott!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.1.16
  3. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Jó,majd megpróbálom.Köszönöm

4. Dittta

Dittta Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem az égig érő paszullyal van gondom. Minden számítógépen másképp tölt be. Az egyiken 12 oldalnyi sort ad be, a másikon 18-at. Így vannak sorok, amiket nem látok, ha a saját gépemet használom. Esetleg valamit ezen a gépen be kellene állítani, vagy mitől lehet ez?
    Előre is köszönöm a segítséget!

5. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Ne feledd, hogy az új paszulyon már lehetőség van a felhősorok különböző szempontok szerinti csoportosítására. Amikor belépsz a paszulyhoz, ellenőrizd a bal oldalon, hogy mely sorok láthatósága van beállítva. Ugyan olyan beállítások mellett mindig ugyanannyi felhősort fogsz látni.

6. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A vetőgép kizárólag olyan funkciókat tud elvégezni, amelyik gombra rákattintasz. Ha véletlenül szupertrágyáztál, akkor azt szórta ki. Ezen sajnos nem tudunk segíteni, legközelebb figyelmesebben végezd az egyes műveleteket.

7. bbozsi

bbozsi Utánpótlás-írogató

Köszi a választ! Így jártam .

8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Moderátornak jelzem, hogy ami pár hete egy másik játékosnál jelentkezett, a szintjelző számnak csak az első 2 tagja látszik nálam is előjött és 128 helyett 12 látható, a bahán szintúgy. Új gépem van és nem tehetem meg, hogy emiatt felbontást változtassak mert azzal mindent elrontanák. Viszont az összes többi szám jól látható mert a rubrikák hosszabbra vannak szabva. Pont a szintjelzőé a legrövidebb. Szerintem sok játékosnál fennálhat ez mivel egyre modernebb cuccokat lehet kapni és a felbontások is felfelé tolódnak. Arra gondoltam, hogy ha jeleznétek a Big-felé esetleg pár miliméterrel meg szélesíthetnék azt a bizonyos sávot amiben ez a szám van. Tudom ez nem egy világégés ha így maradna de csak érdemes volna ezt is normalizálni. Köszi.

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia lukimi!

Már régen jeleztük a jelenséget, amikor legelőször felmerült a probléma.
    A változtatás nem rajtunk múlik ebben az esetben sem.

10. tifani56

tifani56 Junior szaki

Szia szeretném megkérdezni hogy miért nem lehet már cseten kérdezni miét tünt el nekem már nem lelem sehol köszönöm szépen

11. Nildia

12. H.Zsolt

H.Zsolt Fórum-zöldfülű

köszi.de nem ez a baj hanem van négy nyúlketrecem aratáskor nem kapom meg a négy nyúlat.

13. Nildia

Szia H.Zsolt!

Utólag ezt ellenőrizni nem lehetséges.
    Amikor legközelebb beérnek a nyúlketrecek, jelezned kellene a fórumon.
    Az épp itt lévő kolléga pedig próbaaratást végez nálad, figyelve a mennyiség változást.

Azt azonban vedd figyelembe, ha ugyanakkor indítod az angórasimogatóidat, akkor bizony nem lesz nyúl szám növekedésed, mivel az viszi is a nyulat.

14. Ágica109

Ágica109 Aktív író

Újra probléma a lefagyás.Most már napközben is van ez a jelenség nem csak nagy aratásnál.Letöltöttem mindent amit javasoltatok.Bosszantó mert nem halad az ember.Az hogy van hogy tegnapi nap nemvolt semmi baj ma meg lépten nyomon lefagy.Szerintem ez nem az én gépem hibája.Évek óta játszom a játékot de ez a baj egy pár hónapja van csak.Hogyan lehetne ezt orvosolni, Ágica 10 9 a farm neven.Köszi.

15. Nildia

Szia Ágica109!

Amennyiben valóban megtettél mindent amit javasolni szoktunk, és ezt napi akár többször is, akkor amivel még próbálkozhatsz :
    -minden háttérben futó programodat, böngésző oldaladat zárj be, csak a farm oldala legyen nyitva.
    -a játék minőségét a beállításoknál állítsd alacsonyra
    -az animációkat a beállításoknál kapcsold ki
    -ellenőrizd a játékodat több böngésző oldalról is.

16. Nildia

Szia Ágica109!

Amennyiben valóban megtettél mindent amit javasolni szoktunk, és ezt napi akár többször is, akkor amivel még próbálkozhatsz :
    -minden háttérben futó programodat, böngésző oldaladat zárj be, csak a farm oldala legyen nyitva.
    -a játék minőségét a beállításoknál állítsd alacsonyra
    -az animációkat a beállításoknál kapcsold ki
    -ellenőrizd a játékodat több böngésző oldalról is.

17. erzsi540430

erzsi540430 Utánpótlás-írogató

Sziasztok nálatok sem üzemel a mozi, Nálam már elég rég óta.
    Köszi erzsi540430ID: 52549333

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A mozi üzemel, maximum előadás nincs benne, de az a szponzoroktól függ hogy épp van-e a moziban előadás. Kérlek olvasd el a mozi részletes ismertetőjét.

19. kicsibüszke

kicsibüszke Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Nálam nem adja be a teliholdas növényeket így nem tudok ültetni ! Észlelte valaki még ezt a hibát ?

20. Elektropunk

Elektropunk Aktív író

Szia!
    Lépjél ki- és be a játékba.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.